2013-10-05
尋日睇蘋動,見佢介紹咗間食“辣炒馬麵”嘅韓式料理店,今日晏晝即捉埋Dear一齊去試(就算中伏,至少都有人陪吖)“辣炒馬麵”嘅辣度分咗4Lv,今次同Dear只係試咗Lv1馬麵,湯底勁鮮甜,飲得出佢哋堅係用咗好多海鮮嚟淆,好正!不過真係好Q辣,好在有解辣孖寶“紫菜飯糰”同“美人醋梳打”幫拖,唔係都幾難食得哂個麵!之後個型棍Chef重走過嚟同我哋傾計,問我哋覺得依餐好唔好食?(唔知重以為去咗5星級餐廳  ̄∇ ̄lll)p.S.型棍Chef重同我哋講食得哂Lv4又死唔去將會有幸同型棍Chef影張靚靚車頭相表揚你夠命硬!之不過連花樣男張根碩都被KO嘅Lv4,型棍Chef當初都要食咗3次至食得完,食Lv1都食到成頭汗嘅我哋都係自動收皮好喇!