2023-01-16
最近Yuki同朋友仔周圍去唔同既地區揾美食😛今次揾到去元朗😌Yuki不嬲都鍾意周圍試新嘢既,今次就去咗一間元朗觀塘新開嘅日式燒肉店🥓交通好方便咖,由YOHO過去都只係5分鐘路程👍🏽食飽咗仲可以去商場行吓添🤣就係 *B-MIX 燒肉餐酒館* @bmix_japanese_yakiniku 入到去嘅感覺就覺得啲裝修真係好型,空間亦都非常大!黑色嘅特大高級沙發卡位坐得非常之舒服🥰入邊仲有VIP房可以book,私隱度夠高👍🏽整體來講環境真係幾舒服~📍B-mix 燒肉食餐(2人$588)俐個二人餐真係唔話得!真係好多野食🤣超扺食啊😳個餐包咗B-mix 沙律、B-mix 丼飯、刺身三點盛、先付二品、時令海鮮三盛盤、薩摩赤雞腿肉、薩摩赤雞腎沙律🥗好大份!B-mix 丼飯味道唔重,又係超大一磅,二人分嚟食岩岩好👍🏽 時令海鮮🦞係真係食得出係新鮮既海鮮🙏🏻冇唔新鮮既味道😗之後仲可揀豬或者牛🥩我地揀咗牛,安格斯牛小排、安格斯牛粒、厚切牛舌心🍖啲肉真係食得出係高質肉嚟🥰燒過後配埋特製既燒肉汁,食落口感好好😛最後當然係我最愛既野菜盤🌱(甜薯,冬菇,南瓜)甜薯真係好甜🍠 冬菇都好新鮮,幾香口~📍 墨魚脆卜$58
📍B-mix 燒肉食餐(2人$588)
之後仲可揀豬或者牛🥩
最後當然係我最愛既野菜盤🌱(甜薯,冬菇,南瓜)
甜薯真係好甜🍠 冬菇都好新鮮,幾香口~
📍 墨魚脆卜$58(另外叫既小食)
係外脆內軟既感覺🥰點檸檬🍋汁口感一流
📍魔幻百香果茶 $48
好好飲啊百香果茶🍹味道配搭得岩岩好,唔會話好甜好酸🥰我仲叫咗兩次百香果茶 嚟飲😹
現時優惠🎉
環境:10分
人頭消費:$200up
回頭率:70%
店舖資料📃
B-MIX 燒肉餐酒館 @bmix_japanese_yakiniku
地址:
元朗鳳攸南街9號好順利大廈2座商場1樓2-3號舖
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#日燒 #韓國燒烤 #韓式串燒 #串燒 #餐酒館 #燒肉 #韓國美食 #韓國餐廳 #日式燒肉 #增肌減脂 #BMIX燒肉餐酒館 #觀塘 #hkkol #hkfoodie #foodie #hkfoodie #hkkol #hkmodel #hkcafe #hkcatcafe #貓cafe #貓貓cafe #燒肉餐酒館 #日式餐廳 #酒吧 #唱k #vip房