2017-11-07 101 views
平時都係忙到冇時間去搵好野食。最後都係得番星期六日先會出黎慢慢揀心水既餐廳試,今次呢就帶左屋企人去左西菁街呢間西餐廳再食食去一嗌左野就好快送上餐湯同welcome drink😍welcome drink 係一杯蘋果汁,酸酸甜甜幾開胃,最岩就係食大餐前飲🙂蕃茄湯勁足料,仲有翠玉瓜係入面仲有熱辣辣既croissant 配餐湯,牛角包牛油味好足,雖然好邪惡但係都忍唔住食食食🤗烤焗加拿大黑毛豬鞍排😍呢個係餐廳既招牌菜式😏同出面啲豬鞍扒唔同,食落一啲都唔會嚡唔會韌,幾有驚喜。配埋蘋果蓉一齊食唔會覺得好油膩屋企人係正宗食肉獸,無肉不歡既佢一定要試下呢到既美國安格斯牛排😏 佢叫左7成熟,火候拿捏得既好唔會過火,冇咩雪藏肉既feel,值得再encore😍

2017-11-02 101 views
行開路過,見到餐廳裏面嘅裝修好有萬聖節氣氛,就入去試試吧!唔使煩就叫左一個二人套餐,薯仔忌廉湯配脆牛角酥非常好味,薯仔忌廉湯食到粒粒薯仔粒有口感 ,頭盤是蟹肉餅丶份量超級大,每人有兩件,蟹肉餅裏邊係一條條蟹肉絲,外邊煎得香口仲淡淡蟹肉味,食頭盤都食飽了,可能係兩個女仔關係,叫咗個烤澳洲羊鞍配香草燒汁,叫咗七成熟,羊鞍唔覺有蘇味同埋烤到七成熟嘅後果,而羊鞍下邊係軟林林嘅薯蓉份量非常大,另外一個主菜係香煎挪威三文魚鮮茄忌廉汁扁意粉,三文魚煎到個皮好香脆裏面嘅肉仲係粉橙色非常嫰口又多汁,意大利粉仲有好多香菇同埋夾哩茄汁味非常配合,非常開胃!餐廳服務幾好,成日有人過嚟收我們食完嘅碟。間餐廳幾特別,未叫野食,就有一杯welcome drink比你飲,系一杯細細的橙汁
蟹肉餅
蟹肉餅
烤澳洲羊鞍配香草燒汁
烤澳洲羊鞍配香草燒汁
香煎挪威三文魚鮮茄忌廉汁扁意粉
薯仔忌廉湯
2017-11-01
2017-10-29 89 views
呢間第二次食,因為第一次食完晚飯正,就約星期日一家人一齊食。睇睇個menu,lunch 又抵好多喎。唔貴又可以比我請下屋企人食飯🤓原來lunch 都有welcome drink,蘋果汁一小杯餐包係牛角包,上到呢仲暖,不過如果係脆口就更完美😂我就叫左鱈魚,皮煎得幾香,肉都冇煎得過熟,食個陣最岩沾隔離個蕃茄香草醬。以為好似好細份唔飽肚,但其實食完薯蓉後就覺得我太睇得起自己,因為其實都幾飽。媽媽話豬鞍不錯,都幾厚切😏雖然我冇份食,但望落同之前食晚餐差不多嫩牛味都幾香,然後食到陣陣牛油味,不過比起晚餐,牛扒相對薄d,所以爸爸加左個飯,佢食完都好滿足冇投訴

