2020-04-24 157 views
有日無辜辜無聊聊走到長沙灣食個下午茶! 見到間桃源記 !入去食番個下午茶先! 嗌咗個叉燒油雞瀨!! 等咗好耐終於嚟啦 見到碗嘢 好有驚喜呀! 五嚿叉燒、 四嚿小油雞! 瀨粉一大啖! 冇睇錯 係一大啖咁多!! 要食就快啲啦! 一口燒味瀨快啲食啦!!! 只此一家 絕無其他!! 一啖足以食飽你正呀! 店員竟然話 下午茶就是這樣的,要食就食正價啦!
2020-04-24
$38 (Tea)
2020-02-03 193 views
燒味好味,價格相宜。單拼和雙拼燒味好味和價格相宜,性價比非常好,這是一間新的食店,我本來沒有太大期望及希望,但是吃完义燒飯之後發現燒味的水準很好,值得推薦及再㳄光顧多幾次,試下其他食物。
燒味好味,價格相宜。

燒味
燒味
2019-09-22 349 views
今日同轉左去長沙灣返工既死黨見面,點知佢話要OT,叫我去依間新開既燒味店度買外賣上公司一齊食。因為聽到係新開張,為左保險,我都係叫個比較穩陣而又鐘意食既叉雞飯。依間店既價錢唔算貴,雙拼先$35。拎住外賣上到公司,一開盒。嘩!!!竟然比個脾我,唔通想我多D幫襯。haha。食落口,切雞同平時食既唔大分別,但個叉燒就幾好。雖然佢比我既係瘦叉燒,但瘦得黎保留到肉汁,食落唔會太乾身。如果用性價比黎講,就幾ok。

如果用性價比黎講,就幾ok。

2019-09-19
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$35 (Dinner)