2013-04-25 99 views
今天同朋友相約每月一度的聚餐, 之前大家同意食西餐就選呢間餐廳未曾食過的西餐廳, 我們在APM元氣旁的電梯落到底,行到工業區,行一個街口就見到一座工廠大廈幾特別的門口,好美式裝修, 上到上層係一間樓底很高的西餐廳,我們選了圓枱較易傾計, 其實樓底高好散聲, 要講嘢好大聲至聽到, 我們5人叫了以下食物.1. 西冷扒(有薯條, 瓜)套餐:牛扒不夠新鮮,好假味,已經只叫了七成熟, 沒有牛肉味2. 海鮮墨魚汁意粉套餐: 都好食3. 帶子意大利飯:水準合格,但不是我食過最好食的意大利飯,亦不似正宗的飯中間硬硬地 帶子很少份量4. 炸物拼盆(BUFFALO WINGS, ONION RINGS): 雞翼好食,但不是正宗BUFFALO WINGS, ONION RINGS係全餐最好食套餐湯是黑松露忌廉湯, 有好重菇味,好飲,另外有CREAM BRULEE為甜品,好一般, 室溫, 套餐亦包餐飲,我叫了凍咖啡,只是一般水平, 套餐有包括一條似黑糖包的麥包,外表似好食,但原來不是,沒有味道的包總括,肉類餐盆不太好食,其他食物則不錯.

2. 海鮮墨魚汁意粉套餐: 都好食

總括,肉類餐盆不太好食,其他食物則不錯.
2013-04-18
$190 (Dinner)
  • 炸物拼盆
和舊同事貓哥, 鳥哥聚舊, 來了貓哥現時的工作區域找尋美食 ~ 地點不太難找, 入了內街很快就找到了, 門口的裝飾已經告訴你就是這間店 ~ 跟之前的食評一樣, 一進來的感覺是帶期望的, 沿著樓梯上, 兩旁都有不同的掛畫, 實在為這暗暗的工業大廈加了一點色彩~ 亦是這一幅又一幅的掛畫, 引領我們找到餐廳 !一進去餐廳很寬敞, 可以想像是由一個大飯堂加上裝修而成的, 枱子都大大的, 而且不會坐得人貼人, 枱貼枱那種 ~ 亦有點像是喝東西的 bar, 蠻嘈的, 但氣氛一流, 實是適合放工後, 一身疲氣, 在這裏好好的宣洩一返 !翻開 menu, 原來晚餐之選有十款之多, 實是不可多得 ~ 我們三人選了蟹肉黑松露意大利飯, 加拿大bbq 醬燒豬肋骨, 以及海蝦燴墨魚汁面頭盤有三文魚沙律及餐湯 (磨菇湯)沙律菜是普通的生菜, 但非常可口, 脆及fresh, 胃口經過一天的工作, 馬上被喚醒 !湯就比較"漏" , 可能太肚餓了, 我喝完了一整碗以後, 已經覺得很飽了 ~ @@另外, 它還附送一個大大的包, 很有平日美式餐廳的風味 ~ (難怪我會覺得這樣飽好了 )幸好, 主菜沒有馬上送到, 在傾下計

頭盤有三文魚沙律及餐湯 (磨菇湯)

幸好, 主菜沒有馬上送到, 在傾下計的過程, 消化過程已在進行當中, 當食物送來時, 我的胃口指數又回升了少許 !
我自己點的海蝦墨魚汁面, 馬上來一口, 真的是剛煮好, 很燙口的呢 (oops!)
不過呢, 味道很普通, 蝦是沒有解凍好吧 ? 很實的口感.....
面不夠 al dente, 還是超糊口那種.... 而且overall 的 seasoning 也是過火了, 太 salty 了~
可惜呢, 我還是蠻期待這味菜, 因為我不懂做, 家中亦沒墨魚汁, 還想借這個機會吃完偷下師返去自己試煮, 但靈感可找不到呢 ~

再試試朋友的豬肋骨.... 也是過硬了, 醬汁亦不夠香.....
另外意大利飯倒沒有試, 但看樣子份量不錯, 亦找到蟹肉以及少許松露, 我想以這價錢來說, 不會聞到香香的松露也實是正常~
朋友吃後倒沒大讚, 也沒投訴, 看來是pass 的 !

