2022-04-01 89 views
屋企附近開咗間方便好食嘅飯團🍙當然要即刻外賣返屋企食~今次食咗芝士鰻魚飯團同埋豬扒飯團😂😂🥰我想講食咗半個多少少已經勁飽…完全可以一個當午餐咁食。而且飯團好足料好多生菜芝士肉鬆等等,超好食。珍珠奶茶都好好飲,好香嘅奶味而且飲到茶的甘香。高質!值得一提嘅係店員超級Nice,我唔小心倒瀉咗杯嘢飲🧃完全冇黑面仲好貼心咁幫我換咗一杯🥰🥰♥️..🏠 阿杏飯團 (上環)上環文咸東街135號地下4號舖
屋企附近開咗間方便好食嘅飯團🍙當然要即刻外賣返屋企食~

🏠 阿杏飯團 (上環)
上環文咸東街135號地下4號舖
2022-03-24 169 views
主打牛肉饭团,米饭是紫米,软软糯糯的,配以肉松、黑椒牛肉、生菜、还有炸的酥脆脆的、不知道是什么但很好吃的东西。好像还加了椰汁,有小小芒果糯米饭的味道。比韩国饭团软、好吃。做下午茶、轻食都刚刚好。
2022-03-24
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)