本來都食過呢間一兩次,亦喺其他分店食過,味道真係唔錯,但係今次體驗只可以話令我永遠black list呢間鋪。我去到睇餐牌打算外賣既時候,聽到另一個客疑似拎住外賣盒向店員投訴,唔清楚係敏感定唔舒服,但唔係重點,而係後續。當嗰位客人仍在理論的時候,店員已經表示想忽視佢,向我問:「食啲咩呢?」,我覆:「一人套餐…」然後突然店員又繼續同客人理論。嗰位客人見店員態度差劣,並在離開嘅時候同店員講會投訴。然而嗰位客人離開咗,嗰位店員企喺收銀處不但沒有繼續點單,反而係繼續同另一位店員發洩、吹水。等了10幾秒店員仍然無打算幫我點單,我就話:「其實你仲做唔做生意㗎?」佢語帶嫌棄話:「做…」然後就到後面打包食物,其間竟用一個正常聲線向另一位店員反串我話「咩仲問做唔做生意喎」本身已經成肚氣,打緊呢篇文嘅時候,食得幾啖,肚開始痛… 所以係一定blacklist

孜然手撕雞一人套餐
TakeAway
2024-09-26 442 views
手撕雞伴麵 $38 🍜最近試咗手撕雞伴麵,價錢只係$38,真係好平!份量ok,食完都會覺得夠飽!手撕雞嘅肉質嫩滑,配上香噴噴嘅麻醬,味道真係正!不過,麻醬似乎有啲少,想再多啲就更完美啦!😋麵條煮得剛剛好,搭配埋涼涼嘅青瓜,特別好清爽,真係岩夏天食!天氣熱,食到啲凍凍地嘅伴麵,感覺好舒服,真係一流!青瓜都好新鮮,咬落去脆脆嘅,增添咗口感。不過,唯一可惜嘅係呢間店喺街市入面,只做外賣,無堂食,要揾地方食!總括嚟講,性價比高!
手撕雞伴麵 $38 🍜