主菜倒是蠻失望的呢, 因為價錢以這區來說算是中價吧~
幸好甜品及飲品都 ok ( 甜品當晚是creme brulet, 餐飲主要是coffee, tea, 亦可喝柚子茶) , 幫手挽回一點點分數啦 ~

總的來說, 如果是三五成群朋友, 這裏真是很不錯的選擇, 裝修有風格特色, 而且位置闊, 氣氛好!
如果能在食物上多下點工夫及心思, 應該會有更多回頭光顧的客人吧 !

2013-03-21
$200 (Dinner)
2013-04-01 50 views
生日但係係觀塘區,依度一定唔會失望.今次食少少,唔好太飽,因為依度D份量都係美式,大大份今次叫左2個MAIN,一個係意式蕃茄燴海鮮配蒜蓉飽,一黎到見到知道冇叫錯.蒜蓉飽好香好鬆化. 海鮮有大蝦2隻,而要好爽口. 帶子大而爽甜. 青口普普通通,亦帶鮮味. 龍琍竟然有整條. 成個159蚊,但食到既野一定值回票價.第2個係好多意大利餐廳都有既Carbonara.同第2間餐廳比,依度個汁冇咁濃,但又有返好香蛋黃香未,唔會咁濟,而且係闊面, 輕易就食晒.今次2樣野都唔係好濟, 雖然大份但亦輕鬆食晒.
生日但係係觀塘區,依度一定唔會失望.

今次食少少,唔好太飽,因為依度D份量都係美式,大大份

蒜蓉飽好香好鬆化.
海鮮有大蝦2隻,而要好爽口.
帶子大而爽甜.
青口普普通通,亦帶鮮味.
龍琍竟然有整條.
成個159蚊,但食到既野一定值回票價.
第2個係好多意大利餐廳都有既Carbonara.
今次2樣野都唔係好濟, 雖然大份但亦輕鬆食晒.
2013-02-08
$135 (Dinner)
Celebration
Birthday
  • 意式蕃茄燴海鮮配蒜蓉飽
2013-03-23 49 views
今天走進工廠區,試試Factory 99的午餐。到達工廠大廈的門口,沿住一條的充滿佈置的樓梯步上一樓,推門進去,看見一間經過精心佈置的西餐廳,暗黃燈光的吊燈,牆身有著不同的裝飾品和掛畫,配上木製的枱櫈,環境不錯,沒有一般工廠飯堂的感覺。午市套餐有十多款選擇,隨餐附上是日餐湯和餐飲,免加一。是日餐湯是羅宋湯,很濃味,特別的是它有一陣蒜香。隨湯送上一片蒜蓉多士,很脆很香口。我選了白酒忌廉汁蟹子焗海鮮意粉 ($55)意粉不是用碟上,是成個煎pan上枱,好特別。忌廉汁較淡,亦吃不到白酒的味道。不過很足料,意粉上鋪滿了墨魚、魷魚、蜆仔、蝦仔、魚塊、蘑菇等。意粉配上脆脆的蟹子口感不錯。份量頗大,算是抵吃。
今天走進工廠區,試試Factory 99的午餐。

午市套餐有十多款選擇,隨餐附上是日餐湯和餐飲,免加一。

是日餐湯是羅宋湯,很濃味,特別的是它有一陣蒜香。
隨湯送上一片蒜蓉多士,很脆很香口。

我選了白酒忌廉汁蟹子焗海鮮意粉 ($55)
意粉不是用碟上,是成個煎pan上枱,好特別。
忌廉汁較淡,亦吃不到白酒的味道。
意粉配上脆脆的蟹子口感不錯。
份量頗大,算是抵吃。
2013-03-23
$55 (Lunch)
2013-02-15 104 views
(這次和女上司一同吃飯, 不敢亂拍照)年初五是小妹新年假後開工的大日子, 一年一度的開年飯, 一定要吃好一點! 是日和女老細一同去開年, 她帶我到Factory 99, 聽就聽得多, 光顧還是第一次吧!通過工廠大廈那個破舊又簡陋的門口, 走上經過精心粉飾的樓梯, 此時你並不會覺得自己身處於工廠大廈的梯間.來到了餐廳, 發現空間很大(工廠大廈的特點), 但客人也超多, 找個位置也有點難度, 幸好店員幫我們在VIP room內找了吉位兩個. 餐廳內, 看到一貫工廠食堂的大圓桌和大長桌, 桌邊放有濕漉漉的置碟手推車, 但天花上卻掛有高級餐廳才會有的水晶吊燈, 牆上掛滿貌似梵高的畫作, 認真夠光怪陸離.午餐貴精不貴多, 只有14種左右的選擇, 隨餐附上餐湯及飲品.我選了南瓜忌廉汁焗海鮮意粉($55), 老細選了煙三文魚鮮果沙律配千島汁($60).是日餐湯是周打海鮮湯, 不是creamy類的, 很輕薄的質感, 味道淡淡的, 湯中佈滿海鮮粒粒, 是雪藏貨, 帶一點兒腥味, 但如斯價位, 有如此多的材料, 還是值得去包容的.老細的煙三文魚鮮果沙律份量很大, 煙三文魚的顏色毫不死實, 很鮮美的樣子,
(這次和女上司一同吃飯, 不敢亂拍照)

