2024-02-26 29 views
相信大家對Terrace in seaside應該唔會陌生,離遠都會見到佢地最吸睛既橘子帽🍊同埋聞到佢地窩夫既蛋香味,每次都會比佢吸引到入去食🙈原個蕃茄沙律配胡麻醬 $82沙律新鮮,色彩鮮豔中間原個蕃茄已經剝左皮,加埋士多啤梨、藍莓等生果,營養價值滿分胡麻醬另上,可以自己按需要落👍🏻醬燒牛肉飯卷 $88醃蘿白、胡蘿蔔、玉子等既配料塞得滿滿,一下啪哂入口滿足感🆙🆙🆙麻油味香濃,成舊飯卷包得好結實,唔會一咬就散哂神話豬腳紫蘇拌飯 $112食左咁多次好似係第一次食佢地既紫蘇拌飯🤔豬腳表皮微微燒香,無骨食起來啖啖肉,啖啖骨膠原紫蘇拌飯帶有微辣,十分惹味Lotus 焦糖芝士甜蜜滿屋窩夫 $118超多Cream同芝士碎既一款窩夫蛋味香濃,口感鬆軟無論係咩口味既窩夫,都十分推薦你地叫🥰濟州柑橘乳酪 $68熱情金菠蘿沙冰 $68

原個蕃茄沙律配胡麻醬 $82

沙律新鮮,色彩鮮豔
胡麻醬另上,可以自己按需要落👍🏻

醬燒牛肉飯卷 $88

麻油味香濃,成舊飯卷包得好結實,唔會一咬就散哂

神話豬腳紫蘇拌飯 $112

食左咁多次好似係第一次食佢地既紫蘇拌飯🤔
豬腳表皮微微燒香,無骨食起來啖啖肉,啖啖骨膠原
紫蘇拌飯帶有微辣,十分惹味

Lotus 焦糖芝士甜蜜滿屋窩夫 $118

超多Cream同芝士碎既一款窩夫
蛋味香濃,口感鬆軟
無論係咩口味既窩夫,都十分推薦你地叫🥰

濟州柑橘乳酪 $68
熱情金菠蘿沙冰 $68

ෆ⃛ Terrace in seaside ෆ⃛好耐冇拍過reels喇,但今次野食好colourful 擺盤又靚忍唔住影底🧜🏻‍♀️之前食過元朗YOHO Mall果間覺得ok~今次行開屯門市廣場見到有分店,餐牌多咗好多新菜式,決定再試吓,點知今次更有驚喜😻❗️❕♡︎.*▶︎▪︎◀︎.* .*・゜ ♡︎.*▶︎▪︎◀︎.* .:*・゜ ♡︎.*▶︎▪︎◀︎.* .*・゜♡ 原個蕃茄沙律配胡麻醬 $82 ♪好特別嘅沙律有原隻剝咗皮嘅蕃茄🍅加埋新鮮既沙律菜、彩椒同水果,colourful得嚟又可以解韓國菜嘅油膩🌈🪸ᗦ↞︎◃︎ 值quota指數: ✿✿✿.25 / 5 神話豬腳紫蘇拌飯 $112 ♪ 去韓國一定會食嘅豬腳 宵夜的回憶🥹豬腳份量好足,而且炆得好淋好入味,口感一啲都唔肥膩,骨膠原滿滿(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)拌飯好香紫蘇味,而且辣辣地🌶️超級惹味!ᗦ↞︎◃︎ 值quota指數: ✿✿✿✿ / 5 醬燒牛肉飯卷 $88 ♪最鐘意韓國嘅Kimbap 材料多過飯(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)飯卷除咗主角醬牛肉之外,仲有紅蘿蔔青瓜雞蛋絲等配料,食落口感豐富,滿足又均衡🫶🏻✨ᗦ↞︎◃︎ 值quota指數: ✿✿✿✿ / 5 Lotus焦糖芝士甜蜜滿屋窩
ෆ⃛ Terrace in seaside ෆ⃛

