2018-08-08 1293 views
如果有一大班人柴娃娃聚餐 好自然就會揀多啲位熱鬧啲既地方 毫無疑問就揀左一間好有名但冇食過既大排檔1. 鬼馬油炸鬼 ($78)一擺落口係唔熱亦都唔脆 墨魚膠都唔彈牙 對於我呢啲箍緊牙既肥妹仔黎講 有啲難咬開2. 香麻小雞雞 ($68)呢碟前菜真係咸到不得之了 佢就好似口水雞咁樣 有辣油芫荽蔥同芝麻拌雞腿肉3. 炸豬手 (配甜酸醬)($198)正常水準既豬手 普普通通 價錢略貴4. 炸蠔餅 ($68)終於食到一碟算熱辣辣既餸 炸粉同蠔既比例適中 蠔都算大隻 不過不失5. 鹹魚茸飛天通菜煲 ($68)唔係特別香口 唔係特別好味 普通幾條通菜係個熱辣辣既煲仔裡面 好normal6. 椒鹽九肚魚普普通通 正正常常 份量較少7. 海鮮雜菜煲全晚最清淡既餸 小棠菜西蘭花魷魚蝦帶子菇總結就係所有野都好普通 可能我地冇嗌到招牌菜或者拿手小菜 但如果我地嗌左七八個餸都係呢個質素既時候 我相信呢個價錢會有更多選擇

1. 鬼馬油炸鬼 ($78)

2. 香麻小雞雞 ($68)

3. 炸豬手 (配甜酸醬)($198)
正常水準既豬手 普普通通 價錢略貴

4. 炸蠔餅 ($68)

5. 鹹魚茸飛天通菜煲 ($68)

6. 椒鹽九肚魚
普普通通 正正常常 份量較少