2021-04-22 74 views
直上18樓,都見到唔少人等緊派位,好彩時間尚早未爆場,一陣就輪到我地入位。今日簡簡單單就揀咗A餐食,都已經有好多肉類、蔬菜同丸類等等,最緊要係有海鮮,海蝦、蟶子、脆鯇片同白鱔片等,睇落都算高,不過都要睇埋上菜速度同質素再作定論既🥸 佈置走簡約風格,木檯搭配鮮紅色既卡位,佢地既吉祥物雞仔仲會融入係餐廳中,自家茶飲杯、雪糕杯、上菜碟同洗手間都見到,幾可愛。衛生環境都相當好,地下唔會濕滑幾乾淨,特別係洗手間都清潔得好好無異味👍 海鮮類方面,海蝦幾實淨,蟶子有沙,最推薦係蟹籽墨魚滑,食落夠彈牙惹味。脆骨腩同白膳片都有鮮味,唔易散,食落幾滑🦐 雜類都有唔同特色丸,好似豆腐脆脆魚蛋同醬爆豆卜咁,呢兩款丸都幾令我驚喜。最推薦既係自家製響鈴卷,呢個卷法令響鈴可以變得外面吸汁變軟,內裏佢仍有豆香脆身,打邊爐一流🥜

2021-04-21
$200 (Dinner)