2021-05-31
呢間Bar and Restaurant 就係海港城附近,約朋友食飯都好方便😎有幾隻Bearbrick又有村上隆花花做裝飾,睇黎店主都幾識貨,鐘意啲潮野😎仲有個好正既「人間煙火」霓虹燈做下打卡位🤣🔸燒烤醬烤豬肋骨配炸洋蔥圈🐷🍖豬肋骨都幾大份,我哋兩個人每人食左6、7條骨,燒烤醬都幾入味,好香!不過肉質有少少乾。炸洋蔥圈無得輸,點沙律醬食,正😛🔸四重芝士披蕯🍕芝士愛好者、重口味必點的Pizza,四款芝士,每一啖都食到芝士,味道超級濃郁。薄身餅底,好香脆,食完都無好溜好濟既感覺。🔸熱香餅配焦糖香蕉🥞🍌Pancake屬於比較厚實個種,有蛋香味,點左紅苺醬、焦糖醬同邪惡既忌廉幾好食😋😚Lunch time揀左兩杯無酒精嘅Mocktail飲下🍹揀左兩杯都好好飲😍🔸Winter🍹淺粉紅色既飲品好靚😍有熱情果、石榴汁、牛奶、乳酪,飲起上嚟似飲緊乳酪,有啲熱情果肉咬下👍🏻🔸Summer 🍸有青瓜、菠蘿汁、青檸汁同梳打,好清新,夏天飲好爽,好啱食完啲咁Heavy嘅嘢飲😆
🔸燒烤醬烤豬肋骨配炸洋蔥圈🐷🍖
燒烤醬烤豬肋骨配炸洋蔥圈