《位於離島的雞蛋專門料理店💛》 cheapjing.eaterLevel 42021-08-18130 views Follow // #賤精黃店地圖💛 間野叫:是蛋 邊度黎:長洲北社街49號前座地舖 ▪土製炸蛋$49土製炸蛋 $49 6.5分 蛋汁夠澎湃 一切流曬出嚟 但無咩蛋香味 豬肉餡陣味極似豬柳扒 夾埋居然莫名地有種食豬柳強走bell嘅感覺 薯條夠脆 好食 有點妹仔大過主人婆 ••••••••••••••••••••••••••••••真卡邦尼意粉$80真卡邦尼意粉 $80 8分 呢碟卡邦尼絕對值得試 無用忌廉 全蛋黃汁 極重蛋味 蛋痴表示滿足 上檯後店員會即場刨芝士 每條意粉都沾滿蛋汁 漿口濃郁 意粉軟硬度亦啱啱好Al denteThe above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare《位於離島的雞蛋專門料理店💛》 是蛋 https://s.openrice.com/QrKT0qFuz00Report Post Ratings3Taste3Decor4Service4Hygiene3ValueRecommended Dishes真卡邦尼意粉$80Dining MethodDine InType of MealDinner