2024-05-10 26 views
見到網上有好多朋友推薦研香,就同親愛的朋友仔一齊嚟試下啦!一入到店就見到裝修簡單又有香港嘅氣氛,感覺幾local🏙️🍡。走入去,啲師傅就忙住準備糖水,真係一流。師傅將楊枝甘露做得仲要好過外面嘅甜品店,喺佢手下,呢款糖水嘅色彩適中,搶眼之餘又唔會太俗艷。芒果🥭同椰漿🥥搞到楊枝甘露好似一小件藝術品,一入口,香甜得完全無話可說,JENG正!至於黑芝麻糊,見到師傅將黑芝麻磨得既幼滑又飽滿😍,整個人都被嗰種新鮮又口感豐滿的口感吸引住啦!瞬間,重溫老香港的味道,好有feel💯。🔥再嚟就係佢哋嘅飲品系列,實在俾我驚喜。抹茶拿鐵啲茶香味同熱奶完美地融為一體,飲落口感到好好!👌最後就系凍美式咖啡,夏天嚟咗,熱咖啡可能會覺得熱,但凍美式就輕爽得剛剛好,小編我飲完都感覺清新晒😊!幸福感百分百!❤️研香嘅糖水系列,質料保證,選擇多元,價格又相宜,確實係我食過嘅最好食嘅糖水之一。不單止要入嚟一試,我覺得我都會常客!慕名而來,實至名歸,呢度絕對係香港糖水嘅魅力所在。佢哋糖水我試完,你又何需猶豫?快d走過嚟,一齊分享下香港嘅甜美風情吧! 😋🔝💯