2011-06-04 82 views
第一次係試大腸麵線,覺得好好味,又夠辣!當時係冬天,食住熱熱既大腸麵線,好舒服。大腸好入味,麵線真係好正,唔識形容。但大腸、麵線份量少左啲,只湯汁多。之後,我就試左佢地既飯餐,肉燥飯同咖哩飯都有試過,當時仲可以再加兩串串燒、飲品、啫喱,加埋$30,感覺上好豐富。不過我推介大家試肉燥飯,啲肉碎撈埋汁黎送飯一流!但係咖哩飯,咖哩就甜左啲,我覺得唔係幾好食。我揀既串燒係雞立方、豬頸肉。強烈推介,如果單買雞立方,如果佢會問你要唔要泰式酸辣汁,一定要試下,真係好好味!* 唔加汁都好食,咬落,啲雞都會滲啲肉汁出黎,真係好正。豬頸肉燒得好脆,我鐘意。因為佢係即買即整,所以等待時間有啲耐,建議大家預10-20分鐘,電話落單,再自取或堂食。我覺得佢地既啫喱唔錯,我成日都買俾我妹妹食,佢話好味喎。另外,我特別推介炭燒烏龍茶,因為我老師同朋友都話好好飲,係咁介紹人飲。
第一次係試大腸麵線,覺得好好味,又夠辣!
當時係冬天,食住熱熱既大腸麵線,好舒服。
大腸好入味,麵線真係好正,唔識形容。
但大腸、麵線份量少左啲,只湯汁多。

之後,我就試左佢地既飯餐,
肉燥飯咖哩飯都有試過,
當時仲可以再加兩串串燒、飲品、啫喱,加埋$30,
感覺上好豐富。

不過我推介大家試肉燥飯,啲肉碎撈埋汁黎送飯一流!
但係咖哩飯,咖哩就甜左啲,我覺得唔係幾好食。
我揀既串燒係雞立方豬頸肉
豬頸肉燒得好脆,我鐘意。
因為佢係即買即整,所以等待時間有啲耐,
建議大家預10-20分鐘,電話落單,再自取或堂食。

我覺得佢地既啫喱唔錯,我成日都買俾我妹妹食,
佢話好味喎。

另外,我特別推介炭燒烏龍茶
因為我老師同朋友都話好好飲,係咁介紹人飲。
Waiting Time
20 Minutes (TakeAway)
$30 (Other)
  • (串燒)雞立方、豬頸肉;肉燥飯;大腸麵線;炭燒烏龍茶
2010-06-12 36 views
新開張個時飲個一次但個種味道真係比旺角個d好飲d奶茶好夠味又唔會苦雖然價錢個人來說係偏貴但係呢佢個size的確係大杯d冰唔算多唔會凍到飲到頭都痛我最怕就係冰多飲品小都唔知飲冰定飲野...所以我幾欣賞佢個冰ge比例飲飲下有d合桃碎係到淋淋地唔硬本來都覺得幾怪因為出面旺角我飲開個d唔會咁溝但又出奇地夾真係口渴ge可以試下因為我真係覺得如果唔口渴lee個size一定飲唔曬如果佢有再細d ge杯裝就好價格又可以平d一個價錢可以分到兩次飲可惜佢無門面算乾淨畢竟開左無耐
新開張個時飲個一次
但個種味道真係比旺角個d好飲
d奶茶好夠味又唔會苦
雖然價錢個人來說係偏貴
但係呢佢個size的確係大杯d
冰唔算多唔會凍到飲到頭都痛
我最怕就係冰多飲品小
都唔知飲冰定飲野...
所以我幾欣賞佢個冰ge比例
飲飲下有d合桃碎係到