2023-05-19 23 views
入到去見到佢哋嘅環境而且佢哋嘅特色牆,原來係好有意思,有六幅圖畫原來係代表6️⃣杯Cocktail🍹,講咗個開胃菜先啦,一開始食啲辣嘢係特別開胃,所以食咗個麻辣雞絲意粉,呢兩樣嘢Mix埋一齊都幾得意,中西合璧,雖然係麻辣但係唔會太辣,麵質煮得啱啱好,唔會太硬唔會太淋,又有咬口。另外一款主食係燒春雞,外皮好有焦香嘅味道,而且肉質超嫩滑多汁,而且燒春雞🐔底既飯被燒春雞嘅雞油淋上面,所以都特別香,食食吓仲有微微酒香味,而且燒春雞嘅汁係芫荽汁,所以呢點大家要留意,因為唔係咁多人鍾意食芫荽。飲品方面酒精濃度偏濃,個人本身唔太喜歡威士忌嘅味道,但係飲到最尾嘅時候會覺得有好淡嘅花生醬味🫢-而且呢間餐廳嘅服務態度好好,嚟到已經好詳細咁介紹佢哋嘅Cocktail係因應藝術嘅感覺,而且仲會逐款同你介紹每一款Cocktail係咩味道,環境都係昏昏暗暗幾有情調😍
醉香脆皮燒雞
麻香辣椒雞絲麵