2023-03-27
💖 Library Restaurant and Bar (尖沙咀)✨尖沙咀彌敦道74-78號文遜大廈3樓〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️今次係二訪呢一間餐廳🤭感覺同之前好唔同,而家出邊嘅打卡位已經變左公家,可以share用👍🏻野食上菜比以前快左好多,野食都好好味😋職員好有耐性介紹餐牌❤️-野莓乳酪💜 $88由細到大我自己都幾鍾意食乳酪!尤其是係近年乳一都幾hit,好多時都會加埋唔同嘅生果一齊食用,今次呢度就加入左藍莓、番石榴、香蕉同埋合桃粒🤤味道層次好豐富。-新蟹肉牛油果醬多士🦀 $88之前記得食過佢哋嘅他他多士好好味,所以今次都叫咗佢哋Menu嘅蟹肉多士😏最鍾意身有啲蕃茄仔同埋沙律菜,令到整體嘅味道好清新🌿-慢煮西冷牛扒🥩 $178職員好有誠意推介我哋試呢一個西冷,佢話mum煮完之後仲會拎去烤焗,所以外皮會有少少脆😋我唔誠實真係唔成熟,唔會太熟,裏面仍然呈現粉紅色,肉嫩又鮮美🤩。另外我自己幾鍾意佢嘅薯蓉同埋醬汁,甜甜地,好好味。-Book Mark🏷️ $108你杯嘢飲成個賣相好靚,上面加咗一啲彩色嘅珠珠同花瓣作點綴💐,因為佢有淡淡的荔枝味,好清甜。-Greens Colada
✨尖沙咀彌敦道74-78號文遜大廈3樓
-野莓乳酪💜 $88
-新蟹肉牛油果醬多士🦀 $88
-慢煮西冷牛扒🥩 $178
-Book Mark🏷️ $108
-Greens Colada🥬 $90
雖然佢成杯青BB,但係飲落真係好好味!甜度適中我自己好鍾意😚,當中有我最鍾意嘅菠蘿仲有西瓜同埋生菜成個配搭好特別。
如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