2024-07-16 198 views
👨‍🍳 上海滋味,醇香入心📍 劉興記(瞠角店)坐落於旺角通菜街的劉興記,多年來一直深受當地人的喜愛。這裡不僅供應正宗的上海風味,更以精湛的手藝和用心的服務贏得食客的讚賞。🍲 濃郁湯頭,滋味無窮他們的招牌「上海排骨湯麵」($25)堪稱一絕。湯頭濃郁醇厚,散發著迷人的上海風情。細嫩的排骨與彈牙的麵條融為一體,每一口都令人回味無窮。🥟 鮮嫩多汁,層次豐富另一大亮點是「生煎包」($15)。外皮金黃酥脆,內餡鮮嫩多汁,捨不得一口吞下。搭配香濃的豆漿,形成了完美的口感組合。🍗 入味鮮美,賣相精緻「麻醬手撕雞絲泠」($30)和「生炸雞扒湯麵」($28)也同樣令人難忘。雞肉入味鮮美,搭配上精心設計的配料,營造出層次豐富的美味。🦀 上海風味,一應俱全最後,別忘了品嚐「蟹黃生煎包」($25)和「雞絲酸辣湯」($25)。前者餡料鮮香濃郁,後者湯頭酸辣爽口,讓您一次感受上海美食的精髓。💯 正宗上海滋味,值得一訪劉興記除了提供正宗的上海美食外,更以其優質的服務和舒適的環境為食客營造愉悅的用餐體驗。無論您是慣客還是初次造訪,相信都會為這裡的美味所折服。地址: 旺角通菜街1M-1T號華發大廈地下D號舖
👨‍🍳 上海滋味,醇香入心

📍 劉興記(瞠角店)

🍲 濃郁湯頭,滋味無窮

🥟 鮮嫩多汁,層次豐富

🍗 入味鮮美,賣相精緻

🦀 上海風味,一應俱全

💯 正宗上海滋味,值得一訪

地址: 旺角通菜街1M-1T號華發大廈地下D號舖
2024-07-16 132 views
路經旺角女人街,因為突如其來的大雨,就不如先吃個下午茶再算。劉興記吃的是上海菜,環境比想像的好, 店面雖小卻整潔明亮。生煎包包底金黃酥脆,咬下去時要小心, 因為滿滿的湯汁很容易爆出。肉餡鮮嫩多汁, 搭配薄薄的皮, 口感層次豐富。麻醬手撕雞粉皮這裡的份量比一般的店大, 粉皮爽滑有嚼勁, 麻醬香濃不膩, 雞絲嫩滑, 再搭配爽脆的青瓜絲, 口感豐富, 非常開胃。涼涼的口感很適合夏天享用。豆沙鍋餅作為甜點也相當出色。外皮酥脆,內裡豆沙餡微甜不膩。值得一提的是, 店家控油功夫了得,吃起來一點也不覺油膩。百步香蔥油餅香氣四溢, 層次分明, 外酥內軟, 蔥香濃郁。上海排骨菜飯排骨炸得酥脆可口, 肉質軟滑。菜飯菜量充足, 米飯粒粒分明。

生煎包

麻醬手撕雞粉皮

豆沙鍋餅

百步香蔥油餅
香氣四溢, 層次分明, 外酥內軟, 蔥香濃郁。

2024-07-13 166 views
又放半日同爸爸媽咪去旺角食晏,先排去完大圍食完之後食過返尋味,去返九龍區再試吓佢嘅生煎包 今次因為已經係兩點過咗繁忙時間,所以唔使排隊旺角分店比大埔分店大,座位坐得舒服,最緊要係冷氣好夠對於而家夏天好緊要,都係用QR code落單,一入到去侍應已經好好笑容咁招呼我哋坐低🥢 上海排骨菜飯+生煎包一隻$54菜飯份量合適,熱辣辣,菜同飯嘅比例好平均,配埋酥脆嘅排骨好好食🥢 上海排骨湯麵+生煎包一隻$54爸爸叫菜飯,媽媽就叫麵,湯麵都好大碗,軟硬適中。水準同大圍一樣🥢 迷你雞絲酸辣湯+生煎包+ 豆漿$59酸辣湯偏酸唔太辣,各人有各人口味,呢個偏酸嘅酸辣湯非常適合我飲。🤗🤗招牌嘅生煎包真係每一口都爆汁,叫咗爸爸小心啲食,但係都係爆汁飛到對面媽媽件衫,都唔知好嬲定好笑🥢 手工豆沙窩餅 $28一如既往炸得非常香脆,滿滿嘅豆沙餡,好吃!我地3個人食左$195,份量啱啱好食得好滿足,特別一提,一開始招呼我哋嘅女侍應,全程都笑容滿面,無論對住整生煎包嘅師傅,同事,定係對住絡繹不絕嘅顧客,佢都保持笑容,好親切咁樣邀請顧客坐低,指導佢哋用QR code落單,同時佢對自己公司嘅生煎包都好有信心,佢見爸爸媽媽食得