 原個蕃茄沙律配胡麻醬 $82 ♪
ᗦ↞︎◃︎ 值quota指數: ✿✿✿.25 / 5

 神話豬腳紫蘇拌飯 $112 ♪
ᗦ↞︎◃︎ 值quota指數: ✿✿✿✿ / 5

 醬燒牛肉飯卷 $88 ♪
ᗦ↞︎◃︎ 值quota指數: ✿✿✿✿ / 5

 Lotus焦糖芝士甜蜜滿屋窩夫 $118 ♪
‼️今次的重點‼️佢哋有唔同期間限定嘅窩夫🧇店員會問使唔使後上,上枱果時熱辣辣,外脆內軟❅ 而且窩夫蛋香味濃郁加埋鹹香既焦糖芝士同花生醬,味道好有層次好豐富,有啲似max版格仔餅 真係好食大家要試下🥹💖🥹

ᗦ↞︎◃︎ 值quota指數: ✿✿✿✿.5 / 5

 濟州柑橘乳酪 $68 ♪
呢杯柑橘乳酪唔單止造型滿分,仲落咗柑橘肉去打🍊啖啖都飲到柑橘嘅果香 同乳酪好夾又唔會太甜💕
ᗦ↞︎◃︎ 值quota指數: ✿✿✿✿ / 5

 柚子檸檬梳打 $42 ♪
漸層嘅效果🍹上面係檸檬梳打下面係柚子果醬,梳打飲落氣清新解膩!
ᗦ↞︎◃︎ 值quota指數: ✿✿✿✿ / 5

✎ 總括:上次覺得都係正常水平嘅打卡餐廳~今次改觀覺得味道都兼顧到(唔知係咪今次食物啱口味啲👅 幾值得一試⚘⚛︎
✼ 加一服務費✔︎
ෆ̈ Terrace in seaside (屯門)
✇ 地址:屯門屯順街1號屯門市廣場1期UG樓UGK9號舖
2024-02-20 15 views
就很想吃炸鸡呢🐔甜辣炸鸡香甜的酱汁给炸鸡穿了一层美丽的缎面丝绸,一端上桌就闪着金光🌟,酥脆的外壳包裹着软嫩的鸡肉,吃着很多汁济州柑橘乳酪这个小饮品我也很爱,虽然看起来有点怪🍊,但是橘子和乳酪结合的仿佛天生一对,奶香与果香一起在口中携手飞翔泡菜炒黑毛猪配饭🐷猪肉紧实Q弹也不带膻味,在咀嚼中迸发出油脂香气,再混合上干丝和泡菜🥬,口感中又增添了些软嫩与清脆,一口一口停不下来味道都还不错👌还有点子小创新
就很想吃炸鸡呢
味道都还不错👌还有点子小创新
2024-02-19 12 views
屯門市廣場特色韓國餐廳「Terrace in seaside」餐廳裝修都幾精緻坐得又舒服😊⭐️原個蕃茄沙律配胡麻醬蕃茄非常新鮮 配上沙律菜、青紅椒等配料廚師改用咗沙律醋份外惹味🥳⭐️神話豬腳紫蘇拌飯豬腳表皮用咗火槍去燒會食到燒香嘅味道😋而且肉質鮮嫩加埋拌飯一齊食好正👍🏻⭐️燒慢煮雞腿紫蘇拌飯廚師用咗原隻雞髀用慢煮嘅方法去烹調咬落去啖啖肉🤤而且鮮嫩多汁非常好食⭐️焦糖芝士甜蜜滿屋窩夫🧇底下係窩夫面頭鋪滿左焦糖絲加上忌廉同生果口感豐富超高分的甜品❤️⭐️濟州柑橘乳酪金橘加上乳酪非常配搭酸酸味味非常開胃😄⭐️夢幻紫薯牛奶紫薯味相當濃郁加上牛奶配埋忌廉飲落去好Creamy🤩
屯門市廣場特色韓國餐廳
「Terrace in seaside」
餐廳裝修都幾精緻
坐得又舒服😊