餐包係牛角包,上到呢仲暖,不過如果係脆口就更完美😂

2017-10-26 124 views
同男友紀念日今次就簡左元朗呢間西餐廳因為見佢係openrice既元朗區都幾高排名,應該唔會出事位置係元朗鬧市,都方便易搵。周未既lunch時間唔算好多人,開頭以為咁高排名一定要排隊。不過夜晚去最好就book定,因為坐低左一陣,餐廳又滿坐了餐廳menu都算多野食,叫左兩個lunch set ,兩個人最後埋單都係二百幾蚊,好抵食餐包係我最愛既牛角包,唔大份做餐包剛剛好,熱啦啦,好香牛油味,連餐包都用心製作餐湯一點也不馬虎,用新鮮蘑菇打磨而成,唔係一般既罐頭湯配上香草 好好飲黑毛豬沙律 好開胃配酸酸甜甜既沙律醬 同黑毛豬味道都好夾清新之選 呢個水牛城雞翼d醬汁好特別,好點像BBQ醬既口味,但又比BBQ醬更以味,不太懂形容 總之就好味我自己就叫左菠菜芝士龍利柳焗意粉,整體都幾好,好香滑,不過就焗得唔夠耐,耐d相信d汁會收得好d男友點既呢個煙肉長通粉就好有水準濃濃既忌廉煙肉味,想食完再食,有自己獨特既味道最最期待係呢個椰子雪糕, 賣相特別,味道一流,好高評價既雪糕仲細心到用冰凍住個雪糕同匙🥄,保持雪糕既口感值得一贊最開心既係,服務員態度都好好下次會帶埋屋企人試下個晚餐
同男友紀念日今次就簡左元朗呢間西餐廳

因為見佢係openrice既元朗區都幾高排名,應該唔會出事
位置係元朗鬧市,都方便易搵。

餐包

蘑菇餐湯

餐湯一點也不馬虎,用新鮮蘑菇打磨而成,唔係一般既罐頭湯
配上香草 好好飲

水牛城雞翼

菠菜芝士龍利柳焗意粉

煙肉長條通粉

男友點既呢個煙肉長通粉就好有水準

濃濃既忌廉煙肉味,想食完再食,有自己獨特既味道
椰子雪糕

最最期待係呢個椰子雪糕, 賣相特別,
味道一流,好高評價既雪糕

仲細心到用冰凍住個雪糕同匙🥄,
保持雪糕既口感
值得一贊

最開心既係,服務員態度都好好

下次會帶埋屋企人試下個晚餐
餐包
蘑菇餐湯
黑毛豬沙律
水牛城雞翼
菠菜芝士龍利柳焗意粉
煙肉長條通粉
椰子雪糕
同女友紀念日黎到元朗食野,上網見到呢間好高分就特登穩呢間食,地方唔算難穩,係街口見到間舖果時覺得門面普通姐,有無咁高分?一坐低叫左個煙肉通粉同龍利柳芝士麵。另外叫左黑毛豬沙律同水牛城雞翼。首先當然上左餐包同磨菇湯先,個餐包係牛角包,幾細個,但品質好好,我琴落去個麵包識彈返去原本形狀,味道香口。磨菇湯好好飲。係完全用鮮菇菌去做,飲落好香,唔係罐頭湯既味。雞翼嫩口,個味都幾似外國連鎖店wild wings 既buffalo chicken wing。黑毛豬得一串但味道唔錯,多肉汁,無點調味卻有好香既肉味。主菜到,煙肉通粉,老實説香到,同好食到比荃灣既beans還要好,個cream唔漏之如好香,食完個口都好香。另外個芝士麵可能焗唔夠既關係,仲有小小水汪汪,而味道都比較清啲。最後試埋椰子雪榚,上到黎賣相已經有,不突只,我好欣賞佢隻匙更都係雪涷上埋比你,點解咁重要?因為匙更温度可以影響你食雪榚既味道,所以真係十分之欣賞。個雪榚一食,香到不得了,椰子味真係食完半個鐘個口仲有隻香味,甜度適中,好正。好滿意既一餐,一定會再去

主菜到,煙肉通粉

好滿意既一餐,一定會再去
2017-10-22 85 views
聽朋友講呢間Pizza落足料,勁多芝士,岩曬我呢個芝士控,所以決定入元朗試一試佢。餐湯係海鮮忌廉湯,有原隻魷魚仔,蟹柳,蝦,薯仔粒。咁足料真係好鮮甜,仲有淡淡忌廉香味,好味嘩~~~~~你睇下,邊拎邊流曬芝士出黎,朋友果然無點我,好多芝士😍餅底鬆脆,菠蘿,辣肉腸,蘑菇,芝士,雖然唔係咩特別既pizza,但就食極唔厭,加上重芝士,真係岩曬我地芝士控😆肉眼扒,火候控制得岩岩好,唔會過老,切開仲有少少粉紅色,好淋身。香蒜包糠焗扇貝,好鮮甜,唔會干曬,仲好juicy。配上香蒜包糠脆脆地,好香口。仲叫左兩杯野飲添。