老細的煙三文魚鮮果沙律份量很大, 煙三文魚的顏色毫不死實, 很鮮美的樣子, 蔬果類顏色也很鮮艷, 味道不詳(沒有吃), 但她說此沙律配黑醋汁會更加健怡, 更加高貴, 更加搭配, 店方不妨考慮一下吧!
我的南瓜忌廉汁焗海鮮意粉, 用煎pan盛載, 過癮過癮! 而且熱度可以得以保持. 名為南瓜忌廉汁, 我以為是用南瓜與忌廉打成淡黃色的醬汁, 原來是南瓜還南瓜, 白汁還白汁, 有點失望. 用的是日本南瓜片, 還算甜美.
芝士下得重手, 而且可以做成拉絲的效果, 喜歡芝士的小妹勁like. 雖然芝士多, 但一點也不鹹, 甚至可以說是有丁點兒淡, 鹹多一分會較對味.
意粉則不俗, 煮得不過火, 保留咬口.
海鮮亦是雪藏貨, 除了八爪魚, 墨魚, 蜆仔等雪藏海鮮粒粒外, 還是雪藏斑片兩片, 用料真豐富! 只是難免會有些少腥味.
今次可能我選的東西不太合自己的口味, 感覺一般般, 不過以五十多元之價錢有如此的份量的食物, 令我心甘情願的再來, 試試其他的美食, 再看看有沒有自己的心水.
2013-02-14
2012-11-27 171 views
沒有帶飯的日子, 中午當然要出去覓食喇. 好一段時間沒有來factory99, 今天跟同事1220便離開公司去拿位置, 故地重遊, 要知道午飯時間, 沒到1245這裡已經全院滿座. 餐牌跟我2個月前來已經不一樣了, 有些signature dishes還是保留下來, 有些新加的好似芝士笳汁大啡菇配薯條或者沙律. 在green monday的效應下,(雖然今天不是Monday) 本來今日就想試試這個, 可惜店家通知今天沒有供應, 就唯有選擇另一個餐, 烤加拿大西冷扒英式香腸配薯蓉雜菇, 跟餐還有湯和飲品選擇. 而同事選擇了香煎豬扒意粉. 先說說餐湯--羅宋湯, 由於還在減磅的過程, 所以湯品都不能食用, 本來想嘗試一口, 但是看到浮面的油, 再想想湯應該很濃味, 所以還是放棄了, 一口都沒有喝, 一來不想吸收太多鈉質導致自己水腫, 二來今晚要見營養師, 還是乖乖吧. 主菜來了, 幸好我的烤加拿大西冷扒真的是用烤的, 而且沒有什麼油份, 正切合我心意, 敗筆是我不記得醬汁另上, 弄到自己在進食的時候要用刀刮去表面的醬汁, 而牛肉有嚼頭, 帶牛肉香味, 雖然是cold cut的樣子, 看上去

