2023-03-28
相信大家都對大坑一間曲奇餅店唔陌生,而佢就係中環多咗一間分店,而且兩間分店主打唔同嘅甜店!大家又多咗一個新嘅選擇啦!___Tiramisu HKD$55有 Best Product之稱嘅Tiramisu!望落去已經非常吸引,整個都佈滿朱古力粉!酥皮咬落脆身,中間夾著手指捧,手指捧底下有一層咖啡香嘅厚實質感mousse,而芝士中帶有酸香甜味,同其他Tiramisu有別。整個感覺都滿足,相信女生們會喜愛,建議即買即食!Cinnamon Bun HKD$30本人超愛食Cinnamon有關嘅食物!所以第一時間就試呢個!肉桂味道偏清香,主要係麵包上嘅奶油cream帶出肉桂嘅香,麵包中都夾雜咗玉桂粉,但對於玉桂控黎講可以再濃啲!___評價:🍰 質素之作☕️ 下午茶/ 散水餅之選❤️ 治療系甜品推介指數:❤️❤️❤️❤️(五個心心為滿分)___地址:中環士丹頓街7號翠文樓地下底層
Tiramisu HKD$55
Cinnamon Bun HKD$30
評價:
🍰 質素之作
☕️ 下午茶/ 散水餅之選
❤️ 治療系甜品
推介指數:❤️❤️❤️❤️
(五個心心為滿分)
地址:中環士丹頓街7號翠文樓地下底層