家人一直求我为佢哋揾一間好嘅火鍋店,於是我哋今日就去左「一鍋堂」這間位於旺角的港式火鍋店,唔講鬼話,真的係驚艷到我哋囉!🥳有見於網上一直爆好評,加上平日見到好多人排隊,我哋大清早就打黎訂了位置,預備好享受60分鐘半自助火鍋放題,每位只賣$68 🤩養生藥膳湯底真的係好驚喜😋. 整個湯底好似包裹住每道菜嘅鮮味,每一口都好滋補,爸爸對呢道湯好滿意!💕湯頭清而不濁,整個口齒留香,好似仲可以為窩底嘅食材加分噃!💝「獅子狗」 呢個食物配上金黃色嘅麵衣,口感Q彈有咬勁,肉質嫩滑,全部家儀都覺得人間美味。🐕🌡️豆腐本身已經好好食,佢哋廚師落間芝士豆腐就更放得入口,口感更精緻,夾埋了牛奶芝士,真的好無得輸!😍🥒 另一道菜嘅木耳拍青瓜更係一道健康美味兼具嘅菜,木耳口感脆嫩,配以爽口嘅青瓜,既好食又保健,真係一餐之選!⭐ 韓式蘿蔔更係我哋嘅最愛,甜甜酸酸嘅蘿蔔切得剛剛好,唔會太薄或太厚,大家都唔閃食兩口!最後,人哋話「好馬配好鞍」,食完火鍋,一杯飲品必不可少🥤「一鍋堂」嘅自助飲品任揀,有各種味道選擇,咁平嘅價錢飲到咁多種,真係CP值爆燈!🎉總結黎講,「一鍋堂」絕對係一間物超所值嘅火鍋店,無論係食材嘅新鮮程度,

總結黎講,「一鍋堂」絕對係一間物超所值嘅火鍋店,無論係食材嘅新鮮程度,還是分量同價格,都絕對值得一試!下次仲會再黎!💯😍😍