羅宋湯
主菜來了, 幸好我的烤加拿大西冷扒真的是用烤的, 而且沒有什麼油份, 正切合我心意, 敗筆是我不記得醬汁另上, 弄到自己在進食的時候要用刀刮去表面的醬汁, 而牛肉有嚼頭, 帶牛肉香味, 雖然是cold cut的樣子, 看上去分量不多, 薄薄的兩塊, 但是在慢慢吃的情況下, 也足夠了, 而香腸因為太多油, 我就吃了一條, 有陣陣的香草味, 就是油份高, 讓人吃了不放心, 而配菜薯蓉, 其實不應該吃的, 因為一定是混合了牛油, 但是因為太綿滑了, 還是忍不住全都吃了(外出吃飯就是有這個問題), 相信這一頓飯已經超出了我一天可以吸取的油份了.
烤加拿大西冷扒英式香腸配薯蓉雜菇
而同事的香煎豬扒意粉, 份量十足, 男生都不用擔心吃不飽, 同事吃不完, 分了給另外一位同事, 最後還有剩. 女生食量少, 2人分一份絕對夠了.
香煎豬扒意粉
最後當然來一杯走甜熱檸檬水來清清胃口喇. 看來今天晚上只能吃青菜了.
熱檸檬水
每人花費約HKD60, 這裡凍飲不用加錢, 而且免加一.

2012-11-27
羅宋湯
香煎豬扒意粉
熱檸檬水
2012-11-17 27 views
8月10日, 今日難得既半日閒, 嚟咗觀塘搵呀菲食lunch~ 呀菲帶咗我嚟位於一間工廠大廈裏面2樓嘅餐廳, 因為我地2點先嚟食, 都諗住應該冇乜人, 加上工廠地區, 點知去到都仲係人頭湧湧, 要等一兩張枱先有, 竟然咁大地方可以容納咁多人都爆, 睇嚟呀菲真係帶咗我嚟一個臥虎藏龍嘅地方~::: 馬來亞黃咖哩牛肋條飯 凍奶茶 ::: $49每個lunch set都包湯同飲品, 但係張menu寫明餐湯送完即止, 都幾寸喎, 不過其實佢好少真係會送完~ 今日我地咁遲食佢都有俾, 仲熱辣辣上枱~ 係粟米蛋花湯, 蛋花同粟米份量都多, 味道清甜都幾開胃~個咖哩上枱都聞到陣陣咖哩香, 同埋個賣相都唔錯, 幾好~ 食落味道都冇令我失望, 辣得嚟有淡淡椰香, 但係椰奶味又唔會搶咗咖哩味~ 好唔鐘意d馬來咖哩得個甜字, 呢度嘅辣味好適中, 杰度又啱啱好撈飯食唔錯~ 牛肋條即係牛腩, 少少韌唔算係水準貨, 好彩都夠入味, 彌補番牛味嘅不足~凍奶茶味夠濃, 亦夠凍, ok~::: 工廠99焗茄醬豬扒飯 凍咖啡 ::: $50呢個工廠99焗茄醬豬扒飯都算係呢度招牌, 真係試過太遲嚟賣晒ga! 最有睇頭

::: 馬來亞黃咖哩牛肋條飯 凍奶茶 ::: $49
凍奶茶味夠濃, 亦夠凍, ok~

::: 工廠99焗茄醬豬扒飯 凍咖啡 ::: $50
呢個工廠99焗茄醬豬扒飯都算係呢度招牌, 真係試過太遲嚟賣晒ga! 最有睇頭一定係佢用個鐵pan裝住d焗到熱辣辣香噴噴嘅豬扒飯~ 份量都相當之多! 豬扒已經切成一塊塊, 肉質都經過鬆肉粉洗禮而變得軟腍, 幸而都唔會無晒肉味, 拍得住一哥嘅焗豬扒飯~ 雖然話係焗茄醬豬扒飯, 但其實都有好多新鮮番茄件, 番茄酸香, 茄醬偏甜, 兩者夾埋味道就啱啱好. 要讚嘅係醬汁份量相當足夠, 點到豬扒食之餘亦夠晒撈飯~ 飯底係炒得乾身嘅蛋炒飯, 粒粒分明有咬口~ 正!
凍咖啡勁大杯勁濃~ 絕對咖啡因爆棚! 試過幾次飲完都會心跳手震一個下晝… 食成餐飯都只飲到半杯~ 打包仲裝得滿大半杯外賣杯! 受得起咖啡因嘅咖啡精應該幾鐘意~

