2012-07-16 124 views
地址 加上專用汁,超鮮味. 蘋果加生果焗再加多士,甜品另一之選. 蟹子芒果芝士蕃薯,作為甜品,必食. 刺身三文魚,蝦,帶子......全新鮮. 細細隻,除了鮮味,還有一種與別不同的味道. 細細隻有,中型蠔都有. 湯底特別,不是一般清湯味,烏冬也不是街市貨.
Other Info. : 已去了幾次,每次也令人滿意,每次味道亦有水準,做得刺身,新鮮好緊要,那份鮮口感,真是非一般連鎖店做到. 另一重點係服務態度"十分好客"現不是很多食店做. 除左壽司,刺身,生蠔外,仲有其他菜式都好特別,不能盡錄,甜品也不只限係雪糕咁普通,也有酒水供應(需收費). 還提供車位,適合駕車人士,小家庭,定朋友飯局,不失為一個好選擇,值得推介. 價錢方面,當然比連鎖店多少少,但以食物質數加服務,絕對值回.
2012-07-14
$300 (Dinner)
地址
加上專用汁,超鮮味.
蘋果加生果焗再加多士,甜品另一之選.
蟹子芒果芝士蕃薯,作為甜品,必食.
刺身三文魚,蝦,帶子......全新鮮.
細細隻,除了鮮味,還有一種與別不同的味道.
細細隻有,中型蠔都有.
湯底特別,不是一般清湯味,烏冬也不是街市貨.
2011-05-16 27 views
三文魚飯我之前同朋友黎過一次,真好唔錯,服務態度又好我朋友話唸個真係好食一黎到我就見到真係好正好多好多三文魚啦又會有少少佩菜睇落好吸引我就食焗蕃茄芝士海鮮飯蕃茄好唔同個汁幾濃幾岩我胃口又多芝士海鮮會有青口,魚柳,3隻蝦等個飯焗得幾香d芝士拉出黎d汁又夠唔錯!朋友的焗芝士忌廉雞飯食左一舊雞唔算話勁好但都唔錯d伙計幾好ps:飯量真的比較多,叫少飯都重有少少食唔哂推介啊!呢個價錢抵食!我地學生價$28正價都係$32咋!
三文魚飯
我之前同朋友黎過一次,真好唔錯,服務態度又好
我朋友話唸個真係好食

食左一舊雞
唔算話勁好
但都唔錯

d伙計幾好

ps:飯量真的比較多,叫少飯都重有少少食唔哂

推介啊!
呢個價錢抵食!
我地學生價$28
正價都係$32咋!
焗蕃茄芝士海鮮飯
焗芝士忌廉雞飯
2011-05-16
焗蕃茄芝士海鮮飯
焗芝士忌廉雞飯
  • 三文魚飯
2011-01-31 25 views
不用想該點什麼菜只要跟侍應說吃什麼和不吃什麼濃味的要多少款, 淡味的又要多少款餐廳的廚師便會按你們的人數而為你 "設計"按次序上菜如下任食前菜 - 和風沙律夠開胃另有其它, 但未有拍照剌身夠新鮮菜卷 (淡口味的)內餡既多且彈牙我不知這道菜怎叫它, 賣相吸引 (淡口味的)且容我叫佢做豆腐夾火腿的三文治多士蝦 (濃味的)我和我爸的最愛 (淡口味的)滿有心思的用節瓜做器皿, 挖空後用來蒸蛋, 再放上一只帶子, 蓮藕片和露筍還有多款甜品應該是吃得最有驚喜的一餐
不用想該點什麼菜
只要跟侍應說吃什麼和不吃什麼
濃味的要多少款, 淡味的又要多少款
餐廳的廚師便會按你們的人數而為你 "設計"

按次序上菜如下

任食前菜 - 和風沙律夠開胃
另有其它, 但未有拍照
剌身夠新鮮
菜卷 (淡口味的)
內餡既多且彈牙
我不知這道菜怎叫它, 賣相吸引 (淡口味的)
且容我叫佢做豆腐夾火腿的三文治
多士蝦 (濃味的)
我和我爸的最愛 (淡口味的)
滿有心思的
還有多款甜品
應該是吃得最有驚喜的一餐
2011-01-10
$180 (Dinner)
Celebration
Birthday
  • 用節瓜帶子蒸蛋
(Non-member)
2011-01-28 18 views
呢間野新開張, 第一次同朋友黎試下, 地點都算近西鐵朗屏站, 行去十分鐘左右.價錢都好適中, 而且款式都比較多, 如果你唔岩食日本野, 佢又有私房菜比你選擇.我上次去ORDER左魚卷同魚生拼盤, 老闆果然無介紹錯.魚生好新鮮, 魚卷就好有咬感同鮮味.埋單前老闆仲私人醒左D甜品比我地. 咁NICE下次實再幫襯佢.
我上次去ORDER左魚卷同魚生拼盤, 老闆果然無介紹錯.
魚生好新鮮, 魚卷就好有咬感同鮮味.

2010-12-14
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)
  • 私房菜 (魚卷) 日本料理(魚生拼盤及什錦天婦羅)