!!
2021-09-11 180 views
日本菜 刺身壽司用木盤擺幾精美 魚湯用茶煲倒入杯飲一客九件精選壽司 海膽 帶子 油甘魚 鯛魚片 三文魚 吞拿魚 甜蝦 新鮮肥美,帶子鮮甜 甜蝦爽甜 海膽入口即化紫菜夠脆 炙燒過更加香口提鮮刺身都係用木盤上 吞拿魚蓉飯用小碗裝 拌埋蔥花一齊食好鮮好甜鯛魚湯用茶煲上用碗或杯飲 魚湯鮮味濃香呢度仲有日本果酒供應,柚子清酒易入口濃甜帶酸酒味輕灣仔灣仔道221號平均消費$300評分7/10
日本菜 刺身壽司用木盤擺幾精美 魚湯用茶煲倒入杯飲
鯛魚湯用茶煲上用碗或杯飲 魚湯鮮味濃香
呢度仲有日本果酒供應,柚子清酒易入口濃甜帶酸酒味輕

灣仔灣仔道221號
平均消費$300
評分7/10
2019-08-29 471 views
早前同女朋友黎到灣仔,入到黎第一眼就見到個樓梯級既擺設好靚。女朋友立即沖過去打個卡,我就慢慢埋位搵下有咩好野食。魚男九段盛刺身$328每款刺身有2片,只有蝦係得一隻。刺身吾係好夠新鮮,海膽係有小小腥味,牡丹蝦淡而無味🤨。唯一好食既係toro ,肥美入口即融,食完口中有油香味,配上小碗魚生飯,裡面既刺身係頭頭尾尾整成的😁。Toro壽司$58一件都係好好味,食完會想叫多幾件既,肥美可口👍🏻。燒魷魚筒$68燒得略為有點硬,不夠juice,有少許overcook,味道還可接受🤔 。南瓜餅$48 2件炸得都好好味,南瓜好甜,可以一試😃。壽司卷紫菜又硬又吾脆,影響晒成個口感。

魚男九段盛刺身$328

Toro壽司$58一件
都係好好味,食完會想叫多幾件既,肥美可口👍🏻。

燒魷魚筒$68

南瓜餅$48 2件
炸得都好好味,南瓜好甜,可以一試😃。

壽司
紫菜又硬又吾脆,影響晒成個口感。
2019-08-26
$250 (Dinner)
2019-08-27 194 views
依間灣仔壽司店主打平價Omakase,咁啱嚟到依頭一於試下。呢到有welcome drinks,飲落似係菓汁先生。點咗個魚男九段變化丼,食物被放上一個巨型九段梯級木層架,可以話係氣勢十足,怪唔之得耐唔耐見到friend post嚟依路食飯嘅相。啲沙律算ok fresh,喺個茶壺入面嘅烏龍麵係扁身嘅,食落係彈牙嘅,金目鯛都幾新鮮,個炸蝦天婦羅炸得好脆,幾乎連殼都可以食。美中不足係玉子鰻魚就麻麻地,舊玉子冇乜味。
呢到有welcome drinks,飲落似係菓汁先生。

2019-06-26
2019-08-20 184 views
同事心情靚,請我地食lunch,行左好耐先黎到呢間。佢有好多set lunch選擇,不過我地為呢個而黎,又點會放過呢個呃like既拼盤?魚男九段變化丼因為有同事唔食生野,所以叫左呢個,我唔係個個試晒,但個蟹鉗好好食。仲有漬物螺頭都好爽、彈牙而又唔硬。魚男九段盛刺身1 螺頭及2 魷魚只屬普通刺身。3 蟹鉗做得好好,好鮮。4 油甘魚勁好味又厚切。5 漬物吞拿魚,好鮮味。6 蝦,呢隻蝦又彈牙,蝦頭又鮮味,開心到暈。7 海膽 勁鮮又香又濃,佢地無人同我爭,開心到爆。8 和牛 勁香又油膩同肉既分布岩岩好。9 漬物魚,酸酸地好入口,但係肉好散 感覺麻麻刺身飯 ~ 我心諗咁細碗,點知入而啲飯粒同魚粒都好肥美,加上佢特製醬汁,好好味。唔知咩梳打好好飲,好醒胃Welcome drink ~ 乳酸梳打好開胃,好飲
魚男九段變化丼
仲有漬物螺頭都好爽、彈牙而又唔硬。
有熟食既

