BURGER相信係好多人嘅最愛,總會係不經意嘅時間突然有條癮好想食。又一係個只想出去飲杯咖啡嘅日子我遇到哩間BURGER😆 。🍟 招牌芝士漢堡配肉醬薯條 $98芝士漢堡哩個經典組合幾時都係我嘅最愛。漢堡包有微微焗過變得脆身,有更想麥味。😍 漢堡又夠厚身多汁,牛味香濃。配上新鮮蔬菜,解膩得來又增加口感。而肉醬薯條更唔洗多講,薯條粗身大條夠曬脆,淡淡嘅薯香味更引起人嘅食慾,配上微酸嘅肉醬更添風味。😋😋🍍燒菠雞腿漢堡配薯格 $88麵包一如嘅住嘅脆身。但燒菠蘿真係值得一讚,燒菠蘿只用鐵板輕輕燙過,將菠蘿味帶出同時保持濕潤口感。雞腿外皮香脆而肉質更加鮮嫩多汁,一啖咬落去真係會食到隻手斬濕曬架。🤪 薯格相對黎講比較普通,但仍是正常水準,即叫即炸絕不馬虎。#大角咀美食 #伏遊大角咀 📍Burgerman (大角咀)大角咀埃華街95-97號地下

🍟 招牌芝士漢堡配肉醬薯條 $98

🍍燒菠雞腿漢堡配薯格 $88

#大角咀美食
#伏遊大角咀

📍Burgerman (大角咀)
大角咀埃華街95-97號地下
2021-04-23