仲叫左兩杯野飲添。
2017-10-18
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
2017-10-19 104 views
之前食過一次,覺得個價錢幾貴下。但食物水準都幾好,所以今日又黎食下啦⋯⋯由於晚飯時間,都要等幾分鐘先入到去萬聖節既佈置,今次覺得更加有氣氛😆我地叫左兩個餐,你睇下個湯原隻魷魚仔好足料😋芝士蟹肉焗大啡菇,味道好夾😋都幾多蟹肉,不過拆唔太乾淨,仲有少少蟹殼😆不過無阻味道,都係好食既辣肉腸薄餅,嘩~~~~~幾多芝士😍好正😍美國肉眼扒,因為問左唔係鐵板我地要求7成熟,可能都係太熟,肉質硬左少少。不過員工都好好,餐牌寫明黑椒汁,個人唔鐘意黑椒汁員工都幫我轉燒汁😊
由於晚飯時間,都要等幾分鐘先入到去

萬聖節既佈置,今次覺得更加有氣氛😆

我地叫左兩個餐,你睇下個湯原隻魷魚仔好足料😋

辣肉腸薄餅,嘩~~~~~幾多芝士😍好正😍

2017-10-18
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
2017-10-19 165 views
這晚補祝男友生日飯當然要找個好地點慶祝先前到過Forever 友緣西餐吃晚餐和午餐,覺得氣氛很不錯,坐得舒服,而且晚上氣氛很浪漫所以這次補祝男友生日也選擇這裡。坐得舒適燈光暗暗的,營造了浪漫氣氛。Dinner SetDinner for 2也可單點Main course, pizza, risotto, pasta喜歡海鮮的話不妨試試海鮮小鍋,有魷魚、虎蝦、扇貝、蛤蜊先點了一個龍蝦湯,濃郁的龍蝦味道有新鮮彈牙的小龍蝦肉配上鬆化的小牛角包。頭盤方面我們點了這個小酥盒酥皮也是很鬆化芝士焗大大顆田螺口感很豐富黑毛豬鞍厚肉,燒成黑毛豬鞍扒,吃下口肉汁豐富點一點蘋果蓉可降低油膩感,也令口感更豐富。黑毛豬鞍扒超厚呀!可選闊蛋麵或扁意粉而我選了扁意粉。香煎挪威三文魚超大塊呀!三文魚煎得很香呢滑滑的三文魚肉,不會煎得很油膩呢!要分享一件超有趣的事!在吃飯的時候,老闆看到我好像悶悶不樂,於是就來問問我是不是食物不合胃口,而事實是,我男友在晚餐時令我生氣了老闆知道後便叫我男友放心,待會我就不會生氣了!看到這個碟子的時候,我感到超驚喜的!當然,我也因此消氣了謝謝老闆帶給我們的驚喜給男友的生日驚喜!裝飾得很漂
這晚補祝男友生日飯
當然要找個好地點慶祝

所以這次補祝男友生日也選擇這裡。

坐得舒適
燈光暗暗的,營造了浪漫氣氛。

Dinner Set

Dinner for 2

喜歡海鮮的話不妨試試海鮮小鍋,有魷魚、虎蝦、扇貝、蛤蜊

法國干邑龍蝦湯

先點了一個龍蝦湯,濃郁的龍蝦味道
有新鮮彈牙的小龍蝦肉
配上鬆化的小牛角包。
法式酥盒焗田螺

頭盤方面我們點了這個小酥盒
酥皮也是很鬆化
芝士焗大大顆田螺
口感很豐富

燒加拿大黑毛豬鞍扒配温室蘋果蓉

黑毛豬鞍厚肉,燒成黑毛豬鞍扒,吃下口肉汁豐富
點一點蘋果蓉可降低油膩感,也令口感更豐富。

黑毛豬鞍扒超厚呀!
香煎挪威三文魚鮮茄忌廉汁手作麵

可選闊蛋麵或扁意粉
而我選了扁意粉。香煎挪威三文魚超大塊呀!
三文魚煎得很香呢
滑滑的三文魚肉,不會煎得很油膩呢!

