2025-07-17 0 views
Lunch同同事嗌咗兩個餐:1️⃣沙嗲牛肉公仔麵(配丹麥多士、火腿奄列、凍好立克)2️⃣海南雞配油飯(附送老火湯、熱檸茶)海南雞份量足夠,佢會有三個醬俾我哋點,海南雞味道正常。但又飯太油。佢每日都有唔同嘅優惠套餐,會送老火湯。老火湯望落去材料豐富,但飲落去覺得味精味重,而且都頗鹹,飲完會更加口渴。 整體嚟講兩個飯都冇乜驚喜,中規中矩,份量足夠。如果以呢一個價錢嚟講,我覺得可接受,可以飽肚,但唔可以話係享受。
Lunch同同事嗌咗兩個餐:
1️⃣沙嗲牛肉公仔麵(配丹麥多士、火腿奄列、凍好立克)

2️⃣海南雞配油飯(附送老火湯、熱檸茶)

2025-07-15
$60 (Lunch)
2025-02-02 150 views
新開冰室:抱著一般茶餐廳質素即管一試,但試過後果然有驚喜,每天有午餐6款選擇包例湯及飲品,其他餐牌食品都有飲品送,只是價錢貴幾元,餐牌選擇都多,僅有一款啱你口味,我試過咖哩牛腩值得一提,比其他連鎖快餐店份量較多及好味,希望可以保持水準,例湯好好飲又多料,不似其他茶餐較稀同味精感,職員友善有效率,真是一間不錯冰室,我應該會長期光顧。
2025-01-14
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)
$58 (Lunch)