2022-07-25
💖 阿里郎熱狗棒 (旺角)✨旺角奶路臣街12-26號啟賢大廈地下7B號舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️呢間熱狗店我已經行過好幾次,每一次都勁多人排隊,今日見到佢唔係好多人所以就買咗黎試吓😍門口仲有好多醬汁俾大家揀,我見都幾多人落蜜糖,下次我都要試吓先😋-任意熱狗4個組合🌭星星熱狗⭐️:蜜糖星星係我最愛✌🏻不得不選💁🏻♀️上面灑上白糖,甜上加甜。Oreo🍪:成個黑炆炆,好似💩😂雖然佢嘅賣相特別啲🤣但係食落去好脆口😍勁有oreo味😍鴛鴦芝腸🌭:有腸仔🥰勁多芝士包住條腸仔薯條鴛鴦芝士腸🍟:有粒粒薯仔包邊,外層香脆可口,入面少少似芝士薯蓉,加埋腸仔鹹鹹香香,超級超級正正子👍🏻-乜都有套餐✌🏻$78三重芝士拉絲熱狗🧀:上面有黑芝麻😍味道好出,三重拉絲果然係正啲😌伯爵茶味冬甩🍩:冬甩有拳頭咁大,爆哂餡,入邊有伯爵茶嘅cream😚勁重茶香,想Encore‼️柑橘碳酸水🍊:成個柑橘放上面✌🏻下面飲到好多果肉,套餐價來講真係幾抵
💖 阿里郎熱狗棒 (旺角)
✨旺角奶路臣街12-26號啟賢大廈地下7B號舖
-任意熱狗4個組合🌭