謝謝老闆帶給我們的驚喜

給男友的生日驚喜!裝飾得很漂亮呢

浪漫溫馨的生日飯
2017-09-10
  • 法國干邑龍蝦湯
  • 法式酥盒焗田螺
  • 燒加拿大黑毛豬鞍扒配溫室蘋果蓉
2017-10-18 75 views
今日難得早收工,約咗朋友係元朗鋸扒2個人,可坐卡位一入座,就有送上welcome drink (蘋果汁) 餐湯係黑松露蘑菇忌廉湯配香脆牛角包,餐湯有好香嘅黑松露味,而且有粒粒蘑菇碎晚餐就選了-黑毛豬鞍扒配溫室蘋果蓉:黑毛豬鞍扒大塊又厚身,肉質鮮嫩,而且非常Juicy, 最好就係不多肥肉,配埋蘋果或者蘋果蓉一齊食,好清新三文魚龍利卷配紅花忌廉汁:龍利柳煎香,肉質較滑,卷上煎至甘香的三文魚,嚐到不同的口感;而忌廉汁亦好幼滑餐飲有熱情果乳酪特飲和藍梅乳酪特飲:乳酪加梳打,賣相吸引,味道酸酸甜甜(有點似台式飲品)
今日難得早收工,約咗朋友係元朗鋸扒

2個人,可坐卡位

一入座,就有送上welcome drink (蘋果汁)

晚餐就選了-

三文魚龍利卷配紅花忌廉汁:

2017-10-12
2017-10-16 136 views
昨晚風球過去,難得今天朋友約好了中午來個悠閒午餐,雖然下大雨,但也無阻我興致。昨天已經乖乖的留在家了。今天帶朋友去友緣西餐。上次吃過後我一直推薦給朋友們。可能天氣不太穩定,沒什麼人等位。上次可是人山人海呢。這樣也不錯,我們可以坐在卡座,梳化很舒服。氣氛寧靜,挺難得,也有閒情看看窗外風景上次的大啡菇很好吃,今天也必點先上餐湯和牛角酥牛角酥鬆軟微温,餐湯也一樣真材實料。大啡菇先上一樣的多汁,蟹肉和芝士組合令人回味蒜包糠焗扇貝不太大,特別將扇貝的邊烤得都是脆的,有心思 法國黑松露鵝肝焗意大利飯我不太好鵝肝,朋友喜歡吃所以點了。驚喜地鵝肝入口即溶不膻,令我對此飯改觀。飯粒軟棉棉,像法式燴飯,每口都包滿松露。悠閒午餐少不了甜點半殻椰子雪糕真如其名,連椰殻上白雪一樣的顏色。雪糕清甜,味道不錯
昨晚風球過去

今天帶朋友去友緣西餐。上次吃過後我一直推薦給朋友們

可能天氣不太穩定,沒什麼人等位。上次可是人山人海呢。

上次的大啡菇很好吃,今天也必點

先上餐湯和牛角酥
牛角酥鬆軟微温,餐湯也一樣真材實料。

大啡菇先上

一樣的多汁,蟹肉和芝士組合令人回味
芝士蟹肉焗意大利大啡菇

蒜包糠焗

扇貝不太大,特別將扇貝的邊烤得都是脆的,有心思

法國黑松露鵝肝焗意大利飯

飯粒軟棉棉,像法式燴飯,
每口都包滿松露。

法國黑松露野箘鵝肝焗意大利飯

悠閒午餐少不了甜點

半殻椰子雪糕

真如其名,連椰殻上
白雪一樣的顏色。
雪糕清甜,味道不錯
半殻椰子雪糕
2017-10-16
$150 (Lunch)
芝士蟹肉焗意大利大啡菇
法國黑松露野箘鵝肝焗意大利飯
  • 蒜蓉包
  • 餐湯
  • 椰子雪糕
近近地,今次試下呢間「友緣餐廳」,內部裝修簡潔,環境亦很乾淨,服務員很有禮貌。👍兩個人食得唔多,只係點左「法國黑松露野菌忌廉汁鵝肝意大利飯」套餐、「蒜香包糠焗扇貝」、「芝士蟹肉焗意大利大啡菇」、「半殼椰子雪糕」😍首先講講「蒜香包糠焗扇貝」,扇貝都算大隻,香蒜配面包糠焗起來脆卜卜,好香口。「洗國黑松露野菌忌廉汁鵝肝意大利飯」,鵝肝惹味,配合忌廉汁恰到好處,飯加埋d忌廉汁味道不會濃。「芝士蟹肉焗意大利大啡菇」,本身唔係太鍾意食蟹肉,但呢個菜有d香濃芝士味配合大啡菇,感覺很新鮮。「半殼椰子雪糕」,唔係每個地方都有,好特別。
首先講講「蒜香包糠焗扇貝」

