喺旺角搵到間超方便又好味又好坐嘅Cafe!呢個一定要推介俾大家!位置位於豉油街近issue 樓上,都有少少隱蔽嘅。行行吓街想搵個地方坐下傾吓計食下野就啱晒!。💛招牌名古屋蒲燒鰻魚蛋包意大利飯意大利飯煮得剛剛好,飯唔會太淋,味道幾出。蒲燒鰻魚十分香口,上面配紫菜碎,同滑蛋一齊食十分惹味,口感豐富,呢個必點!。🧡紅酒黑椒慢煮去骨德國鹹豬手豬手味道啱啱好,唔會太鹹,皮好煙韌,滿滿的骨膠原!另外個配菜薯蓉勁好味,因為感覺唔係落得太多牛油,有啲薯仔粒好有咬口。。💙兩個主菜都有跟櫻花濃蝦湯同跟餐飲,湯夠熱,有好濃郁嘅蝦味,入邊仲有櫻花蝦同蝦肉碎,好有texture!嘢飲我哋加$10轉特色飲品,叫咗杯蜜桃茶同埋抹茶latte,抵食!。💚香草忌廉智利藍青口$98加一蚊就可以任添任食青口放題!聽講呢個promote 做到二月。忌廉湯底好香奶油香草味,青口每隻都好肥美又新鮮有掛汁,我哋最後太飽,無加一蚊食放題😅不過真係好抵食!

💛招牌名古屋蒲燒鰻魚蛋包意大利飯

🧡紅酒黑椒慢煮去骨德國鹹豬手

💚香草忌廉智利藍青口
2021-01-09
$150 (Lunch)