2022-01-21
🔼樂富廣場發現咗間空間感大嘅文青cafe~唔係賣一般咖啡蛋糕~係賣豆乳同豆花😳幾另類呀🔼呢到豆花係重量級,一個都夠2個人share 食。有唔同配料可以揀,我揀嘅超煙韌豆花係珍珠、芋圓、小丸子同奶蓋🙆♀️ 入口dodo,但中間又有煙煙韌韌嘅配料咬下,有層次感🔼芋泥奶蓋小丸子記得要搖勻先飲,我蠢咗唔記得咗搖🙈到最尾剩低好多芋泥係底。 味道方面,呢杯飲品芋泥同豆乳味都濃,但又唔會好飽濟,我會enore🔼狂人栥飯同拉絲炸蛋原本諗住細細舊,當小食食,嚟到發現都係重量級,當食lunch都夠😂😂 栥飯應該係即叫即製,因為裏面嘅油炸鬼食入口仲係脆架!加分加分!炸蛋佢其實係包裹成蛋形狀嘅粢飯,因為拎咗炸,入口會多一層脆卜卜口感,而內層餡料加上拉絲芝士,入口會再多咗咸香芝味✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨SOYmart by 豆乳狂人 (樂富)樂富聯合道198號樂富廣場1樓1168-1170號舖
唔係賣一般咖啡蛋糕~
係賣豆乳同豆花😳幾另類呀
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
SOYmart by 豆乳狂人 (樂富)
樂富聯合道198號樂富廣場1樓1168-1170號舖