2022-05-30 107 views
💖 貓之茶房 (弼街) (旺角)✨旺角弼街60號1樓〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️唔知搞咩呀我個私家大廚變成愛貓之人😂佢今日竟然話要嚟到呢間餐廳學下人哋嘅烹飪技巧🤔,我心諗,平時你咩都話識煮,今日到底要去學啲咩?去到先發現原來佢係想玩貓😆其實呢度係冇嘢食㗎只有嘢飲🙌🏻‼️閒日入場費係$98/首小時其後每小時收費$38💁🏻‍♀️想好似我咁多啲貓貓圍住,大家可以加貓小食哦😆我叫左雞柳條(大份) $20😌職員話俾我知呢個係佢哋最鍾意食嘅小食嚟㗎🤩你睇吓佢哋興奮到跳埋上我膊頭🤭🐈呢度啲貓貓好親人🫶🏻❤️地方好乾淨企理㗎佢哋嘅職員不定時就會清潔🧹👍🏻最緊要係個廁所唔會濕笠笠💯想繼續睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoodie如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩

💖 貓之茶房 (弼街) (旺角)
✨旺角弼街60號1樓

其實呢度係冇嘢食㗎只有嘢飲🙌🏻

‼️閒日入場費係$98/首小時
其後每小時收費$38💁🏻‍♀️
想好似我咁多啲貓貓圍住,大家可以加貓小食哦😆

我叫左雞柳條(大份) $20😌
職員話俾我知呢個係佢哋最鍾意食嘅小食嚟㗎🤩