整體食物又大件又抵食, 加上我地2點入座仲有9折, 完全物超所值! 唯一唔好嘅係員工服務態度同埋周圍聲量實在超標得過份… d呀姐好似完全唔理人咁自己做自己野, 忙還忙, 都要幫人落單, 大張大枱自然就好多同唔人搭枱, 食物擺上枱問都唔問就走咗去, 都唔知邊個嘅… 一路食, 就好似去咗街市咁, 成間餐廳都好應聲, 嘈到完全傾唔到計… 都要扣下d分.
2012-08-10
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$45 (Lunch)
呢度 sale gammick, 粗獷的木枱、石屎地,好美國,從工廠大廈走進來成了強烈的對比,係幾得意;但食物就得個樣,睇落好得,但吃起來就出事了,比起一般快餐還要差。。。最正常的都似乎是豬肋骨,但其實都不太入味,亦不夠淋,吃得頗辛苦。還有茶餐廳式的服務,跟這裡的裝潢完全不相襯。但這裡的生意不俗,尤其一大班人,可能呢度有很大張枱(好原始的木材 feel ),有點像 Harry Potter 的場景,大班朋友真的好有氣氛,廿人都坐得落。雖然我比 OK , 但應該不會再幫趁啊!

雖然我比 OK , 但應該不會再幫趁啊!

加入了Thyme 香草的磨菇湯,感覺不太夾,自己不太喜歡。
非常糊口的墨汁意粉,吃不下。
不入味的豬肋骨,感覺是塗了一層醬汁便上枱。
呢個布甸,好似一團粉咁,吃了兩啖就唔想食喇!
$200 (Dinner)
2012-10-15 20 views
來這裡午餐,最令人頭痛的是環境,因為實太嘈吵了。不過,也難怪這裡時常也爆場,因為食物也真是不錯,而且這個區域,選擇也太少了。這次叫了一個牛扒,雖然不是什麼頂級牛肉,但入口也尚算有肉味,鬆軟而不是加了梳打粉的效果,只是$60多元,收貨了。
來這裡午餐,最令人頭痛的是環境,因為實太嘈吵了。
2012-10-09
$70 (Lunch)
2012-08-12 28 views
這裡疑似是蠻regular 幫襯既地方嘈得如街市一樣既午餐環境,但如要找個好食又價錢合理既地方位於apm 隔離既佢的確係勝人一籌!!從泰國回來一直想食返西餐以解「相思之苦」同朋友仔點了一樣既牛扒薯蓉有3 片之多!! 呢個lunch 實在太奢侈哈哈,完全食唔晒牛扒有d 乾,不過以$58 既價錢真的不能有要求做得咁樣已經挺好了喜愛它的薯蓉,只有少少鹹味有湯有餐飲夫復何求
這裡疑似是蠻regular 幫襯既地方
嘈得如街市一樣既午餐環境,但如要找個好食又價錢合理既地方
位於apm 隔離既佢的確係勝人一籌!!

從泰國回來一直想食返西餐以解「相思之苦」

同朋友仔點了一樣既牛扒薯蓉
有3 片之多!! 呢個lunch 實在太奢侈
哈哈,完全食唔晒
牛扒有d 乾,不過以$58 既價錢真的不能有要求
做得咁樣已經挺好了
喜愛它的薯蓉,只有少少鹹味

有湯有餐飲
夫復何求
$58 (Lunch)
2012-08-11 23 views
約了朋友在觀塘見面,Apm沒有心水的餐廳,在openrice搜尋了片刻,便找到這家有名氣的樓上館子。離地鐵站大概五分鐘路程,那工廠大廈其實也不難發現,有服務生站在入口處,透過對講機通傳客人的數目。餐廳面積比我想像的大了幾倍,真的有點似個飯堂呢!燈光暗淡,襯托了很多古典特色的擺設;木製的枱和椅子為餐廳環境帶來樸實感覺。大概餐廳很大,容納客人的數量也較多,也因此而比較嘈吵。送上的餐牌有十多款式讓人選擇,最後從芸芸中下了決定—焗鮮茄豬扒飯。上碟時賣相吸引而且熱得很,醬汁很多,完全蓋過飯的份量。蕃茄鮮甜,拌上飯格外有胃口。飯與蛋炒在一起,味道不錯,只是鑊底的飯有點硬,大概是焗過頭了。萬萬也想不到,豬扒水準叫人失望。餐廳出於方便,上碟前已將豬扒切成小件。豬扒口感完全出乎意料之外,質感很「鞋」。咀嚼得令牙齒感到很累,實在沒有一件能完整地吃下肚子。豬扒有失水準,試了朋友的香煎龍脷柳。龍脷柳上碟時,飯原是呈圓桶狀,可惜服務生還未放穩已經塌下來。兩條長長的龍脷柳以翠玉瓜點綴,令賣相看來也不錯。龍脷柳煎得很香,帶點脆口,魚身嫩滑;煎香時加了香料及黑糊椒,比豬扒好吃多了!這Lunch set不過五十元,付有
焗鮮茄豬扒飯
香煎龍脷柳