🥢 上海排骨菜飯+生煎包一隻$54

🥢 上海排骨湯麵+生煎包一隻$54

🥢 迷你雞絲酸辣湯+生煎包+ 豆漿$59

🥢 手工豆沙窩餅 $28
一如既往炸得非常香脆,滿滿嘅豆沙餡,好吃!

我地3個人食左$195,份量啱啱好食得好滿足,特別一提,一開始招呼我哋嘅女侍應,全程都笑容滿面,無論對住整生煎包嘅師傅,同事,定係對住絡繹不絕嘅顧客,佢都保持笑容,好親切咁樣邀請顧客坐低,指導佢哋用QR code落單,同時佢對自己公司嘅生煎包都好有信心,佢見爸爸媽媽食得咁開心,仲好熱情咁同我哋講生煎包嘅皮同埋餡料都係每日新鮮製造,份量足,絕對係真材實料,佢仲話見到客人入嚟食得開心舒服佢就好開心,所以一見到有顧客喺門外佢就會即刻招呼佢哋入嚟,因為天氣實在太熱

呢位咁好嘅職員叫做阿玉,我爸爸話,呢間舖頭嘅老闆請咗佢真係好好彩,如果香港嘅食店服務員都可以好似佢咁,香港嘅飲食業就有救啦,而家喺香港食嘢除咗食物質素之外,其實好服務都係令人哋會不斷返轉頭嘅誘因,所以好推薦大家嚟食,服務一定唔會令大家失望

順帶一提,佢哋嘅豆漿都係新鮮自家製作,健康無添加,跟餐包埋大家可以試一試🤭🤭
2024-07-13 171 views
今日放假同朋友仔行旺角,知道人氣劉興記瀑汁生煎包係女人街附近。梗係要去食佢熱瀑的生煎包啦😍我哋叫咗:✅招牌生煎包(必食)招牌生煎包真係一口一爆汁,咬一口肉汁已經爆曬流出。肉汁非常之鮮甜。每個都煎到香脆。真係好味😋✅蟹黃生煎包(必食)餡料多咗蟹黃,非常香濃,同樣煎得好靚好香脆。✅鮮雞湯小雲吞12粒香濃清湯底,一小粒雲吞夠特別✅麻醬手撕雞粉皮我喜歡食粉皮,今次加左雞絲都唔錯👍總括:餐廳環境唔錯,職員熱情招呼,價錢實惠,食材新鮮。
我哋叫咗:
✅招牌生煎包(必食)
✅蟹黃生煎包(必食)
餡料多咗蟹黃,非常香濃,同樣煎得好靚好香脆。
✅鮮雞湯小雲吞12粒
香濃清湯底,一小粒雲吞夠特別
✅麻醬手撕雞粉皮
我喜歡食粉皮,今次加左雞絲都唔錯👍

總括:餐廳環境唔錯,職員熱情招呼,價錢實惠,食材新鮮。

2024-07-13 113 views
劉興記喺香港都好多間分店,今次嚟到旺角呢間食餐廳主打不同嘅生煎包,有普通同埋有蟹粉嘅 ,而且更加提供唔同嘅套餐經濟實惠✅雞絲酸辣湯有雞肉絲,配以各種新鮮蔬菜,在酸辣湯底中煮成,口感清爽酸辣,開胃提味。今次係揀咗套餐,所以係迷你版,一個人食啱啱好😋生煎包鐵鍋生煎至底部金黃酥脆。肉餡鮮美多汁,皮層酥脆可口,牆上寫住冇爆汁的話可以換過隻新嘅俾你,可見餐廳對自己嘅生煎包非常有信心👍🏻上海排骨湯麵炸排骨幾好食,唔係正宗嘅皮,但係係吉列,食起上嚟有另外一種感覺,枱上面有豆瓣醬加埋都唔錯😋蔥油雞扒菜飯嫩滑可口的雞扒😘,淋上香濃的蔥油,菜飯本身調味都適中,唔會唔夠味,相當唔錯
劉興記喺香港都好多間分店,今次嚟到旺角呢間食

