天氣熱辣辣約班營友去campaign真係有難度🙈不過最近就俾我哋發現到呢間位於旺角走🏕️Campania 風既「圍爐取暖」一入餐廳已經覺得去左露營呀🏕️仲可以滿足埋鍾意打邊爐既友人🥳🥳新開張不久仲推出左開張優惠套餐☺️鍋底有主打一日限量20鍋既「花膠雞鍋」聽店員講鍋底係師傅每日用左大量新鮮🐣雞殼熬製而成😜 上枱後滾起先飲返兩碗鮮濃雞湯及先食湯中既花膠筒😋真係感覺到滿滿骨膠原啊🥰安格斯牛小排鮮嫩味濃🤤下鍋焯幾下已經食得了🤭中山脆骨腩片爽脆鮮甜😜粟米鮮肉餃🥟新鮮包製皮薄餡靚🤩黑白🦑墨魚丸入面有粒粒墨魚 肉🥳口感豐富‼️菜類有清甜油麥菜🥬秀珍菇、爽口蓮藕片及濕支竹吸收哂雞湯真係好好味呀😋最後食埋水晶粉真心飽到不得之了😂飲品就當然唔少得啤酒🍻汽水啦‼️依家like Fb 仲送埋炸饅頭4粒架

🥳新開張不久仲推出左開張優惠套餐☺️

安格斯牛小排鮮嫩味濃🤤下鍋焯幾下已經食得了🤭