⭐️原個蕃茄沙律配胡麻醬
蕃茄非常新鮮
配上沙律菜、青紅椒等配料
廚師改用咗沙律醋

加上牛奶配埋忌廉
飲落去好Creamy🤩
2024-02-14
2024-02-11 235 views
又番黎食喇😍每次黎Terrace in seaside都覺得好relaxed,環境靚之餘,食物質素都唔錯😆👉🏼原個蕃茄沙律配胡麻醬 $82色彩鮮艷既沙律,真係原個蕃茄、剝咗皮咁上碟🤣🤣,而胡麻醬係另上,岩曬想keep fit既人👍🏻👉🏼神話豬腳紫蘇拌飯 $112係個排得好整齊既菜式🤭,豬皮骨膠原爆登,微辣既拌飯都好惹味,另外隨碟有塊柑橘🍊,拌飯加埋甜甜既橙汁層次提升,減少油膩感😋👉🏼醬燒牛肉飯卷 $88值得一讚既係飯卷包得好實淨,唔會散修修,一啖咬落好有滿足感,足料!😍👉🏼濟州柑橘乳酪 $68 & 👉🏼熱情金菠蘿沙冰 $68呢兩杯飲品打卡超吸晴😆,分別有柑橘🍊同菠蘿🍍喺上面,飲落又唔會好甜,夠fresh!!!👉🏼Lotus 焦糖芝士甜蜜滿屋窩夫 $118鍾意食芝士🧀️既人有福喇,超多芝士碎灑喺窩夫🧇上面,我就嫌cream重手左,最後食唔曬cream有點浪費🥲,不過個窩夫底超香蛋味,仲要好鬆軟🤩

👉🏼原個蕃茄沙律配胡麻醬 $82

👉🏼神話豬腳紫蘇拌飯 $112

👉🏼醬燒牛肉飯卷 $88

👉🏼濟州柑橘乳酪 $68 & 👉🏼熱情金菠蘿沙冰 $68

👉🏼Lotus 焦糖芝士甜蜜滿屋窩夫 $118
2024-02-10 16 views
今日黎到屯門行街,見到呢間cafe咁fancy,即刻少女心爆發,想入黎食飯打卡!裝修係波西米亞 mix 韓國濟州風,商場內人來人往都非常chill,用咗好多柑橘元素點綴,好寫意。飲品好有特色!柑橘乳酪同埋菠蘿沙冰都係打卡次選,味道亦都好清新,飲得出果肉打出黎嘅味道👅前菜係胡麻醬蕃茄沙律,見到係新菜式先試試,點知超級fresh! 無論無蕃茄、沙律菜、生果定胡麻醬,每一樣都恰到好處,我同男朋友兩個人5分鐘就食完呢一碟沙律啦😆😆之後係韓國特產醬牛肉紫菜包飯,一上菜已經係非常香嘅芝麻油味,餡料豐富,配搭適中。鍾意食紫菜包飯嘅朋友可以一試。🤤主菜係神話豬手紫蘇拌飯。豬手份量非常多,炆得好腍好入味,豬皮嘅骨膠原同埋豬肉嘅配搭非常吸引,紫蘇拌飯好香紫蘇味,不經不覺就食哂成碟!🤪🤪最後最後,一定要食嘅就係Lotus焦糖芝士甜蜜滿屋窩夫!焦糖芝士嘅鹹香,配上窩夫嘅蛋香同埋忌廉嘅甜,令人一試難忘🥳🥳

