2022-12-03
【好味推介:捌壹壹 必食招牌冷鍋酸菜魚🐟】有留意開小弟嘅飲食blog嘅朋友,都知道小弟鍾意同B❤️係得閒嘅時候到處四圍去唔同嘅推介餐廳覓食😋 你最近我哋就喺銅鑼灣捌壹壹試咗一間好好食嘅冷鍋酸菜魚,真心推介俾大家!⭐️ 招牌冷鍋酸菜魚🐟份量十足新鮮嫩滑彈牙嘅魚片,配上酸酸辣辣嘅酸菜湯底,鍋入面含有豐富十足嘅水晶粉條、萵筍及芽菜,口感十足!你可以根據你嘅喜好揀選辣度,由BB辣到勁辣都得,我哋就食咗BB辣,個湯底已經夠辣同埋夠麻勁過癮,再送埋白飯,簡直一流!😋😋⭐️ 烤牛肉、豬肉串 🔥另外你仲可以喺呢度嗌埋串燒,全部都係新鮮即製!上面香噴噴嘅孜然粉,簡直令人一試難忘!😋⭐️ 烤生蠔 🦪呢款係必叫,你可以揀蒜蓉或者刴辣,超級惹味,令人食唔停之餘,,仲想再encore!⭐️ 鮮果冰茶 🍹呢度嘅鮮果冰茶分量十足,大大杯夠晒解辣解渴!飲完之後仲可以食埋入邊豐富嘅水果🍎🍊🍋⭐️ 芒果沙冰 🍹個人特別鍾意芒果味飲品🧡依度嘅芒果沙冰甜度恰到好處非常解辣解渴!📍 捌壹壹(蘭芳道)銅鑼灣藺芳道13號地舖@811sichuancuisine#foodiehk #hkfoodie #852food #hongkongfood
⭐️ 招牌冷鍋酸菜魚🐟
⭐️ 烤牛肉、豬肉串 🔥
⭐️ 烤生蠔 🦪
⭐️ 鮮果冰茶 🍹
⭐️ 芒果沙冰 🍹
📍 捌壹壹(蘭芳道)
銅鑼灣藺芳道13號地舖
@811sichuancuisine
#hkblogger #joe198663 #sichuanfish #bbq #銅鑼灣 #香港食咩好#食好西 #酸菜魚 #串燒