2022-06-23 23 views
相信大家都有聽過呢間野 因為都有幾間分店🤣店鋪佈置得精緻 荔枝角呢間就無太多裝飾 反而觀塘果個就更美更北歐風😍平日Lunch hour到訪有Lunch set 食物大份兼有質素-✨加拿大豬肉眼配金巴車厘子醬 ($118)豬肉眼扒好厚切大份 肉質軟硬適中 不會鞋 而伴碟的車厘子醬 個人就認為同豬扒不太夾 幸好除左車厘子醬仲有黃芥末醬 呢款就夾啲✨烤焗紐西蘭香草羊架配燒汁 ($148)估吾到有3大隻 每隻都好足肉 食到第2隻已經好飽 羊架肉質咬落好嫩 配燒汁食好夾✨烤雞柳菠菜忌廉意粉 ($98)平時意粉上既餸只係點綴 但呢個意粉上既烤雞比相像中多 都大約有10舊左右 雞柳咬落仲好嫩滑 經烤後更香 而意粉食落好似青醬 都幾入味✨香蕉士多啤梨榛子朱古力忌廉班戟 ($68)賣相精緻 即叫即整 熱辣辣既班戟配上凍既忌廉 冷熱交替 感覺不錯 而味道則無咩特別🤔班戟的忌廉不夠多 所以食落就比較乾身✨士多啤梨藍莓奶昔 ($24)邪惡之選😈兩者既水果味都出 飲落吾會太甜

✨加拿大豬肉眼配金巴車厘子醬 ($118)

✨烤焗紐西蘭香草羊架配燒汁 ($148)

✨烤雞柳菠菜忌廉意粉 ($98)

✨香蕉士多啤梨榛子朱古力忌廉班戟 ($68)

✨士多啤梨藍莓奶昔 ($24)
邪惡之選😈兩者既水果味都出 飲落吾會太甜