2025-08-05
【👸🏻老闆娘家常飯|🐟🍚好味蒸魚想食就食】兩餸飯大行其道,其實我第一次食😜!行過見到好多款式嘅餸,又有我鍾意食嘅蒸魚,想食就有,唔使去街市買餸,又唔使自己煮,慳返好多時間,真係香港名物,都市人家居好幫手!.😉蒸魚套餐魚、菜、飯原條蒸魚,蒸得剛好,拿回家食仲好熱好完整,蒸魚豉油、薑蔥都齊備,撈飯真係一流,仲有菜係底,吸晒魚嘅精華!.😉三餸飯肉餅、煎釀豆腐、煎釀尖椒三餸任你揀,歡迎任性嘅你,幾咁唔夾味嘅配搭都無所謂,因為飯盒間格將不同餸菜分隔開,原汁原味,保存獨立好味道。.🥣例湯每日不同,新鮮感滿滿.🧑🏻🍳店員和老闆都對我呢個兩餸飯新手好有耐性,態度No.1.俾錢時老闆送我一個鎖匙扣,Happy wife Happy Life! 幾得意😎.👸🏻老闆娘家常飯📍香港灣仔軒尼詩道68-76號新禧大樓地下B號舖#香港 #灣仔 #老闆娘家常飯 #兩餸飯 #好食 #原條蒸魚
😉蒸魚套餐
魚、菜、飯
😉三餸飯
肉餅、煎釀豆腐、煎釀尖椒
🥣例湯每日不同,新鮮感滿滿
🧑🏻🍳店員和老闆都對我呢個兩餸飯新手好有耐性,態度No.1
👸🏻老闆娘家常飯