雞絲酸辣湯

生煎包

上海排骨湯麵

蔥油雞扒菜飯
2024-07-12 72 views
蔥油雞扒菜飯 $42配生煎包 $20/2隻蔥油雞扒菜飯,蔥油勁香,雞扒係炸過黎既,但係肉厚炸粉薄,食落都仲有回彈,證明雞扒處理得唔錯,而菜飯亦都要讚,菜都多,有菜係入面飯質唔會太淋又唔會太硬,食落有菜既爽口感,淡淡既菜香,大大碗飯都食唔夠生煎包非常飽滿,灑上有黑芝麻和香蔥,底部脆脆的,口感細緻;咬開有爆汁效果!!! 食用時肉汁流哂出黎!! 內餡豬肉新鮮嫩滑,非常美味,難怪係呢間店既招牌整體嚟講食得滿意,特價及半價後真係勁抵食,而且出品有水準,會回訪!
蔥油雞扒菜飯 $42
配生煎包 $20/2隻

淡淡既菜香,大大碗飯都食唔夠

生煎包非常飽滿,灑上有黑芝麻和香蔥,

2024-06-28
2024-07-11 81 views
招牌生煎包 $45/6pcs生煎包頂部皮似小籠包咁薄底部煎至金黃香脆🍳口感層次豐富肉餡份量勁多肉感十足🐷肉質鮮嫩最出色既係生煎包真係會爆汁💦湯汁超多要小心咬開皮吸三、四啖先飲得曬整體味道鮮甜、湯汁唔會好油膩好食👍🏻麻醬手撕雞絲粉皮 $35麻醬十分稠身粉皮爽彈而不失煙韌配搭埋手撕雞同青瓜令成件事更豐富🥒份量亦比想像中多清清涼涼🧊上海排骨湯麵 $42上海排骨炸粉夠薄排骨醃得入味🫙直接食都好夠味湯麵麵條選用較粗身既上海麵🍜有啲似烏冬湯底都唔馬虎係清雞湯湯底🍲生炸雞扒蔥油拌麵 $42蔥油拌麵麵條乾爽有彈性用醬油同蔥油拌勻後都唔會好油🍾生炸雞扒🐣炸衣勁薄雞肉肉質嫩滑無雪味👌🏻手工豆沙窩餅 $28口感外脆內軟外皮煎至金黃、起泡🫧內裏豆沙餡質地軟淋、唔會過甜🫘最重要既係煎得唔會好油膩低糖豆漿 $8唔會太甜🥛有淡淡豆香整體而言,餐廳價錢十分相宜💵食物味道唔錯生煎包同麻醬手撕雞絲粉皮尤為出色餐廳員工服務殷勤👩🏻‍🍳不妨一試👅

招牌生煎包 $45/6pcs
肉感十足🐷
肉質鮮嫩
最出色既係生煎包真係會爆汁💦
湯汁超多
要小心咬開皮吸三、四啖先飲得曬
整體味道鮮甜、湯汁唔會好油膩
好食👍🏻

