「又幾好食喎」既叻沙~💡 phoebegggLevel 42019-02-14166 views Follow 同朋友黎到附近工廈行開倉,未夠鐘就去對面既KCC到睇下有咩食。 原來都開咗幾多食肆,之前都無試過呢間mee,就去試一試。【Mee...喇沙】比想像中高質,呢到既喇沙係奶味重而偏甜味。 第一次食到咗甜既喇沙,都幾好味,可能係佢個匙上面d醬(?) 而佢既配料都幾鮮,蝦啦,魷魚都爽口! 麵係只有兩溝,無得單簡米粉或者油麵。 整體黎講都幾surprised!只係好似細碗咗少少!【海南雞飯】朋友食既係海南雞飯,試咗件雞, 都幾濃雞味同滑,唔錯bor!同埋份量都幾多,正! 總結,如果我係呢頭返工應該都會成日黎食飯!The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare「又幾好食喎」既叻沙~💡 Mee...Lemongrass https://s.openrice.com/QrKT0Pcmo00Report Post Ratings4Taste4Decor3Service4Hygiene4ValueDate of Visit2019-01-28Dining MethodDine InSpending Per Head$70 (Lunch)