,扇貝都算大隻,香蒜配面包糠焗起來脆卜卜,好香口。
「洗國黑松露野菌忌廉汁鵝肝意大利飯」

,鵝肝惹味,配合忌廉汁恰到好處,飯加埋d忌廉汁味道不會濃。
「芝士蟹肉焗意大利大啡菇」

「半殼椰子雪糕」

,唔係每個地方都有,好特別。
2017-10-16
$150 (Lunch)
  • 芝士蟹肉焗意大利大啡菇
2017-10-16 90 views
今天來到友緣為好友慶祝生日,一行三人都喜歡這裡的環境氣氛有情調、食物出品有水準、服務到位和難得的人情味。這晚我們選了烤美國安格斯牛扒丶芝士五重奏薄餅和老闆推薦的黑毛豬鞍扒三份晚餐。這牛角包又香又鬆軟,實在太好味!香濃的蕃茄蔬菜湯。芝士五重奏薄餅 $148 有Cheddar,Jack,Mozzarella,Parmesan,Pecorino幾種質不同的芝士,帶著層次交錯的口感和芝香,餅底夠薄脆。烤美國安格斯肉眼扒 $238 份量十足,牛味濃郁,最愛其肉汁豐富,又不會有血水的狀態。燒加拿大黑毛豬鞍扒 $218 厚切的黑毛豬鞍扒,肉汁豐富,香爽滋味。果然是這裡的招牌菜呢!來自澳洲的LITTLE RASCAL$158 質地順滑,容易入喉,又帶點玉桂味和果香,而價錢頗實惠。Tropical Fever $58 Corona + Pineapple被其賣相所吸引,清涼冰凍,又略帶菠蘿的香甜。老闆為好友奉上有心思的生日甜品碟。微甜的黑糖芝士蛋糕,芝味香濃。熱情的老板Cash,,不但為我們推介菜式,更為我們添酒,齊乾杯。令這頓生日飯局增添了不少歡樂氣氛!

這牛角包又香又鬆軟,實在太好味!

香濃的蕃茄蔬菜湯。

芝士五重奏薄餅

芝士五重奏薄餅 $148

烤美國安格斯肉眼扒

烤美國安格斯肉眼扒 $238

份量十足,牛味濃郁,最愛其肉汁豐富,又不會有血水的狀態。
燒加拿大黑毛豬鞍扒

燒加拿大黑毛豬鞍扒 $218

LITTLE RASCAL

來自澳洲的LITTLE RASCAL$158

質地順滑,容易入喉,又帶點玉桂味和果香,而價錢頗實惠。
Tropical Fever Corona + Pineapple

Tropical Fever $58

Corona + Pineapple
被其賣相所吸引,清涼冰凍,又略帶菠蘿的香甜。

老闆為好友奉上有心思的生日甜品碟。

微甜的黑糖芝士蛋糕,芝味香濃。

芝士五重奏薄餅
烤美國安格斯肉眼扒
燒加拿大黑毛豬鞍扒
LITTLE RASCAL
  • TropicalFeverCorona+Pineapple
  • LITTLERASCAL
2017-10-12 75 views
通常同爸媽去飲茶, 今日想轉下口味, 諗起暑假同阿女去過西菁街食嘢, 對呢間餐廳印象幾深刻, 望入去裝修幾靚, 爸媽唔介意入元朗 ,就咁決定啦!好鍾意招牌嘅藍色, 入到去餐廳裝修好典雅, 大水晶吊燈配上七彩小吊飾, 淺灰色絲絨椅,深灰色枱布, 大吊鐘。我哋坐喺大玻璃窗嘅卡位,好舒服!先一人一杯welcome drinks, 我哋喺又新街落車行到入嚟 ,先飲杯蘋果汁叫咗兩個set lunch 加一個小食。 先嚟嗰南瓜忌廉湯 ,南瓜打成蓉 ,加咗適量嘅忌廉, 濃度啱啱好又滑, 仲有一人一個牛角包, 鬆軟可口跟住上香蒜包糠焗扇貝, 面頭鋪滿蒜蓉同麵包糠, 扇貝面焗得金香, 但係裏面仲好嫩焗加拿大黑毛豬鞍扒, 黑毛豬鞍扒肉質夠滑又夠爽,加上蘋果蓉,芥末,好夾香煎海鱸魚配香草茄蓉汁 ,鱸魚味道清清地但係加埋啲香草茄蓉汁, 就啱啱好原來每份餐都有一大球薯蓉波波, 我哋唔知道,所以加咗一個飯同一個意粉, 如果食量唔大就可以唔使㗎喇, 不過個意粉真係做得幾爽身。爸爸叫咗杯熱咖啡, 奶分開上, 倒奶時,侍應哥哥好細心叫爸爸小心燙手, 因為嗰啲奶仲好熱。 咖啡非常香濃, 爸爸大讚,我同媽媽都忍不住飲左一口

