目前喺香港有3間分店,幾乎每間一到食飯時間就會排長龍,好受歡迎!😌仲好記得第一次食係喺日本東京,今次嚟到黃埔呢間分店,好彩等咗半個鐘就入得。🥳裡面嘅裝修同日本基本上無太大分別,令我好掛住日本🇯🇵🥲.//呢度嘅飯有分S/M/LL前面兩者個分別只係飯嘅多少,想要兩倍肉同多飯嘅就要揀LL啦!😆「燒肉丼」M $39 「單點山藥」$10🍽:燒肉份量算多,醬汁鋪滿成碗飯,好味道,我係食晒成碗!😛.「特濃抹茶珍珠鮮奶」$36🍽:其實呢杯野好貴,同一碗飯嘅價錢差唔多,但又真係好想試⋯😂飲落抹茶味真係超濃,濃到我覺得落咗成半樽抹茶粉咁,🤣如果再叫我唔會揀特濃,不過飲得出係用啲高質抹茶粉,茶味濃厚及香!👍🏻珍珠口感就一般啦!.「牛丼」跟套餐配青菜及味噌湯 $39🍽:牛丼啲牛係比較偏肥,亦無咗燒肉丼隻醬汁,比較清啲,好得意嘅係清菜居然係油麥菜!?日本有架咩?😂總括嚟講,呢個價錢食餐晚飯,絕對無得輸,而且味道質素都幾好!唔怪得人氣無減過,我係會再嚟食!😆
裡面嘅裝修同日本基本上無太大分別,令我好掛住日本🇯🇵🥲
//呢度嘅飯有分S/M/LL
「燒肉丼」M $39
「單點山藥」$10
🍽:燒肉份量算多,醬汁鋪滿成碗飯,好味道,我係食晒成碗!😛
「特濃抹茶珍珠鮮奶」$36

「牛丼」跟套餐配青菜及味噌湯 $39

Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$62 (Dinner)