專登book咗呢間餐廳同屋企人食生日飯,都怪我無睇清楚呢間餐廳嘅負評。原來一早有人講過呢間嘢嘅職員態度超差嘅情況,睇嚟咁多年嚟都無改善過!!!.當晚未係好爆場嘅時候,我叫個職員幫手影相,佢已經黑晒面,塊面寫住唔想影⋯我明白,呢個唔係佢哋嘅職責,但如果你咁唔想,我寧願你直接表達唔方便就算⋯⋯⋯而唔係黑到塊面咁??仲有!!仲要唔禮貌地稱呼我媽媽叫佢坐前啲,最後影咗兩張小朋友影都好過佢嘅相。同埋我已經成肚氣!見到兩張相都諗返呢個唔愉快嘅對待!.由於成餐飯嘅開初已經被影響咗心情,我都真係忍到埋單先同個經理投訴。另外,呢間餐廳嘅嘢食份量超少,價錢偏貴,性價比超差!!!!!一碟炸大腸居然係得嗰10條都唔知有冇!!我諗我之後同屋企人食飯,穩陣起見都係去食啲我哋食過又覺得好嘅餐廳!呢間餐廳,我係絕對唔會再幫襯!!!超級唔愉快嘅一個用餐經驗!!
專登book咗呢間餐廳同屋企人食生日飯,
都怪我無睇清楚呢間餐廳嘅負評。
而唔係黑到塊面咁??
仲有!!仲要唔禮貌地稱呼我媽媽叫佢坐前啲,
最後影咗兩張小朋友影都好過佢嘅相。
同埋我已經成肚氣!見到兩張相都諗返呢個唔愉快嘅對待!
由於成餐飯嘅開初已經被影響咗心情,
我都真係忍到埋單先同個經理投訴。
另外,呢間餐廳嘅嘢食份量超少,
價錢偏貴,性價比超差!!!!!
一碟炸大腸居然係得嗰10條都唔知有冇!!

呢間餐廳,我係絕對唔會再幫襯!!!
超級唔愉快嘅一個用餐經驗!!