2020-08-06
『千里送泡芙・榮登我心目中頭五的芝麻味』♥︎ 𝐻𝑒𝑎𝑙𝑖𝑛𝑔 𝐵𝑎𝑘𝑒𝑟𝑦, 𝑄𝑢𝑎𝑟𝑟𝑦 𝐵𝑎𝑦⠀⠀前幾天看見治癒果子店出了芝麻口味的泡芙,可惜我因為上班無緣吃到,誰知 @bellywongs 這人居然偷偷幫我買了還送到來九龍灣給我😭 愛你❤️ 順便把很久之前吃過的兩個味道一起發出來~⠀————————————————————⠀・日本九鬼黑芝麻忌廉芝士麻糬泡芙 $28⠀𝐉𝐚𝐩𝐚𝐧𝐞𝐬𝐞 𝐁𝐥𝐚𝐜𝐤 𝐒𝐞𝐬𝐚𝐦𝐞 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 𝐌𝐨𝐜𝐡𝐢 𝐏𝐮𝐟𝐟⠀芝麻味非常非常濃郁啊!芝麻控一定會很喜歡的!反而忌廉芝士的味道不太特出呢,間中咬著咬著會突然咬到一粒芝士,雖然不會有違和感,不過我個人覺得不要芝士都可以!⠀Very rich black sesame flavour! You will love it if your a fan of black sesame like me and @bellywongs!! Cant really taste cream cheese unless you bite into one cube of cheese, but it doesnt
⠀
————————————————————⠀
・日本九鬼黑芝麻忌廉芝士麻糬泡芙 $28⠀
Very rich black sesame flavour! You will love it if your a fan of black sesame like me and @bellywongs!! Cant really taste cream cheese unless you bite into one cube of cheese, but it doesnt matter for me anyways, just eating the sesame cream is good enough.⠀
⠀
・Baileys甜酒咖啡麻糬 $28⠀
𝐁𝐚𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐂𝐨𝐟𝐟𝐞𝐞 𝐌𝐨𝐜𝐡𝐢 𝐏𝐮𝐟𝐟⠀
如果將Baileys cream 和 coffee cream 一起吃的話,Baileys的味道比較薄弱,主要為咖啡味,單吃Baileys的話就可以吃出酒香了!不過這次的咖啡cream比起之前吃咖啡味的cream都比較淡,老闆娘可能是怕兩者都濃烈的話會互搶吧!整體來說這顆比我想像中要清淡呢,重口味表示更濃烈就好了!⠀
Hope the taste of Baileys and Coffee can be a bit stronger☺︎︎⠀
————————————————————⠀
🌟治癒菓子店排行榜🌟(由上至下)⠀