雞肉肉質嫩滑
無雪味👌🏻

手工豆沙窩餅 $28
口感外脆內軟
外皮煎至金黃、起泡🫧
內裏豆沙餡質地軟淋、唔會過甜🫘
最重要既係煎得唔會好油膩

生煎包同麻醬手撕雞絲粉皮尤為出色
餐廳員工服務殷勤👩🏻‍🍳
不妨一試👅
2024-07-11 339 views
今日放假終於食到最近爆紅嘅劉興記生煎包🤩旺角分店就係通菜街入面,唔難搵~聽講成日大排長龍,我哋12點開門就入咗去😜12點半就full左!生煎包真係好有驚喜!🥹手工製好傳統嘅味道,皮薄餡靚,底脆金黃,多汁又鮮嫩🥹豬肉餡肥瘦適中,果然係招牌菜式👍🏻我哋超鍾意蟹黃口味!蟹黃味好濃郁,味道鮮而不膩🩷溫馨提示:唔好着新衫!唔好一啖對半咬開!睇住對面朋友一啖咬開,「噴射式爆汁」爆到朋友成副眼鏡同個鼻都係湯汁🤣🤣🤣Btw舖頭告示表明「無爆汁可免費更換」,包你食到爆汁生煎包🥹咁堅難怪會有咁多回頭客,連周潤發都有幫襯呀🥹呢度嘅粉皮好特別啊,一卷卷好彈牙好有口感~再加埋青瓜絲同埋麻醬食開胃又好味,雞絲都好滑溜👍🏻套餐超級抵食我呢個餐連埋豆漿都係$54!菜飯好香,排骨炸得好酥脆,一啲都唔乾身或者油膩👍🏻炸雞扒一樣鬆脆多汁,而且好入味好腍~蔥油麵幾好食,蔥油醬汁夠香,而且麵條彈牙👍🏻朋友好中意
今日放假終於食到最近爆紅嘅劉興記生煎包🤩

蟹黃生煎包

咁堅難怪會有咁多回頭客,連周潤發都有幫襯呀🥹
麻醬手撕雞絲粉皮

生炸雞扒蔥油拌麵

$80 (Lunch)
麻醬手撕雞絲粉皮
生炸雞扒蔥油拌麵
終於去了最近大熱的生煎包小店劉興記終於打卡了!主打上海菜的劉興記,菜色果然名不虛傳,每一道都讓人驚艷!招牌生煎包金黃酥脆,咬下去還會爆汁,內餡鮮嫩多汁,讓人一口接一口。-糖醋炸排骨菜飯的排骨炸得酥脆可口,酸甜的糖醋汁很開胃,菜飯也粒粒分明。雞絲酸辣湯小雲吞的湯頭酸辣夠味,小雲吞皮薄餡多。-排骨蔥油拌麵的麵條拌上香噴噴的排骨蔥油,非常美味。--手功豆沙窩餅外酥內軟,豆沙餡甜而不膩,飯後甜點Prefect。-總體來說,這家店價格實惠,推薦!
終於去了最近大熱的生煎包小店劉興記終於打卡了!

主打上海菜的劉興記,菜色果然名不虛傳,每一道都讓人驚艷!
招牌生煎包金黃酥脆,咬下去還會爆汁,
內餡鮮嫩多汁,讓人一口接一口。
糖醋炸排骨菜飯的排骨炸得酥脆可口,
酸甜的糖醋汁很開胃,
菜飯也粒粒分明。
雞絲酸辣湯小雲吞的湯頭酸辣夠味,小雲吞皮薄餡多。
排骨蔥油拌麵的麵條拌上香噴噴的排骨蔥油,非常美味。
總體來說,這家店價格實惠,推薦!
2024-07-11 68 views
主打爆汁生煎包嘅滬菜小店,短時間內連開幾間分店,經常排長龍,人氣不容忽視!店家堅持採用當日新鮮食材,仲寫明生煎包如果唔爆汁可免費更換。當然即刻試招牌生煎包!整個包有漸變金黃色。咬落堅爆汁!小心啲食,因為真係好熱🤪包底脆身,餡料好足!而蟹黃生煎包包面有滿滿芝麻,餡料好香口,真係有蟹嘅鮮味。招牌擔擔麵好大碗!湯底有濃郁花生香,微微辣幾惹味。麻醬手撕雞絲粉皮配上自家製香口芝麻醬係,酸酸甜甜又涼涼地,夏天食啱哂!而生炸雞排好脆身香口,但唔會好油膩,雞肉都算幾嫩滑~最後試埋豆沙窩餅,甜度剛好,如果餡料再多啲就完美🙆🏻‍♀️

當然即刻試招牌生煎包!

