2025-06-26
估唔到樂富屋邨街市 都搵到高質勁脆嘅鹹豬手😱豬手都係喺店舖現場新鮮製作 做到半肥瘦效果最重要豬皮真係好鬼脆 咬落去會聽到聲嗰種除咗豬手 佢哋燒春雞都好靚仔原隻最平都只係$68 仲有幾款口味⭐️香草法式燒春雞$68⭐️蒜香南乳春雞$68⭐️古法窯燒春雞$75亦都有冷盤小食 可以直接買返屋企$100/3包例如有⭐️麻辣系列 ⭐️檸檬泡椒系列但我最鍾意係⭐️酒醉系列酒醉豬手粒 豬皮好彈牙 酒香味突出雞卷仲望到少少雞啫喱.見到佢哋越開越多分店 係大圍 馬鞍山 深水埗 大埔 將軍澳 屯門都有分店燒味飯價錢都好平民 其他好嘢就留俾大家發掘啦‼️你哋又有冇試過呢?.#hkfunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_樂富.#燒洒一族 (樂富) @grillmanhk 地址:樂富聯合道198號樂富廣場地下樂富街市406號舖.(如果鐘意睇飲食紀錄 記住 追蹤/like/分享 感謝你哋支持🙏🏻).‼️想睇更多資訊‼️ hkfunfoodrecord‼️ funfunfoodrecord.#飲食 #美食 #hk #foodphotography #foodstagram #hkfood #hkfoodi
最重要豬皮真係好鬼脆 咬落去會聽到聲嗰種
但我最鍾意係⭐️酒醉系列
酒醉豬手粒 豬皮好彈牙 酒香味突出
雞卷仲望到少少雞啫喱
燒味飯價錢都好平民 其他好嘢就留俾大家發掘啦
‼️你哋又有冇試過呢?
#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_樂富
#燒洒一族 (樂富) @grillmanhk
地址:樂富聯合道198號樂富廣場地下樂富街市406號舖
‼️想睇更多資訊
‼️ hkfunfoodrecord
‼️ funfunfoodrecord
#飲食 #美食 #hk #foodphotography #foodstagram #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #香港美食 #食評
#香港旅遊 #香港好去處 #將軍澳美食 #馬鞍山美食 #大圍美食 #屯門美食 #樂富美食 #大埔美食 #樂富 #將軍澳 #馬鞍山 #燒味飯 #豬手