Hiring
Salary negotiable
10 days ago
$17,500-$25,000
Monthly (Negotiable)

芝樂坊餐廳

The Cheesecake Factory
終於有機會黎到有名嘅老牌美式餐廳🇺🇸Cheesecake Factory🍰,想去嘅朋友要注意晚餐係無得訂台,一律要排隊,小妹大約等左45分鐘到🕰,想去食嘅朋友一定要注意呀💁🏻‍♀️!•餐廳裡面燈光昏暗🌠,裝酒潢充滿古典味,一入門口路過蛋糕櫃嘅cheesecake🎂,已經令人流哂口水🤤,不過都係忍一忍先🤭黑糖餐包🥖+原味餐包🥐食美國菜點菜後先會附上餐包,黑糖餐包黑糖味重,又唔會太甜,而2款包身真係有D硬🍯,同埋個包唔係暖😞,如果係暖的可能會好一點🌡!Four Cheese Pasta $168🍝小妹非常中意食芝士🧀,呢個芝士四重奏長通粉就岩哂我😈,四款芝士分別係Mozzarella, Ricotta, Romano, Parmesan,芝士香味超濃🧀,值得一試😝😝乜都有Pizza $168🍕呢個Pizza係餐廳推介菜之一,Pizza係厚批而唔係薄批黎🍕,材料有辣肉🍕腸、意式肉腸🌭、洋蔥等多款配料製成,係咪真係乜都有就見人見智😂😂,但係個Pizza上台時熱辣辣,真係幾好食💁🏻‍♀️原味芝士蛋糕$72🍰終於到左主角嘅時間,原味芝士蛋糕係該店經典🍰,必試,蛋糕非常滑🎂,芝士味唔算話超濃😝,作為甜品

黑糖餐包🥖+原味餐包🥐

Four Cheese Pasta $168🍝

乜都有Pizza $168🍕

原味芝士蛋糕$72🍰
終於到左主角嘅時間,原味芝士蛋糕係該店經典🍰,必試,蛋糕非常滑🎂,芝士味唔算話超濃😝,作為甜品就岩岩好,唔會話好漏😍

青檸芝士蛋糕 $76 🍋🍰
青檸芝士蛋糕有點酸,作為甜品非常好👍🏻,感覺好像沒有那麼漏😝,但真心推介大家試💁🏻‍♀️