招牌擔擔麵好大碗!湯底有濃郁花生香,微微辣幾惹味。

最後試埋豆沙窩餅,甜度剛好,如果餡料再多啲就完美🙆🏻‍♀️
2024-07-06
Type of Meal
Lunch
2024-07-10 242 views
作為一個土生土長的上海人,看到小紅書上這樣一家店的推薦,立刻衝來吃晚飯,但也實在很失望。如果不是鋪天蓋地的宣傳把這家店寫得那麼好,這也就是一家香港很常見的不正宗的上海小吃店,但各處的點評都實在寫得太好,我覺得有必要說說實話。我點了原味生煎、蟹粉生煎、小餛吞和麻醬手撕雞粉皮,可以負責任的說,沒有一樣正宗的。如果單比生煎的話,那它遠沒有祥興記來的正宗。原味生煎的湯汁有股莫名的羊騷味,而且肉是粉狀,不成塊,我對它是否新鮮也很懷疑,不知道為什麼分數能那麼高。
之前見好多朋友介紹過呢間主打生煎包和上海菜的「劉興記」,今日行過旺角分店咁啱有位,即刻去試下!🔹️蟹黃生煎包🦀🐷外皮金黃酥脆,包裹著多汁鮮嫩的蟹黃和豚肉,每一口都充滿了豐富的汁和蟹黃鮮美的味道,令人回味無窮。🔹️招牌生煎包🐷雖然我們鐘意蟹黃生煎包多啲,不過招牌招牌生煎包🐷都好食,而且平啲。🔹️擔擔麵🍜麵條Q彈,有嚼勁,搭配上花生味香郁,而且微辣嘅肉醬,整體調味層次豐富。🔹️豆漿幾香滑,送生煎包一流。

🔹️蟹黃生煎包🦀🐷

🔹️招牌生煎包🐷

🔹️擔擔麵🍜

擔擔麵

🔹️豆漿
幾香滑,送生煎包一流。

擔擔麵
旺角劉興記以爆汁生煎包聞名,第一次品嚐,生煎包的確有驚喜。┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈𐂐 ⠜招牌生煎包 $30 @ 4 (7.7/10)生煎包粒粒飽滿,外層十分香脆,內餡咬開充滿肉汁😻,的確不錯。店舖亦有貼告示如果生煎包沒有爆汁,可以免費更改~𐂐 ⠜蟹黃生煎包 $18 (7.8/10)蟹黃生煎包更有驚喜,肉餡加入了蟹肉蟹籽,更加香濃😆,味道更上一層樓。𐂐 ⠜麻醬手撕雞粉皮 $35 (7.5/10)很適合夏天享用的涼拌,粉皮煙靭有咬口,配上雞絲青瓜口感更豐富。𐂐 ⠜生炸雞排蔥油拌麵 $42 (7.8/10)金黃色的生炸雞排外層十分香脆,肉質柔軟調味亦足夠,配以蔥油拌麵係邪惡組合呢😳。𐂐 ⠜手工豆沙窩餅 $28 (7.3/10)窩餅咬開豆沙餡好足料,質感軟滑甜度適中,作為飯後甜品也不錯。┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
旺角劉興記以爆汁生煎包聞名,第一次品嚐,生煎包的確有驚喜。
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
𐂐 ⠜招牌生煎包 $30 @ 4 (7.7/10)
生煎包粒粒飽滿,
外層十分香脆,內餡咬開充滿肉汁😻,的確不錯。
店舖亦有貼告示如果生煎包沒有爆汁,可以免費更改~

𐂐 ⠜蟹黃生煎包 $18 (7.8/10)