魚男九段盛刺身
1 螺頭及2 魷魚只屬普通刺身
3 蟹鉗做得好好,好鮮。
4 油甘魚勁好味又厚切。
5 漬物吞拿魚,好鮮味。
6 蝦,呢隻蝦又彈牙,蝦頭又鮮味,開心到暈。
7 海膽 勁鮮又香又濃,佢地無人同我爭,開心到爆。
8 和牛 勁香又油膩同肉既分布岩岩好。
9 漬物魚,酸酸地好入口,但係肉好散 感覺麻麻

唔知咩梳打
好好飲,好醒胃

Welcome drink ~ 乳酸梳打
好開胃,好飲
2019-08-16
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$150 (Lunch)
Dining Offer
Coupon
  • 魚男九段變化丼
  • Welcome  drink
2019-08-18 161 views
星期日寫開12點 用eaitgo book 12:301215 等到12:45 都未開門好心唔開鋪就唔好俾人book啦等人白行地點又唔係就腳要去呢間食記得中午唔好去唔好浪費時間
星期日寫開12點
用eaitgo book 12:30
1215 等到12:45 都未開門
好心唔開鋪就唔好俾人book啦
等人白行
地點又唔係就腳
要去呢間食記得中午唔好去
唔好浪費時間
家住大西北又是路痴的筆者,最近經常被朋友帶到港島區玩樂,說是要加強筆者對港島線的認識。甫入座,侍應已送上了餐前飲2杯。非常有打卡性的摩天軸Omakase,未開動先拍照。摩天輪的小木兜分別放了不同口味的壽司/剌身,共有8款。安康魚肝三文魚子:魚肝富有油脂香,吃後的油香餘韻令人回味再三。8款中有3款是剌身,入口新鮮,唯稍嫌劍魚腩質感帶韌。拖羅海膽吉蝦卷:拍照時最吸引的一款,拖羅肥美,入口帶融化感。配上creamy海膽,是一件高質的吉蝦卷。帶子蟹高吉列蠔卷:原粒帶子上舖了少許蟹羔,加上卷內酥炸吉列蠔,口感多重。紋甲海膽魷魚吉列蠔卷:魷魚口感煙韌,壽司卷同樣是配上了吉列蠔。三文魚北寄貝沙律吉蝦卷:三文魚片新鮮,而筆者一向都喜愛壽司飯配沙律醬,貪其味道香甜。另外也有一小壺烏冬,但足夠2人食用。烏冬質素煙韌,配上魚湯底,味道鮮甜。二人前餐目還附有餐酒(當然也可選擇無酒精的),筆者選擇了番石榴口味的水果酒。果香與酒香互相交融。摩天輪中間的轉盤是用來玩幸運大抽獎的,雖然今天手風不佳,未能抽中大獎。但也有2客益力多味雪糕補償。

甫入座,侍應已送上了餐前飲2杯。
摩天軸(2人前)

