Hiring
$18,000-$25,000
Monthly (Negotiable)
$14,000-$18,000
Monthly (Negotiable)
3 day(s) ago 0 views
雅蘭中心食飯時間基本上都要等位先可以有得食,又唔係間間餐廳門口都有位坐🙈所以今晚喺雅蘭等位嘅時候,就去咗坐低食雪糕😅雖然呢間嘅雪糕性價比唔高,但勝在可以坐低慢慢等唔使企喺度咁攰😅雪糕上面兩球雪糕可以自選,下面係類似奶類嘅飲品🤔我揀咗芒果口味同紅桑子口味嘅雪糕,一甜一酸冇咁膩👍🏻雪糕冇問題,但下面嗰杯奶就冇咩味道😅

4 day(s) ago
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$90 (Other)
2023-09-04 223 views
夏天成日都想食雪糕 Häagen-Dazs 都幾多分店 但覺得好似愈黎愈唔抵食咁 因為有啲味道好似Circle K & 7-11 嘅杯裝都有 同埋成日做discount 變咗好似去counter買嘅性價比好低 不過天氣咁熱都唔少人食🤭 普通杯裝一球$55 唔係幾抵 所以揀咗情迷朱古力甜品杯$79 有兩球雪糕 仲有香蕉 brownies cream 相比起一球$55 感覺好似抵少少😂 雪糕味道揀咗比利時朱古力&士多啤梨馬卡龍 唔係好食得出同平時買嘅杯裝有咩分別🫣 香蕉都幾生 cream 就淡淡地 Brownies 就硬身少少 口感一般 整體冇咩驚喜 呢個價錢可以有更好選擇😓

情迷朱古力甜品杯
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$80 (Tea)
情迷朱古力甜品杯
2023.06.27【6.27 French Kiss柚子檸檬馬卡龍@ 雅蘭Häagen-Dazs】中午沒有沒有吃太多東西下午會議Break就偷偷溜到樓下雅蘭Häagen-Dazs看看吃點甜慰勞一下自己選了柚子檸檬馬卡龍有柚子檸檬清新還有馬卡龍咬口感好吃好吃這個角度有我喜歡的好吃上樓繼續這麼努力都因為您想您想見您希望7月快見面整體味道:♥♥♥♥♡環境:♥♥♥♥♡服務:♥♥♥♥♡衛生:♥♥♥♥♡抵食:♥♥♥♥♡♡ Häagen-Dazs♡  ♡旺角彌敦道639號雅蘭中心1樓Kiosk LA6♡
2023.06.27【6.27 French Kiss柚子檸檬馬卡龍雅蘭Häagen-Dazs
中午沒有沒有吃太多東西

♡ Häagen-Dazs♡
旺角彌敦道639號雅蘭中心1樓Kiosk LA6
2023-06-27
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
$55 (Tea)
雪糕係一年365日都可以食既食物 無論好凍 好熱 唔凍唔熱~感覺好似會開心心100%今日KK隊員有現金卷 可以食雪糕啦😍😍心花怒放($89)內含5球自選口味雪糕,配以華芙筒及士多啤梨作點綴🍓🍓我地揀左雪糕:🍋芒果 好有芒果味 清新 裡面有芒果果肉🍸冧酒提子 有冧酒味道 唔係太濃烈 雖然我唔知道冧酒係咩味🤭有粒粒提子乾🍪焦糖脆餅 係我平時食杯裝最中意既其中一款 但現場食呢口冇焦糖脆脆既效果 有啲失望🥺🍵抹茶 抹茶味道好香 唔甜 好有抹茶味 十分好🍫比利時朱古力 朱古力平時都係我既喜愛 朱古力味道濃郁 好香 唔太甜 十分十分好華芙筒 都好脆 好香 配合雪糕一齊食 十分好😋😋
感覺好似會開心心100%