環境:·環境唔錯,有個韓式枱位係凹落去比人放腳入去坐,不過入面地下有些少污糟 食物:🧇🍓🤍🤍🤍🤍🤍5個心·好好食!啲忌廉同士多啤梨拼埋一流!🍓😋份量啱啱好🍓每一啖窩夫都有士多啤梨同忌廉一個字😙👍🏻絕!🤤士多啤梨好甜好多汁好大舊真係好好味⭐️💗·價錢$9x~$1xx頭
環境:

食物:🧇🍓🤍🤍🤍🤍🤍5個心
·好好食!啲忌廉同士多啤梨拼埋一流!🍓😋
份量啱啱好🍓每一啖窩夫都有士多啤梨同忌廉
一個字😙👍🏻絕!🤤士多啤梨好甜好多汁好大舊真係好好味⭐️💗

·價錢$9x~$1xx頭
士多啤梨奶油窩夫🧇🍓🤍
士多啤梨奶油窩夫🧇🍓🤍
放假同囡囡食個港女下午茶先,見到呢間坐得幾舒服同甜品望落好吸引,就試下先。士多啤梨窩夫和濟洲柑橘乳酪絕對是一對令人愉悅的美食組合。士多啤梨窩夫酥脆金黃,內部鬆軟,搭配新鮮的士多啤梨,帶來了甜蜜的口感和鮮美的果香。濟洲柑橘乳酪則帶有柑橘的清新風味,乳酪質地滑順,口感豐富。這兩者的組合完美融合了甜與酸的平衡,為味蕾帶來了美妙的對比。
2023-08-13
Type of Meal
Tea
次次係屯門市廣場行完Donki出黎都會經過呢間韓式cafe,員工都頭戴柑橘貝雷帽🍊好引人注目同可愛🧡(蘑菇曾一度以為係南瓜帽😆)餐廳充滿韓系島嶼小清新簡約風格,裝潢以淺色木質為主調🌿今日終於有幸入黎一探究竟~我地係lunch time入座,於是嗌左兩個set同一個甜品😽如需要加配柑橘乳酪/沙冰🍊需另➕$28,其他飲品都免費跟餐😍SET1️⃣🌯炭燒雞肉飯卷($88)🥛夢幻紫薯牛奶📝评分:8/10紫菜卷好足料!👍入面卷有紅蘿蔔絲、青瓜絲、韓式酸蘿蔔、玉子同埋雞肉。白米飯好香糯,紅蘿蔔絲爽脆清甜,味道balance得唔錯!但可能我個食法唔岩,次次都咬到散晒😝紫薯牛奶整得好靚,充滿小清新氣息~面上擺左一塊cream而且sum左紫薯粉🍠奶味香醇,但紫薯味偏淡…SET2️⃣🍽️菠菜雞肉千層麵($78)☕️韓式朱古力泡泡📝評估:8.5/10千層麵整得好精緻,易切開同時又保持到成個形狀。口感好豐富,香滑芝士同雞肉好夾,菠菜增添清新口感,食落完全唔乾👍朱古力泡泡上面加左朱古力碎同cream,好香濃🤤同時又唔會偏甜🧇抹茶麻糬窩夫($92)📝評分:9/10好大份窩夫😋真心建議四個人食,一人食一細件,岩岩好!窩夫整到外脆