非常有打卡性的摩天軸Omakase,未開動先拍照
。摩天輪的小木兜分別放了不同口味的壽司/剌身,共有8款。

劍魚腩/鰤魚/鰹魚

8款中有3款是剌身,入口新鮮,唯稍嫌劍魚腩質感帶韌。

拖羅海膽吉蝦卷:拍照時最吸引的一款

帶子蟹高吉列蠔卷:原粒帶子上舖了少許蟹羔
,加上卷內酥炸吉列蠔,口感多重。

,貪其味道香甜。

。果香與酒香互相交融。

摩天輪中間的轉盤是用來玩幸運大抽獎的

2019-08-11
$200 (Lunch)
摩天軸(2人前)
劍魚腩/鰤魚/鰹魚
2019-08-11 70 views
🍴魚男九段盛刺身 $328. 一間位於灣仔的日本壽司店,主打親民價omakase👀剛好在網上看到午飯時段有半價,所以決定來試試這個賣相吸引的九段盛刺身😛.刺身以九段梯級式的木層架呈上,擺碟方面確實好特別 好有心思,不過一食落去就知賣相咁吸引的通常都只係得個樣🙈 刺身尚算新鮮,厚度適中,不過就欠缺鮮味(尤其係海膽😣) 雖然海膽食落無腥味,望落亦頗有光澤感,但係就食唔到海膽的鮮甜味🤕而其他刺身同以前食過的omakase質素完全是兩碼子的事啊😟唯一值得提的是拖羅...肉質嫩滑,唔會有筋,接近入口即溶的狀態❗️食落仲有陣陣的魚油香,是不錯的☺️.而烏冬則以水煲上,食用時先把魚湯倒出,再自行夾起烏冬😉 麵質煙韌但不算彈牙,而湯底方面就...真的好一般🤢淡而無味 完全沒有魚味....如果要以正價來衡量食物質素,我想香港有好多日本壽司店都比這間做得更出息😣不過無可否認的是擺盤心思方面,這間小店的確比其他更勝一籌,難怪一邊食一邊見到好多foodie來打卡😌
🍴魚男九段盛刺身 $328
2019-08-09 71 views
男朋友一向中意食刺身🍣, 所以就諗住搵間靚靚地嘅半廚師發板日本餐廳同佢試下😊 我地book左12點食lunch, 一入到去地方都唔算大, 不過都有幾枱人食緊, 打開餐牌, 見到好多唔同嘅set都幾吸引, 最後我地揀左魚男九段盛刺身🍣, 雞軟骨串燒🐔🍢, 茶巾鰻魚飯定食🍱 一嚟到個九段刺身盛果然吸睛, 店員會話比你知係咩魚同點食法, 一層層食上去, 刺身都算新鮮肥美, 味道ok, 有幾款都係未試過嘅刺身, 仲有個細細嘅刺身飯😊雞軟骨串燒唔錯, 好香口😋茶巾鰻魚飯定食🍱, 個鰻魚飯幾得意, 上面黃色果塊係蛋皮嚟, 食嘅時候就將飯, 鰻魚同紫菜包埋一齊食, 個口感就好似食緊熱嘅蛋卷咁😊

雞軟骨串燒唔錯, 好香口😋

2019-05-17
Lunch
2019-08-02 67 views
為咗呢個摩天輪set而嚟💕原來唔止睇得,仲幾有質素呢🤩地方唔算大,當日上菜速度快👍🏻摩天軸 $337 2位安康魚肝三文魚子劍魚腩鰤魚鰹魚拖羅海膽吉蝦卷紋甲海膽魷魚吉列蠔卷帶子蟹膏吉列蠔卷三文魚北寄貝沙律吉蝦卷全部都幾好味👍🏻最正係件紅粉嫩嘅拖羅!望到都想流口水喇🤤仲有一壺烏冬,每人分到一小碗,係魚湯烏冬!好清甜👍🏻飲品揀咗巨峰提子梳打,好飲!不過如果大杯啲就好喇🤣下次會再帶朋友嚟👌🏻
為咗呢個摩天輪set而嚟💕原來唔止睇得,仲幾有質素呢🤩
地方唔算大,當日上菜速度快👍🏻

摩天軸 $337 2位

鰤魚
鰹魚
拖羅海膽吉蝦卷
紋甲海膽魷魚吉列蠔卷
帶子蟹膏吉列蠔卷
三文魚北寄貝沙律吉蝦卷
全部都幾好味👍🏻最正係件紅粉嫩嘅拖羅!望到都想流口水喇🤤

仲有一壺烏冬,每人分到一小碗,係魚湯烏冬!好清甜👍🏻

飲品揀咗巨峰提子梳打,好飲!不過如果大杯啲就好喇🤣

下次會再帶朋友嚟👌🏻
2019-07-29 460 views
之前聽朋友講《烏龍魚男》食樓梯級魚生刺身,好想試好耐,今日老公可以早啲放工過灣仔陪我食,太好了。Welcome drink 係柚子梳打,唔太酸,好醒胃。看看餐牌,原來有新套餐《摩天輪》(二人前),比樓梯級更吸引,見到隔離枱食,個摩天輪好別緻,好想試啊!安康魚肝~味道香濃,感覺似食緊鵝肝。劍魚腩~魚生是厚切的,極度肥美,魚脂感好高,非常新鮮。鰤魚~同樣是厚切,口感較強,魚嘅質地唔錯。鰹魚~是煙燻嘅製法,另一種味道,都非常美味。紋甲海膽魷魚吉列蠔卷~一款壽司卷可以有多重味覺享受,包括脆卜卜海膽醬蟹子,爽口魷魚,仲有香脆吉列蠔。拖羅海膽吉列蝦卷~呢個係最矜貴,喺摩天輪最高嗰一格,海膽新鮮味香濃,拖羅厚切啖啖肉。帶子蟹膏吉列蠔卷~蟹膏勁香配鮮甜帶子確實一流,配埋脆口吉列蠔,呢個食法都係第一次。三文魚北寄貝沙律吉列蝦卷~三文魚肥美到一個點,且好大塊,吉列蝦卷都十分香口。仲有一壺魚湯烏冬,烏冬好滑好好食,最後魚湯畀老公飲曬。呢個餐包一小瓶飲品,有梅酒可以揀,我哋唔飲酒,揀咗巨峰乳酸。

