2025-07-14
-終於搵到「燒烤堂」以外嘅串燒天堂!✨ $10起就食到高質燒五花腩,仲要份量足唔呃人!😱 今次狂掃全場,重點推介俾大家~🐖 必encore!五花腩 💘肥瘦完美,啖啖juicy爆油!特製醬粉超濃郁,食到停唔到口~😻 我連叫6串都嫌少!食落爆晒油膩香味好正 令人回味無窮 想係咁叫黎食haha😆🍍 蜜糖菠蘿 🍯甜到心心眼!🤩大大粒菠蘿燒到焦香,果香+蜜糖簡直係天堂組合~🌟🍖 味噌豬 & 雞中翼 🍗味噌豬彈牙入味,雞翼外脆內嫩啖啖肉!燒烤師傅手勢滿分~🔥🦢 鵝肝多士 🍎精緻但震撼!鵝肝香滑到犯規,配脆多士+蘋果粒,油膩感瞬間消失~🥖✨🥩 牛小排 😍肉食者真係真係必點!厚實又軟嫩,肉汁多到溢出~燒得剛剛好,幸福感爆燈!💥🍹 解膩神器飲品 🍋今次唔飲🍻啦, 決定試下其他特飲, 青檸梳打&百香果梳打超大杯!酸甜清爽,夏天同串燒絕配~🌞💬 總結:食物高質+價錢親民,環境chill爆,朋友聚會首選!平日都full晒,記得早啲霸位~👯♀️💖人生有限杯.串燒店📍赫德道4號Hotel Hart 3樓
🐖 必encore!五花腩 💘
食落爆晒油膩香味好正 令人回味無窮 想係咁叫黎食haha😆
🍍 蜜糖菠蘿 🍯
🍖 味噌豬 & 雞中翼 🍗
味噌豬彈牙入味,雞翼外脆內嫩啖啖肉!燒烤師傅手勢滿分~🔥
🦢 鵝肝多士 🍎
🥩 牛小排 😍