SET1️⃣
🌯炭燒雞肉飯卷($88)
🥛夢幻紫薯牛奶
📝评分:8/10
炭燒雞肉飯卷

夢幻紫薯牛奶

SET2️⃣
🍽️菠菜雞肉千層麵($78)
☕️韓式朱古力泡泡
📝評估:8.5/10
菠菜雞肉千層麵

🧇抹茶麻糬窩夫($92)
📝評分:9/10
好大份窩夫😋真心建議四個人食,一人食一細件,岩岩好!窩夫整到外脆內軟,幾鍾意呢種口感~上面鋪左好足料嘅cream同大大塊麻糬😽再以抹茶粉做topping,岩打卡又好味😋如果唔係太飽,我一定會食晒一半🤰🏻
抹茶麻糬窩夫
炭燒雞肉飯卷
夢幻紫薯牛奶
菠菜雞肉千層麵
抹茶麻糬窩夫
2023-11-05 77 views
今日去屯門市廣場換錶,行過餓見呢間裝修幾清新就排隊試下餐牌都咁靚得唔得架?🤣我點左韓國濟洲柑橘乳酪$68好鍾意柑橘味勁濃甜度適中,飲落好清新,原隻放係上面又幾ok喎姑姐叫左鬼影墓園黑芝麻牛乳$52造型幾啱萬聖節(雖則過左)芝麻味無論聞定飲都好香,唔錯唔錯菠菜雞肉千層麵$78賣相唔算吸引但切開熱辣辣,味道有驚喜,沙律菜亦夠新鮮。一層菠菜一層雞肉,千層麵口感如果再煙un少少會更好。韓式魚糕飯卷$78好少飯卷有魚糕,配料有青瓜、紅蘿蔔、蛋、醃過既蘿蔔。口感非常豐富👍姑媽要左韓式朱古力泡泡$48呢杯就有d失望,朱古力味唔夠濃店員親切有禮,整體都唔錯仲有進步空間
今日去屯門市廣場換錶,行過餓見呢間裝修幾清新就排隊試下

餐牌都咁靚得唔得架?🤣

我點左韓國濟洲柑橘乳酪$68
姑姐叫左鬼影墓園黑芝麻牛乳$52
造型幾啱萬聖節(雖則過左)芝麻味無論聞定飲都好香,唔錯唔錯

菠菜雞肉千層麵$78
賣相唔算吸引但切開熱辣辣,味道有驚喜,沙律菜亦夠新鮮。

一層菠菜一層雞肉,千層麵口感如果再煙un少少會更好。

韓式魚糕飯卷$78

姑媽要左韓式朱古力泡泡$48
呢杯就有d失望,朱古力味唔夠濃

店員親切有禮,整體都唔錯仲有進步空間
2023-11-05
Type of Meal
Tea
  • 韓式魚糕飯卷
  • 菠菜雞肉千層麵
  • 鬼影墓園黑芝麻牛乳
  • 濟洲柑橘乳酪
2023-11-02 65 views
.🔺 Terrace in seaside出開嚟屯門市廣場,想食一間甜品好味嘅餐廳所以就試吓開咗冇耐嘅Terrace in seaside🐠.香橙茴香蝦沙律🥗香蝦新鮮肉質爽,加添醬汁酸酸甜甜成個沙律幾醒胃👌🏻.Happy Halloween焙茶窩夫 🧇最出色係個窩夫☀️有麻糬、士多啤梨、蕨餅、忌廉、窩夫大大塊麻糬放係窩夫上面,口感軟糯窩天沾滿焙茶粉,食落口好濃郁焙茶味道😎.菠菜雞肉千層麵🍝千層麵賣相都睇得吓!表面勁多芝士,包住菠菜、雞肉等其他配料🥳.韓式魚糕飯卷🍙呢一款魚糕飯卷材料豐富 ,有魚糕、蛋、紅蘿蔔、紫菜及其他配料,味道不俗~掛住韓國飯卷嘅都會鍾意食😍.濟州柑橘乳酪🍹呢杯柑橘乳酪係店舖招牌飲品,必飲之一!飲完對腸胃有益👋🏻.紅豆抹茶牛乳冰🍵整杯抹茶上面放咗軟綿綿忌廉抹茶飲入口帶點甘香抹茶味,口感香滑👏🏻
🔺 Terrace in seaside
出開嚟屯門市廣場,想食一間甜品好味嘅餐廳
所以就試吓開咗冇耐嘅Terrace in seaside🐠
香橙茴香蝦沙律🥗
香蝦新鮮肉質爽,加添醬汁酸酸甜甜
成個沙律幾醒胃👌🏻
Happy Halloween焙茶窩夫 🧇
最出色係個窩夫☀️
有麻糬、士多啤梨、蕨餅、忌廉、窩夫
大大塊麻糬放係窩夫上面,口感軟糯
窩天沾滿焙茶粉,食落口好濃郁焙茶味道😎
菠菜雞肉千層麵🍝
韓式魚糕飯卷🍙
濟州柑橘乳酪🍹
呢杯柑橘乳酪係店舖招牌飲品,必飲之一!飲完對腸胃有益👋🏻
紅豆抹茶牛乳冰🍵
整杯抹茶上面放咗軟綿綿忌廉
抹茶飲入口帶點甘香抹茶味,口感香滑👏🏻
2023-11-01 48 views
Happy Halloween 食個甜品應下節先!🫣🫣係期間限定嘅~幽靈焙茶窩夫配南瓜芝士蛋糕 $162呢個係真係打卡食先😂南瓜同鬼都係節日氣氛~焙茶窩夫不錯不過如果有埋醬會更加好🙌韓式魚糕飯卷 $78.0入面有雞蛋 紅蘿蔔 青瓜 魚糕的等 一份有十件 配沙律菜同橙~菠菜雞肉千層麵 $78.0呢個推薦啊!即叫即焗 熱辣辣❤️有少少拉絲芝士 味道岩岩好 不錯👍檸檬油醋煙三文魚沙律 $82.0呢個係配沙律醬同黑醋 鬼影墓園黑芝麻牛乳(凍)$52.0呢杯新飲品係沙冰黎 下面係芝麻醬 濟州柑橘乳酪 $68呢杯係打卡飲品 signature 黎架!酸酸甜甜好開胃 我鐘意☺️加一服務費Terrace in seaside (屯門市廣場1期) (屯門)屯門屯順街1號屯門市廣場1期UG樓UGK9號舖