Welcome drink 係柚子梳打,唔太酸,好醒胃。

安康魚肝~
味道香濃,感覺似食緊鵝肝。

劍魚腩~
魚生是厚切的,極度肥美,魚脂感好高,非常新鮮。

鰤魚~
同樣是厚切,口感較強,魚嘅質地唔錯。

鰹魚~
是煙燻嘅製法,另一種味道,都非常美味。

紋甲海膽魷魚吉列蠔卷~

拖羅海膽吉列蝦卷~

帶子蟹膏吉列蠔卷~

三文魚北寄貝沙律吉列蝦卷~
三文魚肥美到一個點,且好大塊,吉列蝦卷都十分香口。

仲有一壺魚湯烏冬,烏冬好滑好好食,最後魚湯畀老公飲曬。

2019-07-29
Dinner
2019-07-28 45 views
灣仔-福岡.烏龍魚男:摩天輪套餐(二人前)($337)+10%-呢間日式小店,擺盤非常吸睛,很有氣勢及Ig-able,所以都bookmark左好耐了。一進店內就見到層層木架在店的盡頭呢。-但今次和朋友係食呢個睇得又玩得既摩天輪,呢間店最特色的地方就是把食物用巨大的木架盛載。這個摩天輪真係轉得,可以跟輪盤轉到既指示同朋友玩,如果你會玩既話😂。-一坐下有兩杯小小的梳打做welcome drink。-摩天輪上就是有這八款刺身壽司,擺盤精緻。刺身厚切,卷物都幾有特色,每件都有幾款料,例如紋甲海膽吉列蠔卷、拖羅海膽吉蝦卷。呢塊海膽不錯!大塊鮮甜唔腥,呢件最出色。前菜是蒜頭。個烏冬好得意係放在茶壺內,要夾出烏冬再倒湯出來,魚湯不錯,建議要快點食不然會浸淋哂。梳打小小一壺,附兩隻小杯。PS. 其實去呢度,銅鑼灣站係近啲。

一坐下有兩杯小小的梳打做welcome drink。

摩天輪上就是有這八款刺身壽司,擺盤精緻。
呢塊海膽不錯!大塊鮮甜唔腥,呢件最出色。

前菜是蒜頭。

梳打小小一壺,附兩隻小杯。

PS. 其實去呢度,銅鑼灣站係近啲。
2019-07-26 298 views
係灣仔道搵到一間特色日本料理,餐廳有別於一般傳統料理屋,比我感覺有種新派創新既意念,裝潢亦都帶一種型格得黎,別樹一格,餐廳設有壽司吧台,一路食可以一路睇下師傅手勢如何,枱與枱之間都好鬆動,有足空間,擺架食自然夠哂位啦!氣派十足!👇📌 摩天軸二人前 - $337▪ 安康魚肝三文魚子▪ 劍魚腩▪ 鰤魚▪ 鰹魚▪ 紋甲海膽魷魚吉列蠔卷 ▪ 拖羅海膽吉蝦卷▪ 三文魚北寄貝沙律吉蝦卷▪ 帶子蟹高吉列蠔卷▫ 摩天輪黎到既時侯己經安排好哂座位,每一格都分別有兩客,果然係二人前呀,兩個人黎食唔洗怕爭黎爭去,先講三款魚生都夠厚切鮮甜,口感嫩滑,唔錯!魚肝同三文魚子味道濃烈,入口有融化感覺,四款卷物都擺盤精緻,層次幾豐富!整體呢個擺盤我係幾滿意!▪ 鯛魚湯烏龍麵▫ 用到茶壺黎做呈上,的確幾有諗頭,一方面做到保溫,另一方面有畫龍點晴既賣相,鯛魚湯味道醇厚,鮮味十足,相信用魚骨熬煮一段長時間先做到咁鮮!配合烏冬既幼滑彈牙質感,相當好食!呢個係必食呀!最後有兩杯雪糕分別紫薯同抹茶另外送上,仲有1小瓶梅酒真係呢個天氣享用特別大快人心!
係灣仔道搵到一間特色日本料理,餐廳有別於
一般傳統料理屋,比我感覺有種新派創新既意念,
裝潢亦都帶一種型格得黎,別樹一格,
餐廳設有壽司吧台,一路食可以一路睇下師傅
手勢如何,枱與枱之間都好鬆動,有足空間,
擺架食自然夠哂位啦!氣派十足!👇