𐂐 ⠜麻醬手撕雞粉皮 $35 (7.5/10)
很適合夏天享用的涼拌,
粉皮煙靭有咬口,配上雞絲青瓜口感更豐富。

𐂐 ⠜生炸雞排蔥油拌麵 $42 (7.8/10)
金黃色的生炸雞排外層十分香脆,
肉質柔軟調味亦足夠,配以蔥油拌麵係邪惡組合呢😳。

𐂐 ⠜手工豆沙窩餅 $28 (7.3/10)
窩餅咬開豆沙餡好足料,質感軟滑甜度適中,
作為飯後甜品也不錯。
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
2024-07-07 39 views
呢間成日行過都好多人排隊,今日終於食到❤️招牌生煎包+蟹黃生煎包 : 溫馨提示,真係會爆汁!😂包面煎到焦香,十分香脆,湯汁更加多到瀉🤩鮮豬肉餡料好味又Juicy!鍾意食海鮮嘅朋友,強烈推薦試吓蟹黃味!蟹味夠晒香濃👍🏻好鮮味擔擔麵:醬汁有好香嘅花生味👍🏻而且夠濃郁,汁可以掛面👍🏻麵條又夠軟熟上海排骨菜飯:豬扒炸得好鬆軟,個面金黃香脆,再加埋碗菜飯,滿滿嘅有上海菜味道🤤豆沙窩餅:仲叫咗個甜品食😂個面薄薄地,而且豆沙餡都唔會太甜,一啲都唔膩👍🏻鐘意食甜嘢嘅可以叫個試吓。整體價錢好親民,店員又有友善上菜速度又快。唔怪得知咁多人排隊👍🏻果然係正嘢
呢間成日行過都好多人排隊,今日終於食到❤️

招牌生煎包+蟹黃生煎包 :
溫馨提示,真係會爆汁!😂
包面煎到焦香,十分香脆,湯汁更加多到瀉🤩
鮮豬肉餡料好味又Juicy!

擔擔麵:

上海排骨菜飯:

豆沙窩餅:

• 招牌生煎包
  • 上海排骨菜飯
  • 擔擔麵
  • 蟹黃生煎包
2024-07-07 62 views
最近打開社交平台最多分享之一應該是生煎包莫屬!看著看著就被它燒到!趁未上學前來到其中一間分店,來試試這個話題之作~招牌生煎包 $20/2隻 $30/4隻 $45/6隻蟹黃生煎包 $18/隻店家的生煎包分為原味及蟹黃兩款,當然要兩款都吃!跟乒乓球差不多大的生煎包看起來非常飽滿,灑上有黑芝麻和香蔥;第一口要小心咬,因為生煎包的肉汁實在多的滿瀉!生煎包做到外皮酥脆(特別是底部)不會厚,內餡鮮嫩肉味重且多肉汁,調味恰到好處不會太鹹,跟那時在上海吃過的差不多!而蟹黃生煎包內加入份量十足的蟹膏,不會膩而且吃起來沒有腥味,完全是另一種鮮味來,口感更加豐富~ 果然是招牌菜!加上客人可按食量及人數等點來所需份量非常有彈性,到訪當日看到每一檯都在吃生煎包,絕對是人氣食品無誤排骨蔥油拌麵 $42低糖豆漿 $8(冷熱同價)除了名物生煎包外,店家還有不少麵食、飯類和小食供應~ 看到這個店家推薦的排骨蔥油拌麵就來試一下,一碗加入蔥油跟醬油的拌麵跟一塊如盤子般大小的炸排骨(其實就是炸豬扒),單看賣相已經流口水了!蔥油拌麵下了剛好份量的蔥油,有蔥香但不會膩,麵條爽彈口感不錯也蠻掛汁的;排骨炸得金黃香脆,肉的厚度適中加
招牌生煎包 $20/2隻 $30/4隻 $45/6隻
蟹黃生煎包 $18/隻

排骨蔥油拌麵 $42
低糖豆漿 $8(冷熱同價)

除了名物生煎包外,店家還有不少麵食、飯類和小食供應~ 看到這個店家推薦的排骨蔥油拌麵就來試一下,一碗加入蔥油跟醬油的拌麵跟一塊如盤子般大小的炸排骨(其實就是炸豬扒),單看賣相已經流口水了!蔥油拌麵下了剛好份量的蔥油,有蔥香但不會膩,麵條爽彈口感不錯也蠻掛汁的;排骨炸得金黃香脆,肉的厚度適中加上炸漿夠薄做到外脆內軟,有稍作調味,肉質鬆軟仍保留肉汁,兩款吃起來都非常惹味可口!再搭一杯冰凍可口的豆漿,不會太甜有豆香,用來中和一下其他食物是很好的搭配!
店家主打以上海傳統做法製作的生煎包作招徠,所有生煎包即日包製後煎焗保證新鮮好吃!加上性價比真的有份量又飽足,又有不少朋友在網絡上分享跟討論,一到吃飯時間都是座無虛席一位難求~ 建議想來的話可以跟我一樣在這次在繁忙時間到來前入座就最好,不然就要等上一段時間啊,因為真的未吃完就發現餐廳已經滿員了實在誇張!分店更是一家接一家,每間都極受大眾歡迎~ 由於店家的鋪面不大但座位多會比較擠擁一點,想吃的話真的建議避開繁忙時段
2024-06-28