Antoshimo cafe既定食特別在用鍋燒上 叫一個主食+主菜就會有兩個鍋 好似好大食咁🤣今日同老豆一齊去食 因為佢本身食左少少野 所以諗住望住我食就算 我地淨係嗌左一個set💁🏽‍♀️A2. 柚子鍋燒咕嚕雞 ($38)order個陣想像佢會好似中式既咕嚕肉咁表皮沾滿汁醬 但呢個就睇落同咬落比較乾身~~鍋底既洋蔥🧅吸收哂柚子味 好甜!咕嚕雞份量都幾多 一個人會食唔哂 $38單點當小食既話幾抵食👍🏽 不過一定要同朋友share啊!B8. 濃蝦鍋燒撈麵 ($38)怕辣既人唔需要因為menu上有條辣椒🌶️既圖示就唔揀佢😛 因為佢係「微辛」唔算好食得辣既我就覺得唔辣~~蝦味未達到我想像中既濃度呢~~ 不過麵既份量又幾多 所以我最後都係叫老豆幫手KO🤣餐飲👉🏼 (少冰)凍黑糖檸檬茶🍋 (+$3)有三塊厚切檸檬咁多👍🏽落黑糖漿比落普通糖水健康得多!叫定食set就會送一客👉🏼 海鹽焦糖冬甩雪糕 (🌟Free!)細個勁鍾意冬甩🍩 因為個外型!大個就淨係會望 唔會買唔會食 因為怕肥🤭今次可以喺冬甩專門店免費食到 唔係唔食嘛🤣 又係同老豆一人半個~~冬甩係麻糬冬甩 所以咬落煙煙韌韌😍加埋伴碟既少少紫薯 更
Antoshimo cafe既定食特別在用鍋燒上
叫一個主食+主菜就會有兩個鍋 好似好大食咁🤣

我地淨係嗌左一個set💁🏽‍♀️

A2. 柚子鍋燒咕嚕雞 ($38)
鍋底既洋蔥🧅吸收哂柚子味 好甜!
咕嚕雞份量都幾多 一個人會食唔哂

B8. 濃蝦鍋燒撈麵 ($38)
怕辣既人唔需要因為menu上有條辣椒🌶️既圖示就唔揀佢😛
因為佢係「微辛」唔算好食得辣既我就覺得唔辣~~
蝦味未達到我想像中既濃度呢~~
不過麵既份量又幾多 所以我最後都係叫老豆幫手KO🤣

餐飲👉🏼 (少冰)凍黑糖檸檬茶🍋 (+$3)

有三塊厚切檸檬咁多👍🏽
落黑糖漿比落普通糖水健康得多!

細個勁鍾意冬甩🍩 因為個外型!
大個就淨係會望 唔會買唔會食 因為怕肥🤭
冬甩係麻糬冬甩 所以咬落煙煙韌韌😍
加埋伴碟既少少紫薯 更加有沖繩風味!
牛乳雪糕味道好濃郁~~
兩樣野一齊食有冰火交融既效果 正啊🤩
今餐最滿意就係呢個免費甜品!

兩個人用左$100都唔洗就食得飽 又滿足到我既甜品胃✌🏽🙂
大家快d去支持下💛
$87 (Lunch)