▪ 紋甲海膽魷魚吉列蠔卷
▪ 拖羅海膽吉蝦卷
▪ 三文魚北寄貝沙律吉蝦卷
▪ 帶子蟹高吉列蠔卷
▫ 摩天輪黎到既時侯己經安排好哂座位,
每一格都分別有兩客,果然係二人前呀,
兩個人黎食唔洗怕爭黎爭去,先講三款魚生都夠厚切
鮮甜,口感嫩滑,唔錯!魚肝同三文魚子味道濃烈,
入口有融化感覺,四款卷物都擺盤精緻,
層次幾豐富!整體呢個擺盤我係幾滿意!

▪ 鯛魚湯烏龍麵
▫ 用到茶壺黎做呈上,的確幾有諗頭,
一方面做到保溫,另一方面有畫龍點晴既賣相,
鯛魚湯味道醇厚,鮮味十足,相信用魚骨熬煮
一段長時間先做到咁鮮!配合烏冬既幼滑彈牙質感,
相當好食!呢個係必食呀!

最後有兩杯雪糕分別紫薯同抹茶另外送上,
仲有1小瓶梅酒真係呢個天氣享用特別大快人心!
2019-07-26
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$150 (Lunch)
  • 摩天軸二人前
2019-07-25 61 views
女兒從朋友口中得知灣仔福岡.烏龍魚男出左新產品,一向喜歡找美麗的地方打咭的女兒,二話不說就打電話去訂位,並叫我去陪她。新餐牌,睇個圖已經很吸引!食得、睇得、又玩得!女兒說打咭一流!摩天輪座位的食物!如果想再添食,價錢也不貴!摩天輪第一次轉中一等獎,送你神秘禮物。乳酸梳打:入座後,每位顧客都獲送一杯。摩天輪套餐(二人前):摩天輪有八座位,每座位有2件卷物壽司或刺身,一瓶自選飲品,小食蒜頭漬,一壼魚湯烏冬。濃郁鮮甜的湯底,配滑溜的烏冬,很美味!侍應提示要趁熱食,味道係最好!劍魚腩刺身:肉質細膩、鮮甜美味。鰹魚刺身:肉質堅實飽滿。甘香爽嫩。鰤魚刺身:即油甘魚之王,色澤紅彤,白色的脂肪細紋散佈平均,入口滑溜柔軟,帶濃郁鮮甜的魚味。安康魚肝三文魚子:味道鮮美而且口感細膩潤滑,入口即化,齒頰留香。配三文魚子更添美味和口感!紋甲海膽魷魚吉列蠔卷:紋甲魷魚肉質爽脆,海膽新鮮,味道甘甜,吉列蠔香酥又鮮味,三合一做成卷物,無論味道和口感都好夾!三文魚北寄貝沙律吉蝦卷:三文魚魚油甘香,北寄貝爽口,吉列蝦酥脆,加入沙律醬更惹味!帶子蟹高吉列蠔卷:帶子鮮味爽口,蟹膏鮮甜,吉列蠔香酥冇腥味,又一好配搭的卷物,十分
摩天輪座位的食物!如果想再添食,價錢也不貴!
摩天輪第一次轉中一等獎,送你神秘禮物。
乳酸梳打:入座後,每位顧客都獲送一杯。

摩天輪套餐(二人前):摩天輪有八座位,每座位有2件卷物壽司刺身,一瓶自選飲品,小食蒜頭漬,一壼魚湯烏冬。

劍魚腩刺身:肉質細膩、鮮甜美味。

鰹魚刺身:肉質堅實飽滿。甘香爽嫩。

帶子蟹高吉列蠔卷:帶子鮮味爽口,蟹膏鮮甜,吉列蠔香酥冇腥味,又一好配搭的卷物,十分美味。

拖羅海膽吉蝦卷:拖羅肥美,口感入口即化,油香四溢,鮮甜無比,配海贍吉蝦超美味!

