9 0 後 的 味 蕾.🔥🔥食物高汁既文青coffee shop🔥🔥.一個月前食過西環嘅分店,裝修得好IGable,IG女神們必去!嗰次食完就知呢間嘢係正野,bookmark左試埋油麻地.油麻地呢間相對咁面積相對就冇咁大,裝修風格係一樣,不過就冇西環咁多打卡位,但係嘢食嘅水準一樣keep得咁好!.🔸食物高汁🔸裝修簡潔舒服.🪄龍蝦湯配牛油果大蝦稻庭烏冬 $128👍🏻湯麵分開上,有個靚靚嘅壺俾你倒啲龍蝦湯落烏冬到,味道濃郁,仲間接保持到烏冬嘅爽口彈牙。.啲蝦超彈牙,感覺到粒粒都好新鮮,蟹肉、牛油果豐富左成個烏冬.🪄味增蟹醬蟹籽蟹肉扁意粉 $128蟹迷必點,蟹肉蟹膏分量相當足夠,蟹膏味道好濃郁,蓋過意粉既奶味,亦都係成個意粉嘅味道來源。.配料多:一片片嘅蘑菇、法式嘅新鮮芽菜,脆卜卜嘅蟹籽,豐富左成碟嘅口感.🪄唐揚炸雞粒$58🔥必點,出色!雞粒外層唔會炸到好硬,成粒雞係好嫩滑,一咬開咇哂啲熱辣辣雞油,唔使點沙律醬我都覺得好好食😋.🪄菊花茉莉花茶$68好飲,菊花味超出位,然後滲出少少嘅茉莉花茶淡香,好健康,而且菊花聞到佢嘅甜味,但係入口完全冇甜,降火、解鬱!.🪄Chocolate採用天然法國可可
9 0 後 的 味 蕾

🔥🔥食物高汁既文青coffee shop🔥🔥

🔸食物高汁
🔸裝修簡潔舒服
🪄龍蝦湯配牛油果大蝦稻庭烏冬 $128👍🏻
啲蝦超彈牙,感覺到粒粒都好新鮮,蟹肉、牛油果豐富左成個烏冬

🪄味增蟹醬蟹籽蟹肉扁意粉 $128

🪄唐揚炸雞粒$58

🪄菊花茉莉花茶$68

🪄Chocolate
採用天然法國可可粉,健康,不過我覺得偏甜少少,鍾意飲甜朱古力,可以試吓,解壓之選