📍#豬手工房 (大圍)大圍成運路1-7號交通城大廈2樓11室▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️大圍開左圍方之後相信好多人都會係圍方覓食,而我就係大圍發掘到間超級隱世既餐廳,餐廳選址比較偏,係車房附近,相信唔係朋友推介/附近返工都比較少去! 但係性價比幾高🍝☺️加上味道有驚喜🥰🤤🤤值得介紹比大家。✨#芝麻醬燻三文魚青瓜沙律💰$98芝麻醬燻三文魚青瓜沙律🥗沙律分量充足,選用嘅食材都好新鮮,煙三文魚卷成花狀,有少許心思✨#香辣蒜片德國啤酒蜆💰$88用啤酒作為調味非常適合鍾意飲酒嘅朋友😆 除咗啤酒🍻亦加上蒜蓉片,更加惹味。值得一讚係蜆肉好鮮甜無沙👍🏻✨#狂野勁辣魷魚鬚💰$88非常好食,諗住下次嚟都一定要再encore☺️ 勁辣魷魚鬚唔係得嗰名,真係勁辣而且有後勁😆 但又唔係辣到食唔到嗰種。正!✨#芝士焗肉醬意粉💰$68芝士焗肉醬意粉就正正常常🍝意粉軟硬適中,芝士同肉醬份量適中,味道唔錯👍🏻▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
📍#豬手工房 (大圍)
大圍成運路1-7號交通城大廈2樓11室

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️