2024-09-12 0 views
好耐都冇去過爭鮮食壽司,呢到嘅壽司性價比一向高,事關價錢唔貴、選擇算多,而且味道正常今日我哋一行日去爭鮮食下午茶,食咗玉子壽司、孩子壽司、芝士蟹籽壽司、魚子壽司等各款壽司嘅食材新鮮,醋飯整得幾好;特別要講嘅係我同行嘅人好鍾意食呢度嘅玉子壽司,今餐食咗足足4碟另外,因為成日都見同場嘅食客 會飲爭鮮出品嘅爭鮮多多君乳酸飲料,所以今次特別拎嚟試吓😆 佢嘅味道同益力多差唔多,不過就冇益力多咁甜,大家下次嚟爭鮮都可以試一試

2024-01-16 85 views
一個人返舊屋執野,簡簡單單食啲野再開工,爭鮮就最岩,執到累累地嘆番杯茶,喜歡吃幾多就幾多,鐘意食咩就攞咩唔洗唸😌,最後埋單都係70元,真係好抵食,仲免茶位,酸薑任食。