華芙筒 都好脆 好香 配合雪糕一齊食 十分好😋😋
2023-01-27
  • 心花怒放
2022-08-26 312 views
襯就黎放假,食d甜野開心吓😍經過旺角見到有間Häagen-Dazs,就黎起呢間雪糕🍦店,全部採用100%忌廉與新鮮既法國牛奶,再搭配精心挑選既原料,讓雪糕能擁有獨特、幼滑口感,搞到小妹心思思走入去食🤩❤️🍵🧁心太軟心太軟蛋糕配雪糕既組合,雪糕可自選2款口味,而心太軟有2款選擇,分別朱古力或抹茶🍵😻小妹當然擇抹茶啦~呢度即點即焗心太軟,絕對可以感受到凍熱交融的滋味😘 呢個心太軟有少少流心效果,抹茶味係幾濃幾有茶甘,味道很好😚🥂🍨冧酒岩鹽焦糖脆餅雪糕呢款雪糕🍦用咗甘醇甜美既牙買加冧酒😍 每啖都散發馥郁誘人香氣,加上配上岩鹽焦糖調成既冧酒軟心醬😚連埋香綿滑呍呢嗱雪糕🍦+香脆奶油碎餅,令口感既昇華,絕對係味濃醇香,唔錯🥳🍵🍨抹茶雪糕小妹每次都會必擇呢款😋 嚴選九州抹茶,採用石磨工藝磨成粉末,加埋香滑鮮奶,完美保留濃郁回甘嘅茶香風味,超級好味🤩👍🏻天氣炎熱食雪糕🍦就最好不過😍 呢個牌子出晒名又香又滑,味道選擇好多,價錢可接受,又好味😊真心推介~

❤️🍵🧁心太軟

🥂🍨冧酒岩鹽焦糖脆餅雪糕

🍵🍨抹茶雪糕

2022-07-24 279 views
Häagen-daze家庭裝便利店都有得賣,但一啲季節性口味或者部份口味就要專門店先有,所以有時候我都會去專門店度買,👍🏻好似今次其中一隻新口味係 “冧酒岩鹽焦糖脆餅”,就係杯裝沒有的,而且感覺上專門店買嘅雪糕好似新鮮啲,唔會雪到超級死實實。🥰🥰不過唯一唔好,就係專門店同屋企距離有啲遠,如果即興想買都會考慮吓返屋企嘅時間。雖然舖頭會提供乾冰,但係只係用普通紙袋裝住,感覺唔夠穩陣,建議大家如果真係想買返屋企,記得自己帶個保溫袋。😆

2021-08-06 387 views
天氣咁熱真係好需要一杯雪糕消暑🍦🐷士多豬豬($69)趣致嘅小豬做型打卡就啱哂喇📸(但唔好影咁耐喎,雪糕會融,咁小豬就會變左喊喊樣架喇!)雪糕可以揀兩款,咁個頭就當然係揀返粉紅色嘅士多啤梨味🍓啦,唔係點襯返個豬頭呀🐷
天氣咁熱真係好需要一杯雪糕消暑🍦

🐷士多豬豬($69)
趣致嘅小豬做型打卡就啱哂喇📸
(但唔好影咁耐喎,雪糕會融,咁小豬就會變左喊喊樣架喇!)

2021-06-26 256 views
見有張50 had coupon, 特登黎呢間食左佢。 叫左3球cone, 焦糖脆餅,哈密瓜,Raspberry lychee 3個 味道,最鐘食Raspberry lychee,好香, 焦糖脆餅都好食,但密瓜就淡左啲。唔平架,原價要81蚊,但好好食。
2020-10-01 506 views
Haagen dazs5球雪糕, 我點咗綠茶味, 藍莓味 , 芒果味 旁邊還有生果伴碟, 因為有哈根達斯的50塊優惠卷,所以盡快在有門店的時候用. 5球的雪糕會平平日的大小小一點
2020-09-19
2020-03-14 748 views
Haagen- Dazs + 連鎖雪糕店+ 高級 +多款口味-性價比低-環境一般朱古力樂園 $69好食指數:⭐️⭐️⭐️打卡指數:⭐️⭐️大份指數:⭐️⭐️抵食指數:⭐️⭐️因為我有$50 優惠卷 便點一個雪糕杯試試+朱古力雪糕 朱古力濃 但不是一般的牛奶朱古力力味 是比利是朱古力口味 不錯的-配菜一般 和雪糕不太相配-膠杯感覺廉價 不合適打卡 $69 這價位 有更多漂亮的甜品-這$69價格有更多比它 好看和 好食 的甜品 試一次就可以 建議單球雪糕 更好 旺角彌敦道639號雅蘭中心1樓Kiosk LA6Kiosk LA6, 1/F, Grand Tower, 639 Nathan Road, Mong Kok星期一至日 12:00 - 22:30電話號碼27607681喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵
Haagen- Dazs

