2022-07-27
💖 韓牛牧場 (銅鑼灣)✨銅鑼灣登龍街28號永光中心3樓〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️有追開post嘅大家都知我要帶浴帽食燒肉🤦🏻♀️雖然天氣好熱但係無阻我食燒肉嘅決心🤭今日黎呢間一樣都係唔洗帶浴帽,因為有足夠嘅通風系統‼️你哋可能唔係話有好多通風系統都好好點解我哋要揀呢間?😌因為呢間直程唔使用手自己燒💁🏻♀️有轉轉燒肉爐為你服務,唔怕彈到手🤭午市餐牌已經包左無酒精飲品、沙律、前菜及小食任食🙈-1++韓牛韓燒定量午市套餐🔥 $238(1++韓牛牛肋骨肉、韓醬1++韓牛肩胛、西班牙黑豚五花腩、韓式雞腿肉、虎蝦拼半殼青口)呢個套餐就咁睇相好似好少嘢食但係原來份量好夠!平時成日去食韓燒放題都覺得自己蝕左🤦🏻♀️呢個份量對於我來講就啱啱好!今日係第一次食韓牛,用咗呢個光波爐燒,冇咁容易抽乾晒肉質內嘅水份👍🏻所以食落去仍然都係咁Juicy🤩另外意外嘅係五花腩🤭食落去滿口油香,肉汁係口中四濺😆簡直就係令我讚不絕口‼️虎蝦同青口好新鮮,完全冇腥臭味💁🏻♀️-火灸1++韓牛丼🐮 $138火灸永遠不會令我失望,大概一碗有10片左右,自己可以加醬汁,兩三啖就已經食晒啲飯👀韓牛有入口即溶嘅感覺
💖 韓牛牧場 (銅鑼灣)
✨銅鑼灣登龍街28號永光中心3樓
-1++韓牛韓燒定量午市套餐🔥 $238
虎蝦同青口好新鮮,完全冇腥臭味💁🏻♀️
-火灸1++韓牛丼🐮 $138
火灸永遠不會令我失望,大概一碗有10片左右,自己可以加醬汁,兩三啖就已經食晒啲飯👀韓牛有入口即溶嘅感覺,由於油份冇和牛咁多,所以食落去冇咁油膩✨
想要繼續睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoodie
如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