先一人一杯welcome drinks
, 我哋喺又新街落車行到入嚟 ,先飲杯蘋果汁

Welcome drinks - Apple juice

南瓜忌廉湯 牛角包

焗加拿大黑毛豬鞍扒

香煎海鱸魚配香草茄蓉汁

白飯 意粉

爸爸叫咗杯熱咖啡, 奶分開上, 倒奶時,侍應哥哥好細心叫爸爸小心燙手, 因為嗰啲奶仲好熱。 咖啡非常香濃, 爸爸大讚,我同媽媽都忍不住飲左一口 ,真係好正

熱咖啡

我叫咗杯Forever Yours,其實係藍莓汁,乳酸,蜂蜜分子同梳打, 賣相一流, 最特別嗰啲蜂蜜分子, 細細粒粒 ,一咬即破, 有蜂蜜味, 好有趣

Forever Yours

今日嘅午餐食得好開懷 ,下次再嚟過

p.s. 侍應哥哥服務好好,食完扇貝同我哋換碟。洗手間要行出餐廳外,佢又行出餐廳幫爸爸引路

2017-10-11
$100 (Lunch)
2017-10-08 89 views
今年的周年紀念,經過在openrice爬文後決定惠顧元朗千色廣場附近的"友缘西餐廳,果然沒有令我失望,由於之前已訂位故一去到不用等已可入座。一坐下殷勤的侍應便奉上welcome drink, 先令我有了好印像,餐廳有dinner set 也可自行散叫,我和先生及囝囝看過餐牌後決定order dinner set price range from 180+ to 230+, 我們選了龍蝦汁虎蝦闊麵、黑毛豬柳、西冷牛扒再加配煙三文魚沙律。整體水準也不錯。  煙三文魚沙律sauce 很不錯 ,個人最喜歡黑毛豬柳,可能他們以慢煮方式烹調,肉質很淋及很juicy, 十分美味, main course 吃完後,order 了甜品焦糖芝士蛋糕及石板街蛋糕, 之前訂位時餐廳知道是週年紀念,故特地在甜品碟上寫上祝福字句,真的很貼心。 石板街蛋糕為慕絲蛋糕,不太甜但朱古力味很濃郁,好吃!到結帳時為850+,以他們的食物水準,個人認為物有所值,值得推薦!總括而言,愉快的用餐.

總括而言,愉快的用餐.
2017-10-07
Celebration
Anniversary
  • 黑毛豬柳
2017-10-07 103 views
今日中秋節同屋企去元朗fovever友缘西餐廳食晚飯,進入餐廳坐下來老闆好親切對我們一家人招呼周到並介绍燒黑毛豬鞍扒$218及安格斯牛晚餐$238牛角包比較多牛油好香脆煙三文魚凱撒沙津$58,沙律新鮮,如果有更多三文魚就正安格斯牛扒(牛扒七成熟易入口,不會難咀嚼)烤虎蝦龍蝦汁面果汁好濃,岩哂我口味黑毛豬配有蘋果蓉點上黑毛豬,口感清新朱古力飲品夠大杯好飲呀食飽飯老闆特意送來精美细緻的中秋節蛋糕,碟上用朱古力畫上兔子,士多啤梨切割製成花朵,朱古力蛋糕不太甜口感剛好!

牛角包比較多牛油好香脆

煙三文魚凱撒沙津$58,沙律新鮮,如果有更多三文魚就正
煙三文魚凱撒沙津

安格斯牛扒(牛扒七成熟易入口,不會難咀嚼)
安格斯牛扒

烤虎蝦龍蝦汁面果汁好濃,岩哂我口味
烤虎蝦龍蝦汁面

黑毛豬配有蘋果蓉點上黑毛豬,口感清新
燒黑毛豬鞍扒

朱古力飲品夠大杯好飲呀