2025-08-03
Book左星期五晚去食「 春夏滋味套餐 」$338 就有得食片皮鴨同酸菜魚!仲有另外兩個套餐都好抵食,唔怪之得咁多人! 「 Book左星期五晚去食「 春夏滋味套餐 」$338 就有得食片皮鴨同酸菜魚!仲有另外兩個套餐都好抵食,唔怪之得咁多人! 春夏滋味套餐 $338 《 姚姚酸菜魚(精裝版) 》自選*免辣*少酸*免芝麻啲魚好滑呀,酸菜都幾開胃,下次要加餸落湯底先!一鴨兩食:《 川味鴨架 》我地好中意啜骨,所以呢個好岩胃口!有少少肉癡住加上川式麻香味好正,唔會辣但麻味好惹味!《 片皮鴨(半隻) 》 皮色油潤吸引,脆口唔肥膩;鴨肉都出奇地嫩滑,有三款配料、一款醬油,包皮薄身煙韌。散點都係$94 半隻!估唔到專食酸菜魚嘅 姚姚整片皮鴨都幾出色。不過如果可以再配埋沙糖,同埋皮下有小蠟燭在暴就更好~《 麻醬雞絲粉皮 $68 》麻醬看似好少,但絕對夠撈勻全部。《 紅豆烏龍冰粉 $38 》 原來每人加$12就可以出自助區任食㗎啦,有前菜同冰粉任mix! 下次我識啦!
$338 就有得食片皮鴨同酸菜魚!
仲有另外兩個套餐都好抵食,唔怪之得咁多人!
「 Book左星期五晚去食「 春夏滋味套餐 」
$338 就有得食片皮鴨同酸菜魚!
仲有另外兩個套餐都好抵食,唔怪之得咁多人!
春夏滋味套餐 $338
《 姚姚酸菜魚(精裝版) 》
自選*免辣*少酸*免芝麻
啲魚好滑呀,酸菜都幾開胃,下次要加餸落湯底先!
一鴨兩食:
《 川味鴨架 》
《 片皮鴨(半隻) 》
《 麻醬雞絲粉皮 $68 》
麻醬看似好少,但絕對夠撈勻全部。