幽靈焙茶窩夫配南瓜芝士蛋糕 $162

呢杯新飲品係沙冰黎 下面係芝麻醬

濟州柑橘乳酪 $68

加一服務費

屯門屯順街1號屯門市廣場1期UG樓UGK9號舖
住係大西北既我最中意同媽媽食依間cafe😛,屯市同yoho都有分店~最近見佢地推出左萬聖節新產品,放假即刻同媽媽去試下😛🤍·Happy 瓜lloween 焙茶窩夫 🧇✨$132窩夫上面係最近好紅既棉被麻糬😛,口感軟糯,造型好可愛,好似蓋住張被咁~🤍窩夫外脆內軟,焙茶味好香濃😍,食落唔甜,焙茶fans一定會中意😛。配料仲有黑糖麻糬同焙茶cream,麻糬軟糯又甜甜地,cream茶味好濃,夾埋窩夫一齊食好襯·v·另外佢既份量好多,幾個人share就岩岩好,超級推薦!·韓式魚糕飯卷 🍙 $78配料好豐富,魚糕放落飯卷原來都好夾,味道同韓國食到既飯卷好似,紫菜上面會落芝麻油,好香☺️🤍·香橙茴香沙律 🥗 $86好新鮮好fresh既沙律~ 配料有濟洲橙同埋蝦🦐佢地啲橙真係好甜好多汁😛·菠菜雞肉千層面 🍝 $78本身唔太中意食菠菜,但佢同千層面又意外地幾夾~芝士份量好多,蓋過左菠菜既怪味·v· 幾好食~·紅豆抹茶牛乳冰 🍵 $52本身以為佢會好似出面既紅豆冰咁好甜,但係飲落唔會甜之餘,抹茶味好夠又唔會苦☺️,好飲👍🏻👍🏻· 濟洲柑橘乳酪 🍊 $68次次去到都一定要叫一杯既飲品,造型超級可愛,味道都好好🤍

最近見佢地推出左萬聖節新產品,放假即刻同媽媽去試下😛🤍

·Happy 瓜lloween 焙茶窩夫 🧇✨$132
另外佢既份量好多,幾個人share就岩岩好,超級推薦!

