2022-08-15
尖沙咀係小弟嘅基地、有咩好嘢食、小弟梗係唔會錯過啦😌米線係我其中一樣午餐必會考慮之選、雖然我姓譚、但係小弟對於同性嘅米線店真係非常非常之鄙視👎👎👎尖嘴最近開咗間米線店、叫”愛上米線”、地方好簡潔明亮🤩🤩🤩衛生情況極佳😌小弟今次點左個米線餐:有酸菜排骨米線+尖椒皮蛋同埋一杯嘢飲😏酸菜夠味唔會太酸、而且唔會有雜質。排骨份量極多、一碗大概有十幾二十舊😌滿足👍而且排骨經過醃製、夠味、不會過咸、成碗嘢食完之後唔會口乾👍米線啱啱好、軟硬適中👍而且唔會斷開👍尖椒皮蛋一開二、大大粒、而且係糖心皮蛋🤩佢個尖椒碎好香但不會過辣、唔會搶咗原本皮蛋嘅味道檸檬茶有驚喜、夠凍、沖得好清澈而且唔會有苦澀味、好飲👍總括嚟講這間米線點無論環境及食物出品都非常簡潔、清新、企理、平穩、實而不華的感覺👍👍👍確係尖沙咀又一lunch好去處😎😎
米線啱啱好、軟硬適中👍而且唔會斷開👍
檸檬茶有驚喜、夠凍、沖得好清澈而且唔會有苦澀味、好飲👍