Cafe 眾多,呢間cafe以樂園為主題,佈置都係有一啲繽紛嘅氣球,牆壁有好多彩虹🌈同小朋友畫像,豐滿着樂園的喜悅,專為一家人大人小朋友慶祝生日。特別佢有兩隻貓坐鎮🐱,小朋友見到就仲開心😆。怪獸雪糕😈🍨份量超巨型,可以預先跟餐廳預訂,佈置成生日驚喜。一上枱總共有7球雪糕🍨,仲有波板糖🍡,綿花糖,香蕉🍌,士多啤梨🍓,朱古力威化餅,加上一層cream滿足晒你所有生日願望🤩🤩賣相吸引又繽紛👍🏻🤣適合一大班朋友分享戀之花煙三文魚意粉🌹🍝三文魚卷成玫瑰花形狀🌹,食落有好濃郁芝士忌廉味,加上香草三文魚,好岩女士們食,清清地又唔會太油膩☺️☺️ 黑松露香煎鵝肝意大利飯🍛份量算幾多,滿黑松露佈滿鵝肝🤤,鵝肝煎到外表好甘香,鵝肝有入口即溶嘅感覺,意大利飯飯質地帶少少粒粒嘅口感再加黑松露,意大利飯好creamy,松露味好香好重,食落豐富層次感☺️☺️芝士豬肉釀雞翼🍗滿滿豬肉塞滿去骨雞翼,令人一食落啖啖是肉, 加上上面沈滿芝士粉,份外芝味🧀🧀我愛金沙🍫其實係朱古力沙冰,出嚟嘅朱古力雪山好高,山頂仲有粒金莎,味道都係好濃郁嘅朱古力同榛子🌰味,賣相特別🍫唔係間間有得飲,店舖必飲之選🙋🏻‍♀️

怪獸雪糕😈🍨

戀之花煙三文魚意粉🌹🍝