2021-08-02 172 views
Wheeee (。・ω・。)ノ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و【嘉寶蝦堡 唔嗌走寶】喺嘉寶未搬舖之前,每一次我都係嗌外賣,因為實在係太少位又太多人食!新舖比以前大好多,油煙嘅問題都冇咗,今次終於可以坐喺度堂食了~~我是Menu~S1 日式芥辣蝦堡 $45呢度嘅蝦堡係我嘅至愛~每次嚟都係食佢🤤 最鍾意佢大大塊又夠哂厚嘅蝦餅🦐 超級彈牙,入面仲有好多原隻蝦肉,口感超豐富‼️個包有烘過,少少脆🍔 日式芥辣醬少少攻鼻,但好好味😋 配埋生菜同蕃茄,感覺清新✨ 升級套餐 +$16又係每次都嗌嘅小食—炸燒賣🤣 我覺得超級抵食,因為有成8粒咁多!佢炸到極之脆,再加上椒鹽嘅調味,唔點個沙律醬就咁食都已經夠晒惹味🥺柚子梳打 +$6柚子蜜加梳打水呢個配搭真係冇得輸,由於店員落錯咗外賣嘅關係,佢就咁俾咗隻有柚子蜜嘅杯同一罐soda water俾我😂 可以refill到一次多啲,感覺幾抵飲🤪~評分~ (5分滿分)環境:🦦🦦🦦🦦食物:🍯🍯🍯🍯服務:🐻🐻🐻總分:💛💛💛💛地址:嘉寶漢堡 (尖沙咀)尖沙咀寶勒巷9-11號和益中心地下-
Wheeee (。・ω・。)ノ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و
【嘉寶蝦堡 唔嗌走寶】
日式芥辣蝦堡套餐

~我是Menu~

S1 日式芥辣蝦堡 $45
炸燒賣

升級套餐 +$16
柚子梳打

柚子梳打 +$6

~評分~ (5分滿分)
環境:🦦🦦🦦🦦
食物:🍯🍯🍯🍯
服務:🐻🐻🐻
總分:💛💛💛💛

地址:
嘉寶漢堡 (尖沙咀)
尖沙咀寶勒巷9-11號和益中心地下
2021-08-02
$67 (Lunch)
日式芥辣蝦堡套餐
炸燒賣