2010-03-24 1531 views
我見門口燒臘整得幾整齊,又好多人來外賣,我估唔差得去邊,入去吃,得一張台,店內四圍都係燒臘,雙拼飯,21元一碟,叉燒燒肉飯,叉燒無味,好(un),燒肉個皮好(林),唔曉脆,飯又凍,湯又係凍,食了一半就唔想吃。
我見門口燒臘整得幾整齊,又好多人來外賣,我估唔差得去邊,
入去吃,得一張台,店內四圍都係燒臘,
雙拼飯,21元一碟,
湯又係凍,食了一半就唔想吃。
2010-03-24
$21 (Lunch)
2007-04-12 860 views
愛上左食呢間既鹽焗雞&叉燒已有大半年,d鹽焗雞都幾大隻,幾好食,但就肥左少少,不過$45一隻就幾抵食!而十蚊一條叉燒都得架!個人覺得好食過附近幾間燒味舖!仲買到呢度個老闆娘同兩、三個伙記都認得我啦~
愛上左食呢間既鹽焗雞&叉燒已有大半年,
d鹽焗雞都幾大隻,
幾好食,
但就肥左少少,
不過$45一隻就幾抵食!

而十蚊一條叉燒都得架!
個人覺得好食過附近幾間燒味舖!

仲買到呢度個老闆娘同兩、三個伙記都認得我啦~
2006-04-23 746 views
今晚路過朋友仔建議再買燒鴨同叉燒夠多肉雞都算夠味但今次質素比上次差肉有少少韌而且有d搵笨原來個底全部只係豬頭骨無肉食而且最衰係甜酸汁都無包百佳d出品仲要好又抵食d
今晚路過朋友仔建議再買
無肉食
而且最衰係甜酸汁都無包
百佳d出品仲要好又抵食d
2006-03-07 293 views
星期日都仲要番工累死後都唔想煮晚飯打算簡簡單單同朋友仔食個便餐走黎買左一盒燒味一個滿滿既雜錦燒味盒有兩種價錢分別係15蚊同18蚊見18蚊呢種o岩心水d要左一盒有齊叉燒,燒鴨,白切雞,乳豬,豬耳叉燒肥瘦適中燒鴨係脾位,肉多又唔肥雞出奇地有雞味乳豬同豬耳較肥兩個全日無乜食過野既人加碟菜又一餐飽到上心口可想而知份量幾多其實佢d雜錦燒味有唔同既組合你可以因應自己想食乜就要邊盒不過真係幾多人下唔係朋友仔話試我都未必會買經過可以買黎加料
星期日都仲要番工
累死後都唔想煮晚飯
打算簡簡單單同朋友仔食個便餐
走黎買左一盒燒味
一個滿滿既雜錦燒味盒有兩種價錢
分別係15蚊同18蚊
見18蚊呢種o岩心水d
要左一盒有齊叉燒,燒鴨,白切雞,乳豬,豬耳
叉燒肥瘦適中
燒鴨係脾位,肉多又唔肥
雞出奇地有雞味
乳豬同豬耳較肥