-配菜一般 和雪糕不太相配

旺角彌敦道639號雅蘭中心1樓Kiosk LA6
星期一至日 12:00 - 22:30
電話號碼

喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵
2020-01-21 475 views
三對情侶去街街睇完戲出黎見到買一送一活動就去湊下熱鬧🤣畢竟女仔對雪糕係冇抵抗力依家仲要買一送一優惠係超級抵食😍最鍾意食士多啤梨味同埋焦糖味個雪糕筒都好脆好好食 慳到錢又享受到🥰
三對情侶去街街睇完戲出黎見到買一送一活動
就去湊下熱鬧🤣畢竟女仔對雪糕係冇抵抗力
依家仲要買一送一優惠係超級抵食😍
最鍾意食士多啤梨味同埋焦糖味
個雪糕筒都好脆好好食 慳到錢又享受到🥰
2019-07-19 671 views
都有一段時間無食過Haagen Dazs了, 昨天跟兒子到雅蘭驗眼,行經見到便提議來一杯,怎知一望單球已加價到$48,雙球要$69,頓時嚇了一跳。不過已說到出口為免小孩失望,硬著頭皮覺得唔抵都食吧!跟兒子甜蜜下,點了愛情號分享。雪糕點了咖啡,芒果及焦糖雲哩拿,對我來說,其實係幾甜,尤其是焦糖,咖啡味算是我的至愛,另外冧酒提子也是。香蕉則好新鮮,是我喜歡的半生熟質感及味道。此愛情號盛惠$79,感覺抵食過兩個單球,至少有條蕉食下。不知下一次再光顧會加到幾錢呢?

2019-04-30 540 views
借完書冇嘢做行咗去 旺角雅蘭商場, 看咗一些波鞋體育用品, 行過二樓嘅Häagen-Dazs™雪糕店 見到恆生卡有買一送一嘅雪糕 68元優惠。喺 Häagen-Dazs™「香菓派對」。 跟住 我朋友買咗二杯雪糕來食。我杯綠茶, 士多啤梨芝士餅。朋友杯係士多啤梨, 藍莓。剛剛有位坐低食雪糕 。 還有一些藍莓生果同埋 棉花糖 在杯底下, 那些都是我喜歡食的味道。在熱熱的天氣雪糕確是 消暑的佳品。下次經過這,如果冇嘢做都過嚟到食雪糕輕鬆下。 不過這裏位置不多一般都係外賣。
Häagen-Dazs™「香菓派對」
Häagen-Dazs™「香菓派對」
2019-03-06 365 views
終於都嘗試到雪糕火鍋啦之前一直想試不過價錢都有啲貴今日的起心肝 同表弟同女朋友 去試今日就叫咗個mini set基本上mini set三個人都已經夠食開頭會有個香蕉, 同埋類似糯米糍畀你點落去 朱古力醬到大家要記得放埋個花生粒 因為我地食到最後先記得個口感又會唔同咗 haha每款雪糕球都好正特別係配埋嗰個朱古力火鍋醬當雪糕配朱古力火鍋醬嘅時候係外脆內凍 食落去口感好正食到最後仲有啲朱古力醬發現唔夠雪糕可能天氣問題啲雪糕都溶得好快有機會嘅話會再食多次
終於都嘗試到雪糕火鍋
之前一直想試不過價錢都有啲貴
今日的起心肝 同表弟同女朋友 去試
今日就叫咗個mini set
基本上mini set三個人都已經夠食

開頭會有個香蕉, 同埋類似糯米糍畀你點落去 朱古力醬到

大家要記得放埋個花生粒 因為我地食到最後先記得

食到最後仲有啲朱古力醬發現唔夠雪糕
可能天氣問題啲雪糕都溶得好快
有機會嘅話會再食多次
2019-01-23 314 views
同朋友book左好晏先食晚餐,決定食飯之前先去Haagen daz食個雪糕傾陣計。兩個人諗左好耐食咩雪糕,最後決定食mini flower blossom 心花怒放。一開始以為set好哂口味,好彩店員話我地知可以自己揀5隻口味。我地揀左抹茶,比利時朱古力,冧酒提子,牛奶拖肥同士多啤梨芝士餅。個雪糕係有質素既,尤其個士多啤梨芝士餅好出彩。不過價錢同三球一樣,都係覺得食三球過癮D。下次都會再黎既,希望會有其他特別口味啦!

心花怒放
心花怒放