2022-07-21
《燕窩滋補之選😙》———————————————-#啖啖燕窩 🕊-女仔一定要對自己好啲,得閑食啲補品補下身啦養顏就梗架啦👧🏻 最近上網見到呢間燉品燕窩專門店,提供多款滋潤燕窩、燉湯、甜品同小食,就專登去佢哋喺觀塘嘅實體店度~-估唔到位於工廈裡面嘅店鋪內有乾坤,裡面裝修超粉紅💖簡直令我少女心爆發,就直接堂食啦🤤-🐝 蜂蜜菊花杞子燉桃膠雪燕桃膠養顏潤燥,調理嫩滑肌膚,仲可以通血脂降膽固醇,清熱解毒💗 而雪燕滋陰潤肺,補水補濕,對皮膚乾燥都特別有幫助架,亦可以潤腸通便,有助排毒瘦身,絕對係女生恩物❤️小店製作真材實料,又唔會太甜,作為日常滋補甜品係一流,夠哂健康😍 我哋就嗌咗700ml,都有成3碗半嘅家庭飯碗咁多,我哋都留咗啲拎返屋企happy share🥳 店員好細心提醒我哋,因為係即整不含防腐劑,開蓋或末開蓋都要放雪櫃,建議當日起計兩天内就要食完!-🐣 膠原蛋白濃雞湯堂食小店就會幫忙翻熱,聽店員講要整都好方便,只需要將密實包裝放入熱水連袋煮4分鐘,就可以飲得😚 用上三黃雞、翅骨、低鹽、少量冰糖燉製而成,充滿骨膠原😝-🤍 3.6牛乳煉奶雪燕飲呢款雪燕飲以樽製形式好方便,而且同樣足料,3.6
———————————————-
#啖啖燕窩 🕊
🐝 蜂蜜菊花杞子燉桃膠雪燕
🐣 膠原蛋白濃雞湯
🤍 3.6牛乳煉奶雪燕飲
呢款雪燕飲以樽製形式好方便,而且同樣足料,3.6 牛奶香滑濃郁,帶煉奶微甜,雪燕夠哂養顏,拎返公司飲一流🥰
另外見到佢嘅甜品都好吸引,我哋分別食咗北海道3.6牛乳流心蛋白同特濃3.6鮮奶凍,兩款都咁入口軟滑,奶味十分濃郁🍼
除咗係實體店買之外,亦可以去康城嘅超市pop up store,或者Whatsapp、網站落單,仲可以揀直送上門,超級方便😊
⭐ 參考價錢︰
蜂蜜菊花杞子燉桃膠雪燕:$238