·韓式魚糕飯卷 🍙 $78

·香橙茴香沙律 🥗 $86
好新鮮好fresh既沙律~ 配料有濟洲橙同埋蝦🦐
佢地啲橙真係好甜好多汁😛

·菠菜雞肉千層面 🍝 $78
本身唔太中意食菠菜,但佢同千層面又意外地幾夾~
芝士份量好多,蓋過左菠菜既怪味·v· 幾好食~

·紅豆抹茶牛乳冰 🍵 $52

· 濟洲柑橘乳酪 🍊 $68
次次去到都一定要叫一杯既飲品,造型超級可愛,味道都好好🤍 好香既橙味,甜度唔高,飲落好清爽☺️
雖然係乳酪但飲哂成杯都唔會漏~
2023-10-29 39 views
最近不停睇啲去旅行既片段🧳當中最令我嚮往既地方就係韓國既濟洲島🍊因為感覺係一個非常放鬆既地方,而滿滿既柑桔帶俾人一種好warm既感覺😚可能係顏色關係,成件事好cozy☀️但香港人除左番工都係要翻工🥹咁唯有揾間有係香港但有濟洲感覺既餐廳醫下癮啦🍴。呢間Terrace in Seaside係好多唔同地方都有分店,而佢地既裝修都有種好温暖既感覺,特別係啟德Airside既分店睇相見到環境真係好chill同relax🌅不過今日我就揀左屯門既分店,雖然係商場入面,但都有舒服嘅感覺🌿。🐒韓式魚糕飯卷💰$78🐒香橙茴香沙律💰$86🐒菠菜雞肉千層麵💰$78主食同前菜方面都好有水準,特別係個千層麵呢到係菠菜雞肉白汁餡🐣係出面比較少見,岩我地呢啲唔食肉醬既朋友👫而個魚糕飯卷都好足料,而橙香味既沙律都好貼合店舖既主題🥗。🐒Happy瓜lloween焙茶窩夫💰$132臨近Halloween,店舖都有推出節日菜單🎃就好似呢個焙茶窩夫咁🧇除左茶味濃,顏色上都貼合番個Halloween vibe ga😈食落除左有一塊大麻薯,係旁邊仲有啲黑糖蕨餅添😚。🐒紅豆抹茶牛乳冰💰$52🐒濟州柑橘乳酪💰$68

🐒韓式魚糕飯卷💰$78

🐒香橙茴香沙律💰$86

🐒菠菜雞肉千層麵💰$78

而個魚糕飯卷都好足料,而橙香味既沙律都好貼合店舖既主題🥗

🐒Happy瓜lloween焙茶窩夫💰$132

🐒紅豆抹茶牛乳冰💰$52
🐒濟州柑橘乳酪💰$68

2023-10-26 38 views
呢間韓國Café 以濟州橘子為主題, 食物賣相仲好精緻tim! ✨香橙茴香蝦沙律 入面有好多片香橙, 味道香甜,加埋大蝦沙律食搭配清新! ✨韓式魚糕飯卷 飯卷入面有好多餡,如魚糕、雞蛋、紅蘿蔔、青瓜等,口感豐富, 仲幾大碟tim! ✨菠菜雞肉千層麵 千層麵內層有唔少雞肉粒同菠菜,仲有滿滿嘅每忌廉汁, 好Creamy✨焙茶窩夫 係Halloween期間限定的, 窩夫跟埋忌廉同埋焙茶醬, 甜而不膩, 而窩夫上面仲有大大片麻糬, 口感煙韌! 最後叫埋”紅豆抹茶牛乳冰”同”濟州柑橘乳酪”, 真係岩晒打卡, 味道仲幾唔錯!

✨香橙茴香蝦沙律
入面有好多片香橙, 味道香甜,加埋大蝦沙律食搭配清新!

✨韓式魚糕飯卷

✨菠菜雞肉千層麵