益力多雪糕:香滑不太甜。
2019-07-12
Dinner
2019-07-24 237 views
灣仔區出名多美食, 今日去咗灣仔與銅鑼灣之間近利景酒店嘅 《 福岡·烏龍魚男》。 餐廳出名廚師發辦, 每日都有各種當造海鮮刺身。新出嘅套餐非常注目, 各款特色刺身,放在木製摩天輪上, 不過留意係唔轉得嘅,只係中間個圈可以旋轉,抽獎搞吓氣氛。先來一set welcome drink,巨锋梳打。 味道唔錯 , 讓你先打開味蕾。摩天軸 二人餐 $337摩天輪載住嘅係8 款唔同刺身,有二人份量,相當有童話感。劍魚腩呈半熟, 厚厚的,肉質咬落爽爽地, 有脂肪肥美嘅感覺不過就冇乜魚油。 上面嘅沙律醬亦帶出味道嘅層次。拖羅海膽吉列蝦卷。拖羅經已肥美夠厚, 魚油超爆, 再配上甘甜嘅海膽, 配搭同味道都一絕! 裏面嘅炸蝦卷亦非常鬆化。狮魚同樣都非常厚切, 狮魚味道好鮮, 肉質較實淨, 冇吞拿魚咁柔軟。 右面放了有醋汁嘅沙律, 少少酸又有紅洋蔥嘅味道, 好惹味!三文魚炸蝦卷, 較少有的配搭, 炸蝦卷仲係非常脆囗。 三文魚鮮甜肥美👍👍煙燻鰹魚塗滿橄欖油, 表面好香好滑, 裏面係深紅色嘅鰹魚肉, 魚味好濃,甚至乎有啲人會覺得腥, 灑上蔥花來調味。蟹膏帶子吉列蝦卷帶子冇雪味, 但唔夠鮮甜所以被濃味嘅蟹膏蓋過。安

摩天軸 二人餐

摩天軸 二人餐 $337
摩天輪載住嘅係8 款唔同刺身,有二人份量,相當有童話感。

拖羅海膽吉列蝦卷

拖羅海膽吉列蝦卷。

三文魚炸蝦卷

煙燻鰹魚
煙燻鰹魚

蟹膏帶子吉列蝦卷
帶子冇雪味, 但唔夠鮮甜所以被濃味嘅蟹膏蓋過。

安康魚肝
但凡肝類鵝肝鴨肝等都會好膩, 安康魚肝味道則啱啱好, 感覺上冇咁多脂肪,
經過調味入口又滑又香~👍👍

紋甲魷魚海膽吉列蠔卷
魷魚輕輕灼燒仲好軟熟, 咬落彈牙又唔韌仲有好香魷魚味。 海膽醬混合了卜卜 脆嘅飛魚子。 蠔卷味道特別濃, 做法複雜, 同時間可吃到唔同嘅鮮味~

二人餐仲包括一小瓶有酒精或冇酒精飲品。 我哋揀番巨峰乳酸梳打~~

唔好睇個摩天輪好似分量細細, 加加埋埋食完都夠飽。 唔好忘記仲有一壺魚湯稻庭烏冬, 約有兩碗份量,內有蔬菜同埋鮮味嘅魚湯, 一定要趁熱食!

抽獎遊戲嘅禮品係2客雪糕~~❤️ 乳酸味雪糕, 啖啖嘅益力多味, 簡簡單單又有驚喜嘅甜品

摩天軸 二人餐
拖羅海膽吉列蝦卷
紋甲魷魚海膽吉列蠔卷
好差好差既睇驗🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮又貴又唔好食🤑🤑Menu張圖係海膽 黎到係玉子💀Menu張圖係刺身 黎到係沙律🤬其實無一個係一樣...我唔逐個逐個介紹啦果一刻真心無奈到🥴問個staff~佢話係啊 係seasonal嫁野食本身唔好食 份量又小🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮服務態度亦勁差 👀個員工全程淨係坐係個收銀枱到玩手機仲有小心提提大家佢所指d優惠!大家要小心小心再小心!!!我建議大家可以去試下🤭試下佢有幾差🤤
好差好差既睇驗🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
野食本身唔好食 份量又小
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
服務態度亦勁差 👀
個員工全程淨係坐係個收銀枱到玩手機
仲有小心提提大家佢所指d優惠!大家要小心小心再小心!!!
我建議大家可以去試下🤭試下佢有幾差🤤