這Lunch set不過五十元,付有賣完即止的餐湯及飲料,很划算!在這裡的消費,相信比在Apm 要便宜多!
$50 (Lunch)
2012-07-23 44 views
之前都係食lunch, 點知原來食早餐既感覺可以咁大不同 清靜既環境,蠻優閑的 論食物是不錯, 但服務... 要三催四請先有人肯黎落order 呢度既麥皮係無糖的, 如果想食甜的話就要自己放糖了 不過我覺得即使係無糖都唔難入口, 而且溝左牛奶都有陣陣清香~~ 最令人感興趣的竟然係那份多士 牛油完完全全的融係熱烘多士之內,沒有太多的烘燶, 恰到好處 再配埋熱辣辣咖啡 坐係高檯上慢慢品嘗寧靜中的早餐特別好味道
之前都係食lunch, 點知原來食早餐既感覺可以咁大不同
清靜既環境,蠻優閑的
麥皮 ︳炒蛋多士 ︳熱咖啡
呢度既麥皮係無糖的, 如果想食甜的話就要自己放糖了

最令人感興趣的竟然係那份多士
牛油完完全全的融係熱烘多士之內,沒有太多的烘燶, 恰到好處

再配埋熱辣辣咖啡
坐係高檯上慢慢品嘗寧靜中的早餐特別好味道
$25 (Breakfast)
真係唔知原來觀塘區工業大廈有一間裝修唔錯,坐得舒服既餐廳一入去就知道老闆花左唔少心思係裝修佈置上午餐有餐湯、主菜同飲品餐湯揀左中湯,係有豆既,真係豆味幾重,本身唔好豆既我唔係太啱飲主菜揀左香草黑松露忌廉汁焗墨魚仔意粉同美國肉眼扒配紅酒汁飯前者忌廉汁整得唔錯,稍嫌墨魚仔太少後者有驚喜,用既肉眼扒係有質感、有厚度既,唔係一般茶餐廳哥種牛肉走既時候大堂擠擁程度十分誇張,完全係水泄不通!消費:約$70
真係唔知原來觀塘區工業大廈有一間裝修唔錯,坐得舒服既餐廳
一入去就知道老闆花左唔少心思係裝修佈置上
午餐有餐湯、主菜同飲品
主菜揀左香草黑松露忌廉汁焗墨魚仔意粉同美國肉眼扒配紅酒汁飯

前者忌廉汁整得唔錯,稍嫌墨魚仔太少
走既時候大堂擠擁程度十分誇張,完全係水泄不通!

消費:約$70
2012-06-08
  • 美國肉眼扒配紅酒汁飯
2012-07-20 33 views
這間餐廳日間提供美式午餐和食品,晚間就類似酒吧比大家輕鬆飲下野傾計。今日去試Set lunch, Set Lunch我見到有7-8款選擇,除左飯類和意粉類,仲有扒餐配沙律和麵包類,份量相當大份,味道好,價錢由$5x-$6x,女士們可以叫一份share食。大熱狗長到隻碟咁長Curry beef rice的curry好香雞扒意唔洗講係好大份吉列豬扒salad塊吉列豬扒炸得鬆脆, 豬扒又係大大塊, salad有新鮮生果,正,夠fresh!Lunch time就好多人所以成間餐廳好嘈咯!

大熱狗長到隻碟咁長
Curry beef rice的curry好香
雞扒意唔洗講係好大份

Lunch time就好多人所以成間餐廳好嘈咯!
午餐
2012-07-19
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
午餐
  • 吉列豬扒salad
2012-07-07 33 views
經朋友介紹就試一試 lee 間 Factory 99, 果然係不錯的選擇, 但最多之前 book 左位先, 因為 lunch time 時間超多人。午市套餐:餐湯+主菜+餐飲 ~~ 份量夠大, 味道又ok, 值得一試!!

